Ilyen, amikor a medve brutális tükröt kap (olvasói kritika)

hazmestermedve-tukor.png

Kaptunk egy levelet, amiben sebészi pontossággal írja le az egyik olvasónk a gyengeségünket. Ez a tükör annyira betalált, hogy rettentően szarul érezzük magunkat. Azért álltunk össze, hogy ne olyanok legyünk, mint a többi házkezelő. Ezután igazán kijózanító pofon, amikor rávilágítanak, hogy ugyanolyanok vagyunk. Basszus.

Röviden a sztori, hogy az olvasónkat érdekelte volna, hogy medve kezelje a házukat, de mi nemcsak megvárattuk, hanem még az ígért napon (pénteken) sem hívtuk fel. El nem tudjuk mondani, hogy mennyire gáz ez, amit tettünk és milyen igaza van. Minden szavát megérdemeljük.

Kedves Krisztina,

Koszonom a tajekoztatast.
Sajnalattal vettem tudomasul hogy a penteki jelentkezes sem valosult meg.
Igy koszonom, de a tovabbiakban nem tartok igenyt a "medve" szolgalataira tekintettel arra, hogy elso kb. masfel hettel ezelotti levelemre valaszt sem kaptam, majd amikor en ujra jelentkeztem egy olyan valasz jott amibol az igeret nem teljesult.

Ebbol a hozzaallasbol gondolom hogy milyen lehet a szolgaltatas minosege amit nyujtanak. Ilyen kozoskepviselovel tele van a
padlas. Sot nalunk is van egy.
Gondolom el vannak halmozva megkeresesekkel. Egy kettot leszarnak, nem baj lesz masik. A blog az indexen dolgozik. De ez nem tart orokke. Abban biztos lehet. Egyebkent hasonlo problemak miatt kerestunk volna uj ceget...
Lehet ideje lenne egy postot irni onmaguk hanyagsagarol hogy az olvasok megtudjak milyen kamumedve rejtozik a blog barlangjaban.

Udv,
Egy volt olvaso

Hálásak vagyunk, hogy

  • vetted a fárdságot és megírtad nekünk. (szükségünk van a feedback-re)
  • ennyire intelligensen mondtad el a teljesen jogos sérelmed, köszönjük, hogy nem személyeskedtél vagy bántottál minket, vagy anyukánkat teljesen feleslegesen.
  • rávilágítottál egy olyan hiányosságra, ami erről az oldalról esetleg nem látszik ilyen kristálytisztán, pedig "ó te jó ég" kategória.

Hibásak vagyunk abban, hogy téged, mint új jelentkezőt nem részesítettünk abban a medveélményben, ami járt volna neked. Nagyon gáz, hogy sütkérezünk itt a sikerben, a dinamikus fejlődésben és a sok ajánlatkérésben, miközben nem tartottuk be a szavunkat nálad.

Mit tesz a medve, hogy mással ne történjen meg az, ami veled?

  1. Bővítjük a csapatot két új emberrel, hogy a terheltségünk ne az új jelentkezőknél ütközzön ki.
  2. Reménykedünk, hogy a csalódottságod nem tart örökké és egyszer majd kapunk egy újabb lehetőséget tőled.

Őszintén nagyon sajnáljuk, kérlek ne haragudj ránk. :(

Elégedetlen vagy a közös képviselőddel? Itt tudod teszteli, hogy jogos-e az elégedetlenséged. Itt pedig rólunk olvashatsz. ;)

komment
2017-12-27 19:17:55 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr4212936731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

korareggel 2018.05.18. 16:52:21

Ez viccesnek tűnik, de egyáltalán nem az. Egy magát jónak tartó közös képviselő rengeteget dolgozik, és képzi magát. Ez egy személyes, bizalmon alapuló (de nyilván üzleti) szolgáltatás, amit nem lehet bérmunkába, iparszerűen csinálni. Nem csak úgy mondom, tapasztalatból beszélek.

Tudni kell mértéket tartani, és elfogadni, hogy házak százait nem érdemes bevállalni, mert lehetetlenség kielégítően, magas színvonalon a megbízók elvárásainak és igényeinek megfelelni. Nem érdemes alkalmazottat felvenni, hogy még 70 házat kezeljenek. Ha az alkalmazott profi a szakmában és van önbecsülése, a kapcsolatai révén előbb-utóbb a saját lábára áll. Hülye lenne a hasznot a főnökének termelni.

Ha a medve olyan okos lenne, amilyennek hiszi magát, megállna és hátrébb lépne. Szusszanna egyet, és nem csörtetne tovább az erdőben. De hát a medve nem a legokosabb állatok egyike, és a lehető legrosszabb döntést hozta. Lehet, hogy más állat bőrébe kéne bújnia?
süti beállítások módosítása