32 könnyen elkészíthető húsvéti ajtódísz, amit minden vendég imádni fog

A tavaszi, de főleg a nyuszis apró mütyürök nálam már olyan ütemben kezdik ellepni a lakást, hogy néha már azt hiszem, valódi tapsifülesek állnak a szaporodás háttérében. A most bemutatásra kerülő húsvéti ajtódekorációk kiszorulnak a küszöbre, akárcsak Sün Balázs. Na jó, azért nem kell őket sajnálni... A bejárati ajtón találtak maguknak egy kellemes kis helyet, ők ott érzik otthon magukat.

husveti_ajtodiszek.jpg

Egy szép dekor az ajtón minden medvét jobb kedvre derít, így nem csoda, hogy szörfözés közben észrevétlenül kinyitottam 24+ inspirációs képekkel teli oldalt. Bezárás előtt azt gondoltam, te is örülnél egy kis válogatásnak tőlem, és hátha kedvet kapsz... Hát, íme!

Ágas-bogas ajtódíszek

husveti_dekoracio_ajtora.jpg

husveti_dekoracio_ajtora_2.jpg

husveti_ajtodekoracio_3.jpg

Érdekelnek a lakóközösséggel kapcsolatos sztorik, hírek vagy egyszerűen csak a tanácsok? Akkor a házmestermedve a TE embered medvéd. Lájkold és nem maradsz le róla!

Vászon, pamut és más textíliák répához és nyuszihoz

husveti_ajtodekoracio_2_1.jpg

husveti_ajtodekoracio_3_1.jpg

husveti_ajtodekoracio_1_1.jpg

Papír és karton is elég a húsvéti dekorációhoz

husveti_ajtodekoracio_1_2.jpg

husveti_ajtodekoracio_2_2.jpg

Kreatív megoldások koszorúalapból 

husveti_ajtodekoracio_1_3.jpg

husveti_ajtodekoracio_2_3.jpg

Épp új függönyön töröd a fejed, de nem tudod, hogy állj neki?
Nézd meg függönyválasztási kalauzunkat!

Egy dolog is elég a húsvéti hangulathoz

husveti_dekoracio.jpg

Otthoni kincsekből igazi húsvétváró ajtófüggők

Elsőre nem biztos, hogy meglátod a kifordult és eltört esernyőben az igazi kincset, pedig egy kis kreativitással fűszerezve igazi húsvéti ajtódekoráció is készülhet belőle! Nézd csak!husveti_ajtodisz_2.jpg

husveti_ajtodisz_1.jpg

A húsvétban az a jó, hogy jön a tavasz, és újra élénkebb, színesebb lesz a világ körülöttünk. No meg egyre közelebb kerülünk a málnaéréshez! 

Kedved kaptál egy kis húsvéti kézműveskedéshez? Válaszd ki a kedvenc ajtódekorációdat, és vesd bele magad a húsvétolásba! És ha van kedvet, mutasd meg, mit alkottál! Várlak facebookon is!

Tetszik, nem tetszik? Ne felejts el lájkolni!

Ha pedig nálatok pont közösképviselet-váltás van, akkor hadd ajánljam, khm, MAGAM. Itt tesztelheted a saját képviseleted, hogy mennyire jók, itt pedig olvashatsz rólunk. Küldj egy mailt, hogy szívesen látnál magatoknál, a többi már az én dolgom! ;)

Szólj hozzá!
2018-03-20 22:08:19 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr9413755494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása