Megnyerő szobák kamasz fiúknak

Számodra ő mindig a pici fiad marad, de ő már nagyfiús szobára vágyna? Itt van néhány remek ötlet, ami csak arra vár, hogy egy sármos srác belakja.

kamasz_tinedzser_fiu_srac_ferfi_gyerekszoba_haloszoba_design_tipp_felujitas_dekoracio_atrendezes_5.jpg

Olyan fiú hálószobára van szükség, ami menő, stílusos, vagány és még egy erős akaratú kamasz sem talál kivetnivalót benne. Pont ilyeneket válogattam össze ebbe a cikkbe, nektek már csak ki kell választani a kedvenc gyerekszobát, akarom mondani férfi zónát.

A képek nézegetése közben az apró részletekre is figyeljetek, a dekorációra, a bútorok stílusára és természetesen a falak festésére is!

A fantasy elemek bűvöletében

Melyik férfi ne imádná a képregényből született szuperhősöket? Remek macsó barlang faldekoráció válik ezekből a karakterekből, amik egy kamasz szobáját se perc alatt otthonossá varázsolják. 

Na persze nem azzal az retró poszter+cellux kombinációval, amivel még a szülei(nk) dobták fel a szobájukat a tinédzser éveikben.

kamasz_fiu_ferfi_haloszoba_gyerekszoba_design_falfestes_dekoracio_tipp_felujitas_kepek.jpg

Sportos enteriőr

A testmozgás elkötelezett híveinek ez lesz a kedvence. Néhány diszkréten megjelenő utalás, amit egy vérbeli, kamasz fiú, aki nem mellesleg sportrajongó, kellemes kikacsintásnak fog találni.

kamasz_fiu_ferfi_haloszoba_gyerekszoba_design_falfestes_dekoracio_tipp_felujitas_kepek_2.jpg

Világjárók bázisa

A kamaszok szeretnek arról álmodozni, hogy majd bejárják a világot, belevetik magukat a kalandokba és felfedezik az élet csodáit. Ha a te teenager fiad is hasonló elképzeléseket dédelget és szíve szerint le se szállna a motorjáról csak járná a vidéket, akkor ettől biztos el lesz ragadtatva (még ha nem is dicséri ki kitörő lelkesedéssel hangosan). ;)

kamasz_fiu_ferfi_haloszoba_gyerekszoba_design_falfestes_dekoracio_tipp_felujitas_kepek_3.jpg

És ma még több inspiráció kellene...

Még hiányzik néhány apró részlet a tökéletes tinédzser fiú szobához? Itt van pár további lebilincselő megvalósítás, hogy mi mindent lehet kihozni egy kamasz ifjú gyerekszobájából.

kamasz_tinedzser_fiu_srac_ferfi_gyerekszoba_haloszoba_design_tipp_felujitas_dekoracio_atrendezes4.jpg
Ez pedig mehetne a szoba ajtajára kívülről:

b5448f8e39e8c8806de753918bdac795.jpg

A fenti szoba fotókra azért nem árt elképzelni egy kis művészi rendetlenséget, hogy élethűbb legyen, mert ezekben a szobákban bizony zajlani az élet.

Nálatok hány évesen szeretett volna kevésbé gyerekes szobát a ház ifjú titánja? Teljesen maga szeretett volna válogatni a különféle lakberendezési elemek közül vagy elfogadta szülői tanácsokat?

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

komment
2020-07-09 19:34:38 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr5415991944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nincs1agy 2020.07.11. 22:01:09

Az én időmben még pucér nős poszterek voltak kint. Dehát mi még a csajokat szerettük, nem az okostelót meg az 5g-t, meg az ördög tudja mit még...:)

Darw 2020.07.12. 08:46:34

@nincs1agy: A pucér nős poszterek ma már a képernyőhátterek ;) és bármikor frissíthető :D
süti beállítások módosítása