Kutyát tartani panelban. Jó vagy rossz ötlet?

Ha szeretnél kutyát, de panellakásban laksz, feltétlen olvasd el a cikket, hogy felelős döntést tudjál hozni. Persze ha csak érdekel a téma, akkor is szeretettel várlak. A panelos kutyatartás jóval árnyaltabb annál, mint hogy állatkínzás még az ötlet is, vagy ez egy kihagyhatatlan lehetőség a boldogságra. Mondom miért.

kutyatartas_panelban.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2018-07-16 11:43:38 - Házmestermedve

29 elképesztően szép panel fürdőszoba

Ha épp felújításon gondolkodsz, akkor próbálj meg minél több fényképet átnézni, hogy mások milyen fürdőszobákat csináltak. Ez azért különösen hasznos, mert így formálódik az elképzelésed, hogy mi az, ami neked is tetszik, és mi az amin te változtatnál, mert a saját otthonodba valamiért nem lenne jó választás. Hogy megkönnyítsem a döntésedet gyönyörű panel fürdőszoba inspirációs fényképeket hoztam az internetről.

panel_furdoszobak_2.jpg

Tovább
3 komment
2018-07-11 16:25:52 - Házmestermedve

8+1 dolog, ami eddig indokolatlanul elkerülte a lomtalanítást

Ha te is a gyűjtögetők táborát erősíted, akkor minden bizonnyal egy idő után helyhiánnyal fogsz küzdeni és megfeledkezel néhány elraktározott holmiról. Időről-időre illik átlapátolni a felhalmozott kincseket, és könyörtelenül megtölteni a lomtanítási konténert is, különben a fejedre fog nőni a raktárad. Készen állsz?

lombtalanitas_2.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2018-07-04 14:48:47 - Házmestermedve

6+1 dolog, amire oda kell figyelni panel fürdőszoba-felújításnál!

Biztos te is jól tudod, hogy rengeteg apróságra kell figyelni, ha lakás átalakításról van szó. Egy csokorba gyűjtöttem azokat a tippeket, amik segíthetnek egy panel fürdőszoba-felújításban, hogy minden kellően praktikus, és az általad megálmodott csodálatos végeredményű lehessen.

panel_furdoszoba_felujitas.jpg

Tovább
13 komment
2018-06-25 01:07:24 - Házmestermedve