29 elképesztően szép panel fürdőszoba

Ha épp felújításon gondolkodsz, akkor próbálj meg minél több fényképet átnézni, hogy mások milyen fürdőszobákat csináltak. Ez azért különösen hasznos, mert így formálódik az elképzelésed, hogy mi az, ami neked is tetszik, és mi az amin te változtatnál, mert a saját otthonodba valamiért nem lenne jó választás. Hogy megkönnyítsem a döntésedet gyönyörű panel fürdőszoba inspirációs fényképeket hoztam az internetről.

panel_furdoszobak_2.jpg

Tovább
3 komment
2018-07-11 16:25:52 - Házmestermedve

8+1 dolog, ami eddig indokolatlanul elkerülte a lomtalanítást

Ha te is a gyűjtögetők táborát erősíted, akkor minden bizonnyal egy idő után helyhiánnyal fogsz küzdeni és megfeledkezel néhány elraktározott holmiról. Időről-időre illik átlapátolni a felhalmozott kincseket, és könyörtelenül megtölteni a lomtanítási konténert is, különben a fejedre fog nőni a raktárad. Készen állsz?

lombtalanitas_2.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2018-07-04 14:48:47 - Házmestermedve

6+1 dolog, amire oda kell figyelni panel fürdőszoba-felújításnál!

Biztos te is jól tudod, hogy rengeteg apróságra kell figyelni, ha lakás átalakításról van szó. Egy csokorba gyűjtöttem azokat a tippeket, amik segíthetnek egy panel fürdőszoba-felújításban, hogy minden kellően praktikus, és az általad megálmodott csodálatos végeredményű lehessen.

panel_furdoszoba_felujitas.jpg

Tovább
13 komment
2018-06-25 01:07:24 - Házmestermedve

Bevezetés az akvarisztika csodálatos világába

Te is eljátszottál már a gondolattal, hogy legyen otthon egy dekoratív akváriumod tele szebbnél-szebb halakkal? Szinte garantált, hogy a kezdeti lelkesedést le fogja törni a felmerülő problémák egész hada, ha utánajárás nélkül fogsz bele. De nem akarom a kedved szegni, inkább elregélem az alapvető tudnivalókat. ;)

akvarisztika_kezdoknek_1.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2018-06-23 00:04:48 - Házmestermedve