11 jó tanács, hogy ne tudjon átverni az albérlet kiadója

A mai világban virágzik az albérlet piac, sokan akarnak kiadni és még többen kivenni. Sajnos ahol nagy tömeg, hiába minden igyekezet, megjelennek az átverők, azok akik a másik embert átverve akarnak haszonra szert tenni. Az albérlet kiadás és bérlés sajnos ideális táptalaj az átverésekhez könnyű minden szépet és jót állítani egy-egy lakásról, és nehéz kiszúrni a rossz szándékú egyéneket, de most olyan praktikák következnek, amik ebben nyújtanak segítséget.

alberlet_kereses_2.jpg

Tovább
20 komment
2018-06-13 13:47:28 - Házmestermedve

Végrendelet készítésekor ezekre különösen figyelj!

Ha szeretnél felkészülni az elkerülhetetlenre, akkor megmutatom, hogyan tudsz gondoskodni a szeretteidről, a legnehezebb időszakban.

Részletesen bemutatom, hogy:

  • kinek és miért érdemes végrendelkezni,
  • a végrendelet formai, jogi és tartalmi követelményeit
  • kitagadásra vonatkozó tudnivalókat
  • a végrendelet fajtáit
  • a végrendeletet érintő jogi alapfogalmakat
  • és lesz néhány hazai érdekesség is a témában

vegrendelet.jpg

Tovább
4 komment
2018-06-11 14:39:17 - Házmestermedve

7+1 dolog, amit neked is feltétlen a lépcsőházban kellene tárolnod!

Te, jó lakóhoz mérten, mindig becsülettel fizeted a közös költséget. A te pénzedből szigetelik a társasház közös részeit is, hála neked, mehet a fűtés télen, és még a világítást is többek között a te támogatásodnak köszönhetik. Ennyi anyagi hozzájárulás után joggal várod el, hogy használhasd a lépcsőházat. De vajon, mi minden tárolásában lehet a szolgálatodra a lépcsőház? Segítek megfejteni!

lepcsohazi_tarolas_5.jpg

Tovább
3 komment
2018-05-24 18:10:42 - Házmestermedve

35 otthoni dolog, amit talán te is kifelejtettél a tavaszi nagytakarításkor

A télen annyira vágyott jó idő könnyen az ellenségeddé válhat, ha még nem vagy túl a tavaszi nagytakarításon. Hiszen kinek hiányzik, hogy rásüssenek a napsugarak a szekrény polcain tornyosuló porrétegekre? Itt egy takaros kis lista arról, hogy mi mindenre kell takarításkor nagy gondot fordítani... és ezek nem biztos, hogy mindenkinek egyértelműek.

tavaszi_nagytakaritas_11.jpg

Tovább
2 komment
2018-05-21 17:08:49 - Házmestermedve