Így dobd fel az unalmas beltéri ajtóidat!

Ha a felújítási keretből már rég kiszaladtál, de a mostani, tömör, beltéri ajtóid kicserélésére már nem maradt egy filléred sem, akkor se keseredj el! Nem kell a kopottas, csúnyácska ajtókat tovább nézned, inkább újítsd fel őket az új ajtók árának töredékért. Még jobban is fog tetszeni, mint a sablonos, bolti verziók! Nézd csak!

belteri_ajto_matricak_valasztek_otlet_felujitas_3.jpg

Több módszerrel is nekieshetsz a beltéri ajtóidnak, hogy egy kicsit pofásabban nézzen ki. Lássuk milyen technikával, mi mindent lehet elérni egy designosabb otthon érdekében.

Fesd újra otthonod kapuit!

Ha már a festékes vödör a falak újramázolása miatt egyébként is a kezedbe került, akkor ess neki a beltéri ajtóknak is! Mutatom milyen inspirációs képeket találtam a témában.

tablo_kep_helyszinrajz.jpg

A matrica még mindig menő!

Emlékszel még arra, amikor gyerekkorodba megszállottként gyűjtötted a szebbnél-szebb matricákat a gyűjtőfüzetedbe? Lehet, hogy közben te felnőttél, de a matricák azóta is nagy népszerűségnek örvendenek. Igaz, most egy kicsit nagyobb méretben kerülne felragasztásra. ;)

A fekete-fehér kreatívkodások...

belteri_ajto_matricak_valasztek_otlet_felujitas.jpg

Színesebb egyéniségeknek...

belteri_ajto_matricak_valasztek_otlet_felujitas_2.jpg

Extravagáns, de szuper megoldás!

Mindig is szerettél volna egy titkos szobát? Hát azt nem tudom megígérni neked, hogy odamegyek egy csapattal és gyorsan kiütünk néhány falat és berendezünk neked egy pánikszobát, de ezzel az egyszerű ajtó álcázó trükkel, talán egy fokkal közelebb kerülsz a vágyadhoz.

belteri_ajto_dekoralas_otletek_felujitas_7.jpg

Ha pedig valami egyszerűre vágysz...

Egyszerre praktikus és rendkívül mutatós ez a szalmakalapokkal dekorált beltéri ajtó (na persze nem árt egy makulátlan fehér ajtóalap hozzá). Így talán még én sem felejteném el a fejembe húzni valamelyiket, amikor kilépek a kinti tikkasztó hőségbe és verőfényes napsütésbe.

belteri_ajto_dekoralas_otletek_felujitas_8.jpg

A fiatalos, trendi, új lakberendezési irányzatokat követő lakásokba nagyon jól néznek ki a fenti beltéri ajtóra vonatkozó ötletek. Te melyik ajtón lépnél be szíved szerint ezentúl a nappalidba vagy hálószobádba?

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

komment
2019-06-16 16:20:48 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr6914894480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása