Így lesz tökéletes a nagylányos szoba

Szeretné a nagylányod újragondolni a berendezést és a dekorációt a szobájában? A régi gyerekszoba ideje lejárt, következzenek a káprázatos hálószobák tinédzser lányoknak!

kmasz_tinedzser_teenager_lany_lanyos_szoba_gyerekszoba_felujitas_otlet_tipp_dekoracio_kialakitas_bor.jpg

Nemrég kitettük a kamasz fiúknak készült szoba design képválogatásunkat, de nem akartunk adósok maradni, így most a hölgyekre is gondoltunk!

Kezdetben a lányos babaszobák úsznak a rózsaszín és fodros dekorációkban valamint a cuki plüsstengerben, de ahogy telik az idő a szoba tulajdonosa kezd rátalálni a saját felnőttesebb ízlésére. Most olyan inspiráló részleteket hoztunk, amik segítségével és összeválogatásával igazán nőies és belevaló tinédzser szobákat lehet kialakítani.

Kezdjük a szín kiválasztásával!

Egyszínű fal vagy inkább mintás? Mindkettő remek választás, kezdjük az elsővel aztán később mutatok mintás falakat is. Áll az alku?

Egy átlagos teenager lány szobájáról elsőre biztos nem a kék, a szürke vagy a fekete színek jutnak eszünkbe, pedig csodálatos harmónia fogadhat bennünket, csak el kell találni a megfelelő arányt, nehogy túl komor legyen az összhatás.

(A képek kattintás után nagyobb méretben is megnézhetők!)

kmasz_tinedzser_teenager_lany_lanyos_szoba_gyerekszoba_felujitas_otlet_tipp_dekoracio_kialakitas.jpg

Mivel ezekkel a színekkel az életben és a neten is ritkábban találkozhatunk, ezért most ezekből készítettünk nektek egy gondolatébresztő válogatást, hátha a ti családi körötökben is kedvet kapnak hozzá a kishölgyek.

kmasz_tinedzser_teenager_lany_lanyos_szoba_gyerekszoba_felujitas_otlet_tipp_dekoracio_kialakitas1.jpg

A szürke, a fekete és a fehér remek alapul szolgálhat,mint egy felállított makulátlan festővászon, ami alig várja, hogy az művész megkezdje a lakberendezési alkotását.

kmasz_tinedzser_teenager_lany_lanyos_szoba_gyerekszoba_felujitas_otlet_tipp_dekoracio_kialakitas_2.jpg

Mintás fal kavalkád, nem is rossz

Az egyszínű falak a gyakoribbak, de a mintás szoba belső festések izgalmasabbak és megcsillogtatható vele az egyéni ízlésvilág, ami vonzó lehetőség egy kamasznak.

kmasz_tinedzser_teenager_lany_lanyos_szoba_gyerekszoba_felujitas_otlet_tipp_dekoracio_kialakitas_3.jpg

Akár festék, akár tapéta igazi csajos szobát lehet velük varázsolni.

kmasz_tinedzser_teenager_lany_lanyos_szoba_gyerekszoba_felujitas_otlet_tipp_dekoracio_kialakitas_5.jpg

Kell egy kényelmes zúg

A nyilvánvaló ágyon kívül jöjjön a többi bútor is, amik legalább olyan dominánsak egy tinédzser lány szobájában, mint a fekvőhely. Kell egy kis gondolkodó, alkotó sarok, ahol nagyszabású terveket lehet készíteni és egy leülős kuckó, ahol kényelmesen lehet csacsogni a barátnőkkel. A sminkeléshez és a tanuláshoz is szükséges egy kis asztal valamint egy óriás tükör is elengedhetetlen a napi megjelenés ellenőrzéséhez.

kmasz_tinedzser_teenager_lany_lanyos_szoba_gyerekszoba_felujitas_otlet_tipp_dekoracio_kialakitas_6.jpg

Pár apróság, ami felteszi a dekorációt a szobára

 A részletek teszik igazán teljessé a lányos kamasz szobákat. Rengeteg szuper ötlet közül lehet válogatni, de nekünk ezek voltak a kedvenceink.

kmasz_tinedzser_teenager_lany_lanyos_szoba_gyerekszoba_felujitas_otlet_tipp_dekoracio_kialakitas_20.jpg

A fáradozást végül siker koronázza

Ha minden a helyére került, akkor összeáll a megálmodott nagylányos szoba, ami a maga pompájában készen áll a birtokba vételre. Hölgyeim melyik a befutó stílus nálatok?

kmasz_tinedzser_teenager_lany_lanyos_szoba_gyerekszoba_felujitas_otlet_tipp_dekoracio_kialakitas_21.jpg

Kamaszkorban különösen fontos, hogy legyen egy békés szoba, amit 100%-ban a magáénak érezhet a birtokosa, ahol a tinédzser problémák leküzdhetők és az élet szépségei még intenzívebben megélhetők. Remélem sikerült megtalálni a keresett a design elemeket a fenti válogatásból egy tökéletes nagylányos szobához.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

1 komment
2020-07-15 20:03:26 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr8816007232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Belzebubo 2020.07.19. 15:13:16

Bocs poszter, biztos csak elütés, de nagyon fáj: a fülem az, ami zúg, meg a tenger árja, egyébként a kommentet egy zugban (sarokban, kuckóban, sutban) írom.
Az ötketek amúgy nagyon jók...
süti beállítások módosítása