11 rendkívül stílusos falióra

Most olyan egyedi falióra darabokat hoztam, amik biztos nem figyelnek ott minden szomszéd falán. Ne érd be a funkcióval, ha megjelenés is lehet csodálatos!

faliora_nappali_dekoracio_otlet_kreativ_ora_ido_kulonleges_4.jpg

Egy nem mindennapi falióra design lakásdekorációnak is kiváló. Azok akik a praktikum mögött a látványra is szeretnének hangsúlyt fektetni, ebben a gyűjteményben megtalálhatják az leginkább hozzájuk passzoló ketyegőt.

Legyező falióra

Amikor az élénk képzelet szárnyra kap és a megvalósítás iránti eltökéltség is rendelkezésre áll, akkor valami  egyedülálló alkotás születik. Neked tetszik ez a legyezőre emlékeztető, folyton változó óra?

clock-turns-paper-fans-into-art.jpg

Láncra fűzött idő

Az indusztriális stílus kedvelőnek figyelmébe ajánlom ezt dekoratív és cseppet sem szokványos megoldású órát. (Ha cica is van a háznál jobb elérhetetlen helyre tenni, nehogy játéknak nézze.)

faliora_nappali_dekoracio_otlet_kreativ_ora_ido_kulonleges_2.jpg

Fényképes időjelző

A gyerekek (unokák) születésnapi fényképeivel csodálatos lehet jelezni az idő múlását, de nemcsak években, hanem órára lebontva is. Nagyon megható és ajándéknak is szuper, ha az egyre növekvő életkori képek helyettesítik az órán a számokat.
Persze bármilyen más fénykép is belerakható a keretekbe, de a fenti választás igazán ötletes.

kreativ_egyedi_erdekes_faliora_ora_design_dekoracio_otlet_2.jpg

Bagolyszem

Ha neked eddig a bagolyszemről a sütemény jutott eszedbe, akkor biztos nem találkoztál még ilyen órával. Ez a kancsal kis jószág, a vicces megjelenésével biztos nem engedi, hogy megfeledkezz az időről.

faliora_nappali_dekoracio_otlet_kreativ_ora_ido_kulonleges_1.jpg

Elcsúszott hátlap

Kissé zavarba ejtő, már-már zavaró ez a hátlaptól külön "mozgó" falióra, de meg kell hagyni, hogy nem egy tucatdarab.

kreativ_egyedi_erdekes_faliora_ora_design_dekoracio_otlet.jpg

Pereg az időnk

A klasszikus óra és a homokóra egy látványos ötvözete. A szép megjelenésén túl, az üzenete is fontos, hiszen bölcsen figyelmeztet minket arra, hogy okosan bánjunk az időnkkel.

faliora_ora_kreativ_design_dekoracio_nappali_otlet_egyedi.jpg

Modern kütyü

Szereted tartani a lépést a technika fejlődésével? Akkor az falra szerelhető információs központ tuti elnyeri a rokonszenved, ami a pontos időn kívül még rengeteg más adatról is szívesen tájékoztat.

faliora_nappali_dekoracio_otlet_kreativ_ora_ido_kulonleges_3.jpg

Időzónák másképp

Érdemes inkább a mutatókra figyelni, mert a számok csalni próbálnak az elhelyezkedéssel.;)

faliora_nappali_dekoracio_otlet_kreativ_ora_ido_kulonleges.jpg

Beszédes ketyegő

Gyakran szoktál késni? Tudsz önmagadon is mosolyogni? Akkor ennek az órának a humorát biztos díjazni fogod! Elvégre ha már elkéstél nem is olyan fontos, hogy mennyi is a pontos idő . :)

il_570xn_1227967556_ahd9.jpg

Vízszintes falióra

Merj szakítani a hagyományokkal és a kerek alapú óra helyett, válaszd inkább ezt a különleges, vízszintes kialakítású időmérőt! Fekete-fehérben sem rossz, de én azért megnézném, hogy milyen színekben létezik még.

20140218-152347-1_orig.jpg

Swing falióra

Ezen a faliórán a hatos szám vonzza leginkább a tekintetünket. Az ötlet is hatalmas, de a helyigénye sem kicsi.

swing-wall-clock-modern-design-nordic-style-living-room-wall-clocks.jpg

Ennyi óranézegetés közben észre sem vettük, hogy elszaladt az idő! Ideje levenni a tekintetünket a faliórákról és a pillanatnak élni!

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

A fényképek forrása: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10, 11

Szólj hozzá!
2020-08-10 10:52:14 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr8216119200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása