Ilyen klassz adventi kalendáriumokat még biztos nem láttál!

Szeretnél idén adventi kalendáriumot, de még nincs kész? Még nem késő! Itt van néhány remek ötlet, hogy hogyan tudsz meseszép kalendáriumot készíteni saját kezűleg!

karacsony_adventi_kalendarium_diy_dekoracio_otletes_inspiralo_finomsag_borito.jpg

Az adventi kalendárium arra hívja fel a figyelmünket, hogy hamarosan itt a karácsony. Bár sokan a gyerekekkel kötik össze, valljuk be, hogy egy dekoratív és finomságokat rejtő adventi kalendárium a felnőttek szívét is megdobogtatja.

Most abban segítünk, hogy a már korábban kitalált és beszerzett apróságokat milyen formában tudod úgy elrejteni, hogy a kedves gesztus egyben egy igazi karácsonyi hangulatú különlegességé váljon.

Muffin ablakok

Úgy érzed tudod nélkülözni közel egy hónapig a tepsit, amiben a muffinokat szoktad sütni a családnak? Nincs is másra szükséged a kreatív adventi kalendárium elkészítéséhez!

4288d2b8836be880a29cf62e20c212d7.jpg

Szaloncukor torony

A szaloncukor egy ikonikus karácsonyi szimbólum, ami nemcsak csokival, de meglepetésekkel is remekül tölthető. ;)

(A nagyobb méretű képekért kattints a fotókra!)

karacsony_adventi_kalendarium_diy_dekoracio_otletes_inspiralo_finomsag.jpg

Karácsonyi házikó

Lehet, hogy ez a ház nem mézeskalácsból készült, de legalább annyi édességet tartalmaz. Erre nemcsak Jancsi és Juliska harapna rá.

karacsony_adventi_kalendarium_diy_dekoracio_otletes_inspiralo_finomsag_1.jpg

24 szeletes tortát valaki?

Mindennapra egy újabb szelet torta. Ki ne örülne egy ilyen meglepetésnek? Még a fogyókúrázók és a cukorbetegek is nyugodtan nekiláthatnak, na persze én a töltelékről nem tudok nyilatkozni.

karacsony_adventi_kalendarium_diy_dekoracio_otletes_inspiralo_finomsag_2.jpg

Fogas kérdés

Szeretnéd inkább a falra fellógatni, de valahogy mégis csempésznél az egész kompozícióba valami egyedi vonást? Használj vállfát alapnak, ami egyszerre ötletes és praktikus! Egy diy remekmű lesz, mire végzel vele.

karacsony_adventi_kalendarium_diy_dekoracio_otletes_inspiralo_finomsag_4.jpg

Vödörnyi szeretet

Pont van otthon kellő számú pici vödör vagy papír pohár? Használd fel, hogy elrejtsd bennük a decemberi ajándékokat!

karacsony_adventi_kalendarium_diy_dekoracio_otletes_inspiralo_finomsag_6.jpg

Karácsonyfa kicsit másképp

Mi hogy még korai felállítani a karácsonyfát? Ezt meg ki mondta?! Tévednek! Csinálj fenyőfa alakú adventi kalendáriumot, cserébe megígérem, hogy ennek a fának nem fog hullani a tűlevele.

karacsony_adventi_kalendarium_diy_dekoracio_otletes_inspiralo_finomsag_7.jpg

Egy kosárnyi figyelmesség

Ha nem akarod eltúlozni, akkor elég egy mutatós kosarat keresned otthon és a mini csomagokat számozva csak sorba kell állítgatnod benne és máris kész az adventi naptár. Vagy pont fordítva a csomagolásra fekteted a hangsúlyt és egy visszafogott dobozt választasz hozzá. Rajtad áll a döntés.

karacsony_adventi_kalendarium_diy_dekoracio_otletes_inspiralo_finomsag_3.jpg

A hagyományosabb forma kedvelőinek

Neked tetszik a hagyományos kalendárium formavilága csak egy egészen picit fűszereznél rajta? Inspirálódj ezekben az ötletekből!

karacsony_adventi_kalendarium_diy_dekoracio_otletes_inspiralo_finomsag_5.jpg

... és még több ötlet

Még nem találtad meg a kedvenced? Akkor ezeket az adventi naptárakat nézd meg és egész biztos megtalálod az igazit közöttük!

karacsony_adventi_kalendarium_diy_dekoracio_otletes_inspiralo_finomsag_8.jpg

Még mindig nem késő elkészíteni az idei év legmenőbb adventi naptárját és meglepni vele valakit, akit nagyon szeretsz. Mindent bele! Mi biztosak vagyunk benne, hogy remek lesz a végeredmény.

De most bocsánat, mennem kell, mert eszembe jutott, hogy még nem nyitottam ki én se az első "ablakot" a karácsonyhoz vezető úton.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

komment
2020-12-01 15:44:37 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr1116310710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása