Fekete és fehér színben pompázó folyosók

 Felújítanád a közlekedőket az otthonodban? A fekete és a fehér színekben gondolkodsz? Gyere és nézd meg milyen klassz végeredményt lehet elérni ebből a két színből és egy folyosóból!

fekete-feher_eloszobak_lakberendezes_otlet_design_dekoracio_otthon_borito.jpg

A fekete és fehér színekben pompázó közlekedők egyszerre extravagáns, modern és elegáns hangulatot is képesek kölcsönözni a lakótérnek. Ez a két szín egyszerűségében nagyszerű eredményt produkál, ami a legtöbb otthon belsejéhez szépen illeszkedik.

Ha szeretnél inspirálódni, hogy hogyan hozd ki a legtöbbet a rendelkezésedre álló térből és lehetőségekből, akkor dőlj hátra, igyál közben egy finom kávét és nézd végig a most eléd tároló fekete-fehér kreációk egész sorát!

A csipetnyi feketével megbolondított, majdnem teljesen fehértől, egészen a fekete uralta folyosók gyűjteményében fogunk kalandozni.

fekete-feher_eloszobak_lakberendezes_otlet_design_dekoracio_otthon.jpg

Megnézzük, hogy mások hol, hogyan és milyen mértékben használtak feketét az folyosók esetében, hogy megtalálhasd a számodra ideális összhatást.

A képeken persze a kiegészítőket és apróságokat is ajánlom figyelmedbe pl. fekete keretes tükrök, faliképek és különleges csillárok. Az olyan ritkán látott holmikat is tessék kiszúrni ám mint pl. a feketére festett radiátorok. A neten talált egyik kedvenc lámpám a témában:

kepkivagas.PNG

Kezdjük a talajon

Az egyszerű falak és letisztult dekorációk mellé remek kiegészítő lehet egy határozottabb, erősen mintás talaj. Hidegburkolatokból és lerakási formákból hatalmas a választék, a pici pepita mintától a hatalmas sakktáblára emlékeztető megoldásokig.

(Ahol szükséges kattints a borítóképekre a teljes válogatás megtekintéséhez!)

Fekete és fehér parketta is létezik és bár tény, hogy nagyon szép is, de sajnos azért ezeken elég hamar meglátszik a legkisebb folt és piszok is. Főleg a sok szabadidővel rendelkező takarítómániásoknak javasolt, de azért mutatok rá egy példát.

8355740efa0ecfc70c1c6afdb0816b10.jpg

A fekete-fehér szőnyeg is egy jó ötlet. Ha nagy igénybevételnek lesz kitéve, akkor célszerű lenne olyat választanod, ami befér az otthoni mosógépedbe és bírja is ezt a fajta megpróbáltatást.

Következzenek a falak!

Ha a festés híve vagy, akkor is számos kivitelezés közül válogathatsz még akkor is, ha már tudod vagy fehérrel kombinált fekete falakat szeretnél az előszobádba vagy közlekedő helyiségbe.

Az alul, a falak mentén végigfutó fekete sávban igazán nem lehet kivetnivalót találni.

Kicsit szokatlanabb, de szintén kellemes a szemnek a felső részen feketére mázolt csík.

Persze a falak egészét is boríthatja valamilyen fekete minta. Ennek a válogatásnak a végén néhány fotó az elkészítés folyamatáról is mutat kulisszatitkokat. (Az én személyes kedvencem a saját ujjakkal a falra húzott vonalak.)

A festésen kívül tapéta vonalon is lehet igazi gyöngyszemeket találni ebben a fekete és fehér színeket preferáló világban.

Végül emeld tekinteted a plafonra!

Nem állítom, hogy gyakran találkozhatsz a képen lévő mennyezeti dekorációval, de talán pont ilyet keresel. Egy kis csavar az egyébként puritán folyosóhoz. 

5db39b0e078021fac3d3e65b2b39c8f2.jpg

A fenti képek persze csak gondolatébresztők, hiszen ahány otthon annyiféle folyosó és közlekedő létezik, amik mind eltérnek szélességben vagy épp hosszúságban egymástól, különböző helyen és számban ajtók szakítják meg őket, de még a megvilágításban is jelentős eltérések vannak.

Kezeld rugalmasan a fenti összeállításokat és ragadd meg belőlük azokat a részleteket, amik leginkább elnyerték a tetszésedet és szívesen látnád őket a saját otthonod falai között is!

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

Szólj hozzá!
2021-05-06 18:37:47 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr5816524652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása