36 gyerekszoba design, ami nemcsak a gyerekek szemében vizsgázott jelesre

Amikor elérkezik az idő, hogy kialakításra vagy némi áttervezésre kerüljön a gyerekszoba gyakran tanácstalanok a felnőttek, hogy milyen is lenne az ideális lakrész. Praktikus is legyen, meg persze bírja a strapát, de ugyanakkor az is jó lenne, ha nem egy feldobbant csillámpónira vagy sportszeráruházra emlékeztetne, hanem inkább egy csodálatos és ízléses mesevilágra hasonlítana. Hihetetlen, de létezik ilyen!

divatos_gyerekszoba_design_otlet_festes.jpg

Tovább
7 komment
2018-09-13 22:02:03 - Házmestermedve

Ezt teheted, ha poloska került az otthonodba!

A poloskák előszeretettel költöznek be a lakásokba, időnként tömegesen is, de az az igazság, hogy nem szívesen látott vendégek.  De vajon minden poloska egyforma? Melyiket hogyan kell kezelni és mit kell róluk tudni? Veszélyesek az egészségre vagy szimplán csak bosszantóak? Hogy lehet megszabadulni tőlük? Ezekre és más fontos poloska kérdésekre keressük most a válaszokat.

poloska_a_lakasban.jpg

Tovább
1 komment
2018-09-09 21:23:07 - Házmestermedve

31 dolgozó sarok a legapróbb lakásokba is!

Bármilyen apró is a lakás, jó ha van egy hely, ahová el lehet vonulni dolgozni vagy egy kicsit számítógépezni. Igen ám, de sok társasházi otthonban egy gombostűt sem lehet leejteni kényelmesen, akkor hogy lehetne egy ilyen kuckót kialakítani, ráadásul úgy, hogy ki is nézzen valahogy? Nem lehetetlen, bízz bennem!

dolgozo_szoba_kialakitas.jpg

Tovább
2 komment
2018-08-31 15:50:52 - Házmestermedve

8 szomszéd típus, aki bosszantóan hangos

Ugye te is ismered azt a mondást, hogy minden társasházban van egy hangos szomszéd, ha nálatok nincs, akkor te vagy az? Ha azt akarod, hogy neked ne legyen, akkor bizony neked kell azzá válnod. Összeszedtem 8 olyan cselekvést, amivel biztosan te lehet a leghangosabb a házban. Lehet, hogy már mind jellemző rád, csak te nem is tudsz róla?

hangos_a_szomszed_3.jpg

Tovább
26 komment
2018-08-23 15:12:23 - Házmestermedve

Sarkalatos kérdések, amiket jobb előre tisztázni a bérlővel, mielőtt kiadod neki a lakásod!

Nem lehetsz elég óvatos, amikor a féltve őrzött ingatlanodat átengeded egy idegennek, hogy a bérleti díj megfizetése fejében lakjon benne. Ebben a cikkben olyan tanácsokat adok, amiknek hála értékes ponttal gazdagíthatod a bérleti szerződésedet.

lakaskiadas.jpg

Tovább
73 komment
2018-08-20 20:58:53 - Házmestermedve