Így dobd fel az unalmas beltéri ajtóidat!

Ha a felújítási keretből már rég kiszaladtál, de a mostani, tömör, beltéri ajtóid kicserélésére már nem maradt egy filléred sem, akkor se keseredj el! Nem kell a kopottas, csúnyácska ajtókat tovább nézned, inkább újítsd fel őket az új ajtók árának töredékért. Még jobban is fog tetszeni, mint a sablonos, bolti verziók! Nézd csak!

belteri_ajto_matricak_valasztek_otlet_felujitas_3.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2019-06-16 16:20:48 - Házmestermedve

Társasházi üzenetek, amiket érdemes elolvasni

Lakóközösségben élni nem fenékig tejfel, bizony vannak embert próbáló időszakok és szomszédok. Ha a lakók úgy érzik, hogy nem bírják tovább idegileg vagy fontos üzenetet szeretnének átadni egymásnak tollat és papírt ragadnak és cetliket hagynak a lépcsőházban, hol vicces, hol agresszív köntösbe bújtatva a mondandójukat. Most ezekből fogunk mazsolázni egy kicsit!

feliratos.jpg

Tovább
12 komment
2019-06-05 21:41:22 - Házmestermedve

Beköltözés utáni ismerkedés az új szomszédokkal

Új lakásba költözni mindig izgalmas, de sok mindenre kell odafigyelni. Egyik ilyen tényező a szomszédok, mert a velük való viszony nagy mértékben meghatározhatja, hogy hogyan fogod érezni magad hosszútávon az új helyen. Most segítünk a kezdeti lépésekben, hogy később már simán menjenek köztetek a dolgok.

tarsashaz_szomszedok_ismerkedes_illem_szokasok_bekoltozes_koltozkodes_4_borito.jpg

Tovább
32 komment
2019-05-28 15:41:58 - Házmestermedve

Falatnyi erkélyből is lehet igazi oázis!

Szeretnél a szépen berendezett, hangulatos erkélyeden pihengetni? Lehet, hogy kinyújtózni csak szűkösen fogsz tudni, de ne mondj le ezen álmodról, csak azért mert neked egy pici erkély jutott! Inkább tarts velem és engedd magad elvarázsolni! Inspirálódás után pedig valósíts meg a saját, mini nyugalomszigetedet!

pici_mini_falatyi_erkely_berendezesi_design_otletek_7.jpg

Tovább
2 komment
2019-05-25 19:03:57 - Házmestermedve

Kezdjünk valamit az ajtó fölötti térrel!

Nálad a beltéri ajtók fölötti részen van valamilyen mutatós dekoráció? Esetleg hasznosítottad ezt a területet? Ha azt válaszolnád, hogy eddig észre sem vetted a lakásodnak ezt a részét és egyébként is mit lehetne vele kezdeni, akkor ez a cikk most neked szól!

ajto_folotti_ter_lakberendezes.jpg

Tovább
1 komment
2019-05-20 14:08:59 - Házmestermedve

Hihetetlen társasházak a nagyvilágból: Reversible Destiny Lofts

Szeretsz szokatlan épületekről és különleges látnivalókról olvasgatni a nagyvilágból? Pont utazást tervezel és a helyi érdekességeket írod össze? Élvezed összehasonlítani a magyar életkörülményeket más országok lehetőségeivel? Ha valamelyikre igennel válaszoltál, akkor a hihetetlen társasházak sorozatunk pont neked készül!

hihetetlen_kulonleges_epuletek_tarsashazak_reversible_destiny_lofts.jpg

Tovább
3 komment
2019-05-15 15:11:50 - Házmestermedve

3 rendkívüli falszín, amit érdemes fontolóra venni, ha 2019-ben festenél

Ha a lakás festése kerül sorra, nem egyszerű eldönteni, hogy milyenek legyenek a falak színei. Ha te is csak módjával szereted a fehér falakat és valami látványosabb színt is szívesen csempésznél az otthonod falaira, akkor nézd meg most miket ajánlunk a figyelmedbe!

2019_ev_szinei.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2019-05-08 17:05:08 - Házmestermedve