Kezdjünk valamit az ajtó fölötti térrel!

Nálad a beltéri ajtók fölötti részen van valamilyen mutatós dekoráció? Esetleg hasznosítottad ezt a területet? Ha azt válaszolnád, hogy eddig észre sem vetted a lakásodnak ezt a részét és egyébként is mit lehetne vele kezdeni, akkor ez a cikk most neked szól!

ajto_folotti_ter_lakberendezes.jpg

Tovább
1 komment
2019-05-20 14:08:59 - Házmestermedve

Hihetetlen társasházak a nagyvilágból: Reversible Destiny Lofts

Szeretsz szokatlan épületekről és különleges látnivalókról olvasgatni a nagyvilágból? Pont utazást tervezel és a helyi érdekességeket írod össze? Élvezed összehasonlítani a magyar életkörülményeket más országok lehetőségeivel? Ha valamelyikre igennel válaszoltál, akkor a hihetetlen társasházak sorozatunk pont neked készül!

hihetetlen_kulonleges_epuletek_tarsashazak_reversible_destiny_lofts.jpg

Tovább
3 komment
2019-05-15 15:11:50 - Házmestermedve

3 rendkívüli falszín, amit érdemes fontolóra venni, ha 2019-ben festenél

Ha a lakás festése kerül sorra, nem egyszerű eldönteni, hogy milyenek legyenek a falak színei. Ha te is csak módjával szereted a fehér falakat és valami látványosabb színt is szívesen csempésznél az otthonod falaira, akkor nézd meg most miket ajánlunk a figyelmedbe!

2019_ev_szinei.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2019-05-08 17:05:08 - Házmestermedve

Így lehet neked is álomszép erkélyed

Néhány kreatív ötlettel, egy jó adag elhatározással és egy kis munkával hihetetlenül mutatós erkélyeket lehet varázsolni. Az inspirációt én hozom, de az utóbbi kettő rád vár! Ha te is meseszép és otthonos erkélyre vágysz, akkor tarts velem!

erkely_kialakitasi_otletek_felujitas_tippek.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2019-05-03 17:33:10 - Házmestermedve

Szuper kiegészítők fürdőszobákba gyerekes családoknak

Most a gyerekes családok fürdőszobáit fogjuk egy kicsit átnézni, hogy mennyi praktikus vagy épp cuki és szórakoztató elem tarkíthatja, ami segít abban, hogy a gyerekek élvezzék a fürdőszobában töltött időt. Bár elsősorban a kicsikre gondoltunk, bevallom felnőttként is szívesen látnék egy-két apróságot a vizes helyiségben.

furdoszobai_logikai_kreativ_jatekok_gyereknek.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2019-04-27 19:39:06 - Házmestermedve

Más színűre festeném az erkélyem, szabad?

Vannak olyan helyzetek, amikor felmerül a lakás tulajdonosok fejében, hogy újrafestenék az erkélyük falait és ha már ez megtörténik, akkor valami számukra tetszetős színnel. Igen ám, de erről nem kizárólag a tulaj tisztje dönteni bármennyire is lázadozik az ember lelke ez ellen. De akkor kinek a szava számít még? Milyen elveknek kell megfelelni felújításkor? És nem utolsó sorban mi történik, ha ezeket figyelmen kívül hagyjuk? Ezekre és más hasonló kérdésekre kerestük a választ. Lássuk mire bukkantunk...

erkely_festes.jpg

Tovább
11 komment
2019-04-23 12:57:39 - Házmestermedve