A nappali és végre a figyelem fókuszában: a dohányzóasztal

Az otthonunk nagyon sok mindent elárul rólunk és a vendégség egyik kiemelt színterének, a nappalinak, a közepén pont a dohányzóasztal áll. Vajon mit sugall rólad a saját dohányzóasztalkád? Hogy a legközelebbi áruházban megvetted az első veled szembejövő darabot, amire leteheted a szemüvegedet vagy feldobhatod a lábadat? Jól van ez így vagy inkább keresnél egy jobban hozzád illőt, ami megkoronázza az otthonodat?

kulonleges_dohanyzoasztalok_2.jpg

Tovább
3 komment
2018-10-20 22:13:11 - Házmestermedve

Így alakítsd ki a háztartási helyiséged! Tippek és praktikák

Sok ember ódzkodik egy háztartási helyiségre teret pazarolni a lakás értékes négyzetmétereiből, de van létjogosultsága egy ilyen helyiségnek, azt is leírom miért. Utána abban nyújtok segítő mancsot, hogy hogyan kell úgy kialakítani, hogy a végeredmény egy maximálisan kihasználható és kellemes mosókonyha legyen.

haztartasi_helyiseg_elonyei.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2018-10-13 23:45:23 - Házmestermedve

18 dohányzóasztal, ami különleges hatást kölcsönöz a nappalidnak

Időnként olyan érzésed van, mintha mindenki ugyanabból a katalógusból rendezné be a lakását? Szeretnéd kifejezni az egyéniségedet a bútoraiddal is? Ha épp dohányzóasztalt keresel, de unod az egy kaptafára készült darabokat, akkor a mostani gyűjteményünket imádni fogod.

dohanyzoasztalok2.jpg

Tovább
1 komment
2018-10-10 21:14:25 - Házmestermedve

Még mindig túl akarjuk élni a konyhafelújítást. És te?

A konyhafelújítás kitűzött dátuma rendíthetetlenül közeledik, de neked még mindig feláll a szőr a hátadon az egész procedúrától? Legszívesebben előre tekernéd a naptárat, ahol már túl vagy az egészen? Más is utálja a felújítási időszakot ne aggódj, de néhány egyszerű trükkel sokkal elviselhetőbbé válik. Segítek átlátni a káoszon és igyekszem annyi problémát és aggódást levenni a válladról, amennyit csak lehet.

konyhafelujitasi_tippek.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2018-10-05 11:31:43 - Házmestermedve

Hogyan éljük túl a konyhafelújítást?

Izgatottan várod, hogy végre az új konyhádban főzőcskézhess? Bezzeg az átalakítást annyira kívánod csak, mint a fogorvost? Már előre rettegsz, hogyan fogod túlélni azt, amikor minden szét van verve? Most olyan tippekkel készültem, amik elviselhetővé teszik ez az átmeneti időszakot.

konyhafelujitas_10.jpg

Tovább
1 komment
2018-10-02 21:32:12 - Házmestermedve

Mit kell tudni a legalsó lakásokról? Előnyök és hátrányok következnek

Lakásvásárlás előtt állsz, de soha nem laktál a legalsó lakásban, így nem ismered az előnyeit és a hátrányait? Most segítünk, hogy bepillantást nyerhess, hogy milyen lenne ott az élet. De, hogy tetszik vagy nem tetszik a lefestett kép, azt már neked kell eldöntened.

foldszinti_elso_emeleti_lakas_vasarlas.jpg

Tovább
16 komment
2018-09-29 19:24:27 - Házmestermedve

Fából készült konyhai eszközök a stílusos konyháért!

Minél kisebb a konyhád annál biztosabb, hogy sok konyhai eszköz kiszorul a szekrények belsejéből és a pulton, falon vagy a szekrény tetején kap majd helyet. Igen ám, de ilyenkor a funkción kívül a megjelenés is előtérbe kerül, hiszen komoly hatással lesz a konyha összképére. Most egy csokorba szedtem néhány olyan segédeszközt, ami egyszerre hasznos a mindennapokban és nagyon mutatós is, ráadásul egytől egyik fából készültek.

kepkivagas_2.JPG

Tovább
2 komment
2018-09-27 18:11:40 - Házmestermedve