Így spórolj a lakásbiztosításon!

Sok ember rögtön a lakásvásárlás napjától intézkedik, hogy legyen biztosítás az ingatlanon, míg mások hosszú évtizedeket élnek le egy lakásban nélküle. Szerintem a biztosítás egy mentőhálóhoz hasonítható, amire az artistának szinte sosincs szüksége, de amikor megtörténik a baj és zuhanni kezd, mindennél fontosabb, hogy ott legyen. De mibe kerül ez nekünk anyagilag? Nem lehetne olcsóbb? De bizony lehetne!

olcso_lakasbiztositas.jpg

Tovább
1 komment
2019-01-08 11:49:35 - Házmestermedve

Hogyan távolítsuk el a fenyőfát tűlevelek nélkül az otthonunkból?

Elmúlt a karácsony és lassan nekiállunk eltenni a díszeket és dekorációkat. Itt az ideje, hogy a fenyőfa is távozzon a lakásból. Ennyi idő után már rengeteg tűlevelétől megszabadult már, és jó lenne ha a maradékot nem a lépcsőházban szórná szét. Lássuk hányféleképp viheted ki a lakásból a fenyőfát!

karacsonyfa_kidobas_gyujtopont.jpg

Tovább
5 komment
2019-01-06 13:00:13 - Házmestermedve

Karácsonyi csomagolási ötletek, hogy igazán mutatós legyen az ajándék!

Túl vagy a bevásárló körúton, és már minden szerettednek találtál valamit a fa alá? Akkor már csak be kell csomagolni, mielőtt átadnád. Fordíts legalább akkora gondot a csomagolásra, mint a meglepetés kiválasztására és igazán különleges lesz az ajándékozás!

karacsonyi_csomagolo_papir.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2018-12-20 19:39:23 - Házmestermedve

Segítség, élő kisállatot kaptam karácsonyi meglepetésnek!

A média, a reklámok, a közösségi oldalak csak úgy ontják ránk a cuki, masnit viselő kutyusok képeit, ahogy előkerülnek a karácsonyfa alatti dobozokból, és nagy boldogan mindenki ölelgeti őket. És itt vége is szakad minden alkalommal az adott hirdetésnek, de a valóságban csak ilyenkor kezdődik igazán a történet. Ez a rövid szösszenet most arról fog szólni, hogy mire lehet számítani a fenti képsorok után.

kutyat_karacsonyra_ajandek_meglepetes.jpg

Tovább
10 komment
2018-12-17 17:40:51 - Házmestermedve

Jótékonykodni házon belül is lehet!

Közeledik a karácsony ilyenkor jóval nagyobb számban jótékonykodnak az emberek. Általában azok is csatlakoznak egy-egy jó ügyhöz, akik az év többi napján kevésbé aktívak ezen a fronton. Ők azok, akik netes oldalak százait fésülik át, hogy megtalálják a szimpatikus és számukra hitelesnek ítélt szervezetet, amit támogatni szeretnének. Esetleg rohangálnak egyik helyről a másikra, hogy személyesen is adakozhassanak. De nem kell ilyen messzire menni! Ha jót akarsz tenni másokkal, feldobni a napjukat elég a bejárati ajtódon kinézni! 

karacsonyi_jotekonysag.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2018-12-14 16:28:27 - Házmestermedve