A gyerekszoba dekorálás még soha nem volt ilyen egyszerű!

A titkos fegyver ezúttal a dekortapasz lesz. Rengeteg szín variáció létezik belőle és megszámlálhatatlan minta varázsolható a segítségével a gyerekszobák falára, kézügyesség nélkül. Kíváncsivá tettelek? Akkor tarts velem és fedezzük fel együtt a benne rejlő lehetőségeket!

gyerekszoba_dekoracio_dekoralas_tipp_otlet_olcso_konnyu_egyszeru_kreativ_washi_tape_dekortapasz_felhasznalas.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2019-10-10 16:38:17 - Házmestermedve

Hihetetlen társasházak: Zöldellő toronyház

 Az emberek különbözőképpen képzelik el álmaik otthonát. Valaki egy magányos szigeten vagy épp az erdő mélyén a lényeg, hogy a természet lágy ölén legyen, valaki pedig egy pezsgő nagyváros közepén. Mi lenne ha azt mondanám, hogy többé nem kell választanod a kettő közül? Fedezzük fel együtt a zöldellő társasházak csodálatos világát!

bosco_verticale_olaszorszag_milano_nevezettessegei_mit_nezzek_meg_zold_epulet_novenyes_tarsashaz_modern_epiteszet.jpg

Tovább
1 komment
2019-09-25 17:51:06 - Házmestermedve

Árgus szemekkel figyelik még a szemetet is

Valószínűleg mindenki belefutott már olyan szomszédba élete során, aki minden lében két kanál típusú volt és egyszerűen az ember agyára ment a folyamatos sürgölődésével. Nagyon fárasztó, bosszantó és idegőrlő tud lenni egy ilyen szomszéd, lássuk egyik olvasókat mivel terrorizálják.

szemetdij_tarsashaz_lepcsohaz_szelektiv_hulladek_gyujtes_szomszed_tipus_idegesito_szomszed.jpg

Tovább
17 komment
2019-09-18 16:04:53 - Házmestermedve

Készíts színes palacsintát egy egyszerű trükkel!

Különleges alkalmakra az ember medve igyekszik valami nem hétköznapi falatot tenni az asztalra. Azonban a kis bocsok jobban kedvelik a megszokott ízeket és nem feltétlen van szükség több órás desszert csodákat kreálni az osztatlan sikerhez. Ezen logika mentén próbáltam ki a színezett palacsintát, ami nemcsak evés, de már elkészítés közben is vidám perceket okozott.

szines_szinezett_zold_sarga_kulonleges_palacsinta_desszert_gyerekeknek_erdekes_etelek_undorito_etelek_palacsinta_borito.jpg

Tovább
4 komment
2019-09-13 12:29:39 - Házmestermedve

Program ajánló: ilyen a Terrapláza

A sok dolgos hétköznap után végre megérkezik a hétvége, amikor jó lenne közösen csinálni valamit a családdal? Kicsit kimozdulni otthonról? Ha állatbarátok vagyok, akkor a terrapláza lehet a ti hétvégi programotok. Mi elmentünk egyre, megnéztük most beszámolunk róla, hogy mire számíthatsz, ha ide látogattok!

terraplaza_gyor_elmeny_beszamolo_program_kisallat_vasar_kiallitas_expo_10.jpg

Tovább
Szólj hozzá!
2019-09-11 16:04:01 - Házmestermedve