5 jó tanács hangos szex ellen + 21 fricska

Jöttél már zavarba társasházi légyottól? Van olyan, hogy elviselhetetlenül hangosan szexelő szomszéd? Különbözik a hupákolás keltette zaj az ordító televíziótól? Egy tabu téma, amelyre a többség úgy reagál, mint a taknyos orra. Félrenéz.
jo_tanacs_hangos_szex_ellen.jpg

De talán nincs is ezzel semmi baj. Hiszen, jobbára mindannyian élünk/éltünk/élni fogunk nemi életet. Más kérdés persze, hogy “stílustól” függően ki mennyire ad ennek hangot. Már konkrétan.

És persze az sem mindegy, hogy egy műemléki barokk épületben, 40 centis falak mellett szeretgetjük a párunkat, vagy egy panelban, lehetőleg közös hálószobai falfelülettel a szomszéd kisfiúval.

Érdekelnek a lakóközösséggel kapcsolatos sztorik, hírek vagy egyszerűen csak a tanácsok? Akkor a házmestermedve a TE embered medvéd. Lájkold és nem maradsz le róla!

Hangosan szexelő szomszéd, kontra nyugalomra vágyó lakóközösség

Szóval a kérdés alapvetően összetett és persze szubjektív. Mi mégis megpróbáltunk összeszedni pár praktikus tanácsot a békés - és kevéssé felajzó - együttélésre, valamint egy heveny közvélemény-kutatásnak hála megosztunk pár tippet, mit és hogyan tegyél, ha zavar mások fülsiketítő nemi élete.

Hangsúlyoznánk, hogy az extrém és órákon át és rendszeresen és ablaktáblákat rengető erővel abszolvált együttlét kezelésére szolgálnak megoldásaink. A békésen szeretkező szomszédoknak pedig mindenkori jó mulatást kívánunk!

Megelőzés, avagy mit tehetek mások nyugalma érdekében, ha nem akarom visszafogni magam

1. A nagy hangteszt

Új lakás? Új otthon? Nyilván vásárlás előtt te is tájékozódtál az akusztikai viszonyokról és a szomszédságról. Persze nem feltétlen nyitottál ki minden ajtót és ablakot, és töltöttél el egy teljes napot az új helyen, hogy pontos képet kapj mindenről. Most bepótolhatod. Partnereddel szépen tesztelhetitek a különböző nyílászárók hatékonyságát, valamint a nyitott ablakok melletti hangterjedés erejét és irányát.

A tűzfal egyébként trükkös dolog, az ember nem is sejti, milyen apró rezdüléseket is képes tökéletes minőségben továbbítani és szétszórni az éterben. Ugyanez igaz az utcafrontra néző lakások esetén a szemben lévő házra. Udvari lakások esetén talán nem is kérdéses, milyen csodálatosan tud terjedni a hang.

Barátságosabbak feltekert hangerő mellett komolyzenével, a provokátor típusok pornográf felvételekkel, vagy akár saját előadásmódban, “szárazon” előadott orgazmushangokkal és ágydöngetéssel próbálgathatják lehetőségeiket. A cél, hogy lehetőség szerint minden környező helyszínt “bemérjünk”.

2. Körkérdés

Akár burkoltan, akár direktbe ki lehet kérdezni a közvetlen szomszédokat (felsőt és alsót is!) a lakások közötti akusztikáról. Vagy csendben kivárni, míg ők kezdenek el szexelni. Abból már sok minden kiderül.

3. Cső-para

Érdemes minden, a hangterjedést zseniálisan elősegítő helyszínt elkerülni. Ilyen a kémény és persze néhány központi vezeték és cső. És bár a fürdőszoba kiváló helyszín egy-egy légyottra, ezen a vidéken érdemes kicsit disztingválni.

4. Nyikorgáscsökkentés

Az idegtépés egyik alapja talán nem is a ziháló és élvező pár, hanem az ütemesen koccanó és nyiszatoló ágy. Ennek orvoslása talán az élményben aktívan résztvevők boldogságát is szolgálja (már ha nem ez a begerjedés egyik alapja…). A WD-40 minden élethelyzetben segít!

5. Hermetikus szigetelés

Nos, az extrém játékosok talán megtehetnek annyit, hogy ablakaikat adott pillanatban gondosan bezárják, az ajtóréseket kibélelik és úgy általában minden lehető nyílást és rést betömnek (...), ahol szökhet a hang.

Mit teszel, ha a szomszédod rendszeresen, hangosan kufircol?

Mit mondasz neki? Egyáltalán, érdemes ezen fennakadni? Vagy éljen a hangos szerelem?

Egy nem reprezentatív jellegű, fővárosi közvélemény-kutatás eredménye


Orsolya, a kreatív

“Megpróbálom überelni.

Ádám, az anti-pacifista

Tudomamittudok pillantással terrorizáld!

Gabi, a praktikus és kicsit kegyetlen

Tolj gyereksírást hangosan számítógépről, tuti elmegy a kedvük!

Kriszta, a zenész

Rakj be hangos zenét vagy valamit, ami elnyomja.

Ádám, a táncos

Táncolj rá!

Pálma, az olvasott

hangos_szex_merges_szomszed.jpg

Lackó, a cinkos

Kacsints rá a srácra és "Helló, Tigris" köszöntéssel fogadd legközelebb, ha szembejön!

Emese, az előrelátó

Kérdés, hogy akarod-e, hogy mindig te juss eszükbe, mikor a kérésedre visszafogják magukat.

Gábor, a licitáló

Kufircolj hangosabban, és amikor odajön,h "bocsi, de..." akkor egyezz ki vele,h te se ha ő se!

Tomi, egy másik kicsit kegyetlen

Rakd be nekik hangosan a csináljunk sok-sok gyermeket c. számot. Hátha megijednek és a lehetséges következményeken elgondolkodva csendesebben nyomják tovább.

Zsófi, a fordított pszichológia híve

level_a_szeretkezo_szomszedhoz.jpg(Kedves szomszéd! Múlt éjjel, ha minden igaz hallottalak téged és a barátodat szexelni. Megtennétek, hogy máskor hangosabbak lesztek? Nagyon nehéz volt ugyanis egyszerre maszturbálni és a falra tapasztott poharat tartani. <3 a fiú a 3b-ből) Forrás: boredpanda

Vica, az echo-hívő

Hajolj ki az ablakon és nyögdécselj (vagy amit épp csinálnak) még hangosabban, hogy észrevegyék. A beálló kínos csendben kérdezd meg, hogy 'na? milyen?' és innentől bízz abban, hogy nem lelkesülnek fel még inkább azért, mert 'király!'

András, akire nincs is jelző

Küldd haza! A szomszédba.

Martin Steel, a tömör és lényegretörő

Slayer - Reign in Blood. Ennyi.

Flóra, a békeharcos

Attól függ, mennyire zavar. Ha úgy érzed, hogy el tudod viselni még évekig, akkor hagyd. Ha nem, akkor egy udvarias levél...? Szerintem jobb az őszinteség... Bár lehet ezzel tönkreteszed a szexuális életét...de az is lehet, hogy le fog tojni.

ajandek_a_hangosan_szexelo_szomszednak.jpg

Dalma, az együttműködő és csak kicsit aljas

Szerintem hagyj egy szépen becsomagolt ajándékot az ajtajuk előtt, amiben ez van…

 

 

Tibor, a takarékos

Kérd meg őket, hogy ne húzzák be a függönyt, hogy lemondhasd a felnőtt csatornát.

Mici, az újabb aljas

Szerezz egy vendéggyereket. Egy hangutánzó 5 éves mérges pillantású nagyszülőkkel elég zavarba ejtő tud lenni a folyosón…

Adél, a frappáns

Mondd neki: Ne a fülét húzd, szögeld!

Eszter, aki konkrétan kimondja az aljasságot

Be kell szerezni egy csecsemőt. rögtön elmegy a szomszédok kedve a hangos szextől (is)!

Péter, a nyitott

Ilyen miatt beszólni szerintem lúzerség, kortól függetlenül.

Eredmény

A felmérés alapján tehát két dolgot állapíthatunk meg: az egyenes beszédnek az adott témában szinte senki sem híve, valamint a gyereksírás komoly potenciacsökkentő. Köszönjük!

Amennyiben neked más megoldóképleted van, akár a nyugalomra, akár a szabad és hangos szexre vágyó oldalon, oszd meg velünk praktikáidat!

Szólj hozzá!
2016-04-14 13:54:22 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr478520804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása