29 elképesztően szép panel fürdőszoba

Ha épp felújításon gondolkodsz, akkor próbálj meg minél több fényképet átnézni, hogy mások milyen fürdőszobákat csináltak. Ez azért különösen hasznos, mert így formálódik az elképzelésed, hogy mi az, ami neked is tetszik, és mi az amin te változtatnál, mert a saját otthonodba valamiért nem lenne jó választás. Hogy megkönnyítsem a döntésedet gyönyörű panel fürdőszoba inspirációs fényképeket hoztam az internetről.

panel_furdoszobak_2.jpg

Amikor én szerettem volna felújítani a fürdőszobámat nagyon sok fényképet lementettem, hogy ihletett merítsek magánemberektől és profi lakberendezőktől egyaránt. Most ezekből mutatom meg a legjobbakat.

Ha nagyobb méretben szeretnék látni a képeket, majd ne felejtsd el rájuk kattintani. :)

Valahonnan innen indul az elképzelés...

A személyes kedvencemet mutatnám meg először. Ezt a fürdőszobát évtizedekig tudnám boldogan használni. Feltéve, ha az ajtó visszakerül a helyére a felújítás után.

panel_furdoszoba_felujitas_1.jpg

Ha jól emlékszem egy lakás hirdetésben láttam meg a lenti két képet. Vannak olyan részei, amik nagyon tetszenek. Pl. a fakeretes párkányos tükör és a világos csempe színek, de a kádtöltő külön csaptelep nekem nagyon hiányozna a hétköznapokban, és valószínűleg a csöveket is elrejteném inkább a kád elől. Te mit gondolsz?

panel_furdoszoba-felujitas2.jpg

Ez a fürdőszoba is nagyon szép, de nem hagy nyugodni, annyira tudni szeretném, hogy a tükröt miért a kagylóval szemben lévő falra tették. Bár a képen nem látszik jól, de szerintem a kagyló fölött nincs másik tükör.

9.jpg

Nem muszáj az egész fürdőszobának különlegesnek lennie, elég egy-egy ilyen elemet választani. Mint például a harmadik lenti képen lévő mosdókagyló+pult kombináció.

panel_furdoszoba_kepek.jpg

A klasszikus stílus kedvelőinek

Egy lakberendező hölgy keze munkáját dicséri ez a fővárosi panellakás. panelfurdoszoba.jpg

És egy másik hasonló díszítő elemeket használó fürdőszoba.

504f506a534c4a2e74e35700968e2427.jpg

A modern fürdőszobák remekei

Azt hiszem ezeknél többet, jobbat, szebbet kívánni se lehetne. (Na jó, talán a harmadikra egy zuhanyfüggönyt vagy paravánt, ami felfogja a vizet tisztálkodás közben, de ez már tényleg csak szőrszál hasogatás.)

panel_furdoszoba_fotok.jpg

A teljes rálátás öröme

Gondolom már észrevetted, hogy szeretem azokat a fürdőszoba képeket, amiken a felújítás után minél többet megmutatnak a kész alkotásokból. Ilyenkor olyan mintha én is ott lennék és körbenézhetnék. Minden apró részletet kiélvezve.

panel_furdoszoba_felujitas.jpg

A fehér színvilág szerelmeseinek

A világos színek, különösen a fehér, optikailag tágítja a tereket. Valljuk be, ez a kis segítség igencsak ráfér a panelok miniatűr fürdőszobáira.

feher_panel_furdoszoba.jpg

Világos fürdőszobák, amiket csak imádni lehet

Ezek közül nagyon nehezen tudnék csak választani. Neked melyik a kedvenced?

panel_furdoszobak.jpg

A szürke most nagyon trendi

Ezek a képek a láthatatlan ember otthonában készültek, aki nem látszik fotózás közben a tükörben sem. :) De kit érdekel ez rajtam kívül, amikor a ilyen lenyűgözőek ezek a fürdőszoba képek? Gondolom senkit, szóval hagyjuk is a tükörképeket.

szurke_furdoszobak.jpg

Túl szép, hogy igaz legyen?

Bár erős a gyanúm, hogy ezek számítógéppel készült képek, de azért mesések ezek a fürdőszobák és méretileg is pont jók. A megálmodó elképzelése akár a gyakorlatba is átültethető.

panel_furdoszoba-felujitas_3.jpg

Itt a helye egy irigykedő sóhajnak azt hiszem.

panel_furdoszoba-felujitas_4.jpg

Innen is üzenjük a fürdőszobák tervezőinek és birtokosainak, hogy egytől-egyig álomszépek és a sárga irigység kerülget minket, amikor csak rájuk nézünk. Gratulálunk ezekhez a fürdőszoba felújításokhoz!

Nálatok milyen lett a fürdőszoba az átalakítás után? Előtte-utána képeket küldjetek bátran, akár medve facebook oldalamra is, én nagyon szeretem nézegetni őket és mások is biztos szívesen megcsodálnák.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

komment
2018-07-11 16:25:52 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr7114103445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ahoj- 2018.07.12. 15:56:23

Tudom, hogy nem a reklám helye, de nem lehetne a kép alá odaírni a gyártót, vagy hogy hol lehetne beszerezni a mosdókagyló + szekrény kombinációkat? (úgy ahogy a divatmagazinban van, hogy óra márka:..... Ft; Zakó márkája.....Ft stb) köszi

cradbox 2018.07.12. 16:23:13

Háááát...a nagy részük nem nagy durranás, ennél sokkal szebbeket lehet látni. A franciatéglás viszont tényleg nagyon szép. A gond ezekkel a megoldásokkal az, hogy iszonyat drága az alapanyag, amit sokször kintről kell behozni. Én nemrég újítottam fel egy komplett panelt, és nagyon megdöbbentem, hogy szinten minden áruházban 15-20 évvel ezelőtti divat szerinti hidegburkolatokat árultak.

kommentes nikk 2018.07.14. 10:05:40

A szépség sajnos nem segít azon, hogy ezek élhetetlenül kicsi fürdők. Anyám is panelban lakik, ugyanilyen (de nem ilyen szép) fürdője van, és hiába a lehető legkisebb mosógép, két ember egyszerűen fizikailag már nem fér el, de egynek is macerás, ha lehajolok valamiért, tuti beverem a fejem valamibe. Ezen a legszebb csempe sem segít.

CCnick 2019.08.26. 08:56:26

attól, hogy 3m2-re be van pakolva egymilla még nem lesz szép az az odu

Lali45 2019.12.23. 12:01:05

Nagyon jók ezek a felújított fürdők. Személyes nagy kedvencem a metrócsempe legyen szó fürdőről vagy konyháról... Én most a színes mosdón gondolkodtam el, ilyen feketét néztem ki: szerelvenybolt.hu/szaniter/fajanszok/fajansz-mosdok/raepitheto/arezzo-new-orleans-mosdotallefolyo-fekete-22537 A fürdőnkben a fehér és a hideg színek dominálnak. A férjem egyelőre nem tudja elképzelni oda, pedig szerintem nagyon illene. Ti mit gondoltok róla? Bevállaljam? Köszönöm!

CCnick 2020.05.11. 14:00:41

@Lilalina: nem elég drága egy panelbe
süti beállítások módosítása