183 fürdőszoba mesés színvariációi

Ha felújítasz akkor azért, ha pedig szeretsz lakberendezési magazin minőségben készült fotókat nézegetni, akkor pedig azért kötelező a mostani cikk! Nem kevesebb, mint 183 lélegzetelállító fürdőszobát tárok most a szemed elé. Készen állsz?furdoszoba_felujitas_panel_design_szin_csempe_lakberendezes_otlet_stilus_kepek_trendi_modern_szep.jpg

A fürdőszoba felújításon belül komoly döntés, hogy milyen színvilággal szeretnénk nap mint nap találkozni, amikor belépünk az adott helyiségbe. Bár most elsősorban a számodra ideális fürdőszoba szín megtalálásban szeretnék segítséget nyújtani, de azért ha szemfüles vagy elcsíphetsz néhány rafinált, tetszetős vagy épp extrém megoldást is, a vizes helyiségek kialakításában, amiket később a saját fürdőd átépítésekor is felhasználhatsz. Akár kicsi, akár nagy a fürdőszobád a legjobb szín megtalálása kulcskérdés a felújítás során!

Ne is szaporítsuk tovább a szót, hanem vágjunk is bele a vizuális körsétába, a képek kellően beszédesek lesznek helyettem is!

Az ezerarcú barna

A természet lágysága épp úgy jelen van a barna különféle árnyalataiban, mint a rusztikus hangulat és a domináns maszkulinitás. Bármit is szeretnél sugallni a fürdőszobáddal a barna segíteni fog a célod elérésében.

(Az adott színből készült galéria megtekintéséhez kattints a borítóképekre!)

A boldogság sárgája

Szereted vidáman indítani a napjaidat? A citromsárga árnyalataiban játszó fürdőszoba nagy mértékben hozzájárul a kellemes közérzethez. Fehérrel és szürkével keverve különösen szép összképet eredményez.

A kristálytiszta víz kékje

Nem véletlenül a kék az egyik legfelkapottabb szín, ha fürdőszobáról van szó. Megszámlálhatatlan árnyalatban, de mind a víz színét tükrözik. Eszünkbe juttatja a hegyi patakok nyugtató csobogását, a tó felszínének szépségét és a tenger rejtélyességét.

A mindenhez passzoló szürke

Elsőre nem feltétlen ez ugrik be, ha összeállítod a lehetséges színjelölteket, pedig nagy potenciál lakozik benne. Az apró fürdőszobai kiegészítőkkel olyan gyakran változtathatsz a stíluson, ahányszor csak szeretnél. Semmi végérvényes szélsőség, csak a lehetőségek végtelen tárháza.

Extravagáns vörös és rózsaszín

A magabiztos és szenvedélyes színek kedvelői vessenek egy pillantást erre a cseppet sem hétköznapi válogatásra!

Végezetül pedig jöjjön egy-két üde színfolt...

Trendi színkavalkád

Az örök fiatalság nyughatatlansága tombol benned? Művészi oldaladat megcsillogtatva szereted kimutatni az egyéniségedet? Akkor a szivárványos színekben pompázó fürdőszoba válogatás fog téged igazán inspirálni! 

A harmonikus színhatás kedvéért persze a csempe színén túlmenően a falfestés, a bútorok és kiegészítők megválogatását is szem előtt kell majd tartanod.

Hiányolod a zöld, a fehér és még sok más szín jelenlétét? Ez azért van, mert a korábbi képgyűjteményünkben ők voltak a főszereplők.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

komment
2020-05-21 14:09:58 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr1615680436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása