Néhány remek karácsonyi ajándék ötletek

Kezdesz kifutni az időből, de még mindig nem jutott eszedbe semmi jó ajándék ötlet karácsonyra? Segítünk! kreativ_karacsony_ajandek_lista_otlet_mit_vegyek_tipp_diy_olcso.jpg

Karácsonyi ajándékot bizony sok embernek nehéz kitalálni és ahogy közeledik az ünnep egyre sürgetőbb lenne, hogy valami klassz, hirtelen eszedbe jusson. Mi most olyan inspiráló ötletekkel készültünk, amik sokkal kreatívabb választások egy dezodor csomagnál. Hogy a beszerzés is gyorsabban menjen, sok helyen belinkeltük a forrásokat is a szövegbe, így neked már csak a szimpatikus szavakra kell kattintanod. ;) 

Ha szeret alkotni...

Ha a megajándékozni kívánt személy élvezi, ha a saját kezével készíthet valamit, akkor már tudjuk is mik közül lenne érdemes számára választani:

  • Kreatív boltokból és keleti holmikat árusító boltokból szerezz be a szükséges apróságokat, hogy barátod elkészíthesse saját Zen Kertjét. Élvezetes elkészíteni és nyugtató használni. Kell ennél több?

265831c2ab926acf565203a8628e5e87.jpg

  • A számkifestős festmények az egészen kicsiktől az idősebb korosztályig bárki számára kellemes időtöltés lehet, a végeredmény pedig a lakás dísze. Hogy tetszik?

kifesto-flowers-in-vase_43180.jpg

  • Harry Potter rajongóknak már mondhatni kötelező darab, de ahhoz képest új és ritkább, hogy attól kelljen tartanod, hogy már megvan neki. Egy doboznyi apróságból kell megépíteni, kifesteni, elhelyezni egy kis terráriumban Hagrid kunyhóját.

clementoni-harry-potter-hagrid-terrariuma-_2_1.jpg

ufpk57450856.jpg

Ha szívesen tölt időt a barátaival...

Vidám perceket is ajándékozhatsz a kiválasztottnak, ha legközelebb összefut a barátaival egy finom ital és némi rágcsálnivaló mellé szórakozás is társulhasson. Válassz stílusának megfelelően az alábbi társasjátékokból, amik kezdő társasjátékosok számára is könnyen és gyorsan tanulhatók.

  • sírva nevetős Activity jellegű játék a Top 10

top-10-tarsasjatek-kartyak.png

bkb011.jpg

fuszerkert-jatek.jpg

Ha a konyhatudomány híve...

Azok akik sok időt töltenek a konyhában és számukra az evés az ivás már művészet, amit tisztelni kell, akkor számukra ezek a kiegészítők teli találatoknak bizonyulnak majd.

  • Ha a ritkább ízek felé szeret kacsingatni a szeretted, akkor egy szarvasgombás olajat biztos szívesen elfőzne otthon.

szarvasgombas-olaj.jpg

  • A kedvenc itókát érdemes méltó bortárolóba helyezni, ebben nyújtanak segítek ezek a kreatív alkotások. 

fem-bortarto-lovag-ii--105035-2432.jpg

1d7d153645a5c4af5a9b8898368b8c4cc4147039-1000x1000.jpeg

Ha különös gondot fordít a szépségápolásra...

Ha a rokonod sokat törődik a külsejével, mindig makulátlan a megjelenése és a szépségápolás a kedvenc témája, akkor ezekért biztos lelkesedne:

long-4-lashes-lash-ajandekszett-a-szempillakra.jpg

holm6676.jpg

kepkivagas.PNG

12.PNG

Ha járműve rajongó és sokat utazik...

Imádott autójára gondolva ezekkel nem foghatsz mellé:

imgw_ashx.jpg

led-projektor-automarka-logo-2-db.jpg

minipresso-ns-1-800x800_1.jpg

asfsg.PNG

Bicikliző sportembereknek pedig ezek javasolhatók:

5a09034def46.jpg

1552049551_a6zbwrmuzpnigux2sh3tjkckf5yg1dow.jpg

ecb343a5-naradi-na-kolo-extol-sada-30ks.jpg

Ha már mindene megvan...

Sokszor elhangzik, hogy azért nem lehet valakinek ajándékot venni, mert neki már mindene megvan. Ha úgy érzed, hogy az előző mondat a családtagodra is igaz, akkor ajándékozod meg élménnyel. Léteznek sportos, izgalmas, pihentető, technológiai és jármű újdonságokat bemutató kalandok is, sőt néhány szabadulószoba jellegű rejtvényhez még a saját lakását sem kell elhagynia, menő igaz?

Az így vásárolt jegyekből biztos nem lesz egy 20. porfogó a polcon, amit majd csak arrébb rakosgat az illető. Ha megtetszett ez az opció válogass itt, itt vagy akár itt is.

kamil-pietrzak-ala8s9talas-unsplash.jpg
A mostani covid helyzetben azonban rugalmasabb, hosszabb ideig felhasználható, nem előre fix időponthoz tartó belépőkből vásárolj!

A fenti karácsonyi ajándék ötlet listában igyekeztünk korra, nemre, hobbira és anyagi keretre egyaránt változatosan szemezgetni. Ha neked is van egy még idejében beszerezhető, ám annál szuperebb ajándék ötleted vagy megosztanád, hogy te eddig miket terveztél a fa alá tenni, azt hálásan megköszönjük.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

komment
2021-12-13 17:21:08 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr1616782470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.12.14. 08:14:06

Az én karácsonyi ötletem: a semmi.

2 évtizede bojkottálom a liberális fenyőünnepi ajándék hisztit.

erol 2021.12.15. 12:33:39

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Kivételesen egyetértünk. Azokban az országokban ahol ünnepelnek karácsonyt, szerintem már mindenkinek mindene megvan, sőt annál jóval több. Általában ezek a "kreatív" ajándékok a kukában végzik, ha nem is azonnal, néhány év múlva. Tényleg semmi értelme. Akkor volt értelme amikor az ember őszintén tudott örülni néhány almának, vagy diónak.
süti beállítások módosítása