16 mini mosókonyha, ami így is aranyat ér egy háztartásban!

Mindig is egy háztartási helyiségre vágytál a saját otthonodban, de úgy érezted, hogy a négyzetméterek nem engedik meg? Egy mini mosókonyha nem luxus többé, és egészen picike helyre is bezsúfolható, minden előnyével együtt!

mosokonyha_otletek.jpg

Egy háztartási helyiségnek számos kihívásnak kell megfelelnie, de néha a rendelkezésre álló hely szűkössége hatalmas akadályt képez. De vajon a kevés hely útját állhatja-e egy ilyen praktikus kis helyiségnek? Nem hiszem. ;)

Ha a helykihasználás a legfontosabb

Hidd el kis hely nincs, csak rossz helykihasználás! Persze ez nem jelenti azt, hogy az összhatás ne lehetne káprázatos.

(A képeket nagyobb méretben is meg tudod nézni, ha rájuk kattintasz.)

kis_haztartasi_helyisegek.jpg

Csak a kirakatban fér el

Előfordul, hogy a körülmények nem teszik lehetővé, hogy elrejthesd a mosókonyhát a kíváncsi tekintetek elől. Ilyenkor különösen fontos, hogy a használhatóság mellett, egy rendezett és látványában is kellemes kis teret hozz létre.

designos_haztartasi_helyisegek.jpg

A dekoráció hatalma

Ha már van háztartási helyiséged, de nem az igazi, akkor vegyél példát erről a nagyszerű fotóról és gondold újra a jelenleg bútorokat és színeket! Ha pedig csak most szeretnél, akkor itt egy rossz és egy jó megvalósítás.

mosokonyha_kialakitas_1.jpg

Rengeteget számít a színek és apró kiegészítők használata, mert az egész szoba hangulata megváltozhat és vele együtt annak a személynek a munkakedve is, aki majd birtokolni fogja. A most következő négy mosókonyha remek példa arra, hogy mennyit számít az ízléses berendezés.

haztartasi_helyiseg_megtervezese.jpg

Ha már olyan picike, hogy már a helyiség szót sem érdemli meg...

A legnagyobb jóindulattal sem lehet szobának, vagy helyiségnek nevezni a most következő miniatűr mosáshoz szükséges eszköz tárolókat, ennek ellenére szerintem sokan elfogadnánk őket.

Nem mellesleg rejtőzködésből is ötöst érdemelnek.

kis_meretu_haztartasi_helyisegek.jpg

És nem utolsó sorban a bajnokok

A két személyes kedvencemet a végére tartogattam. A bal oldali a briliáns könyvespolc-ajtó megoldással lopta be magát a szívembe, míg a jobb oldali a letisztult design miatt fogott meg. Neked hogy tetszenek?

hogy_kell_berendezni_egy_haztartasi_helyiseget.jpg

Sajnos nem minden társasház nyújt kellő teret arra, hogy a lakók merjenek háztartási helyiségről álmodozni, de szerencsére sok tervező az új lakásoknál már gondol erre is. Te szeretnél mosókonyhát? Milyen lenne számodra az ideális? 

Ha társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

Szólj hozzá!
2018-11-12 20:09:16 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr8314368139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása