Hajmeresztő halloweeni dekorációk akár a lépcsőházba is!

Mindjárt itt a Halloween! Te hogy állsz a dekorációval? Azt hiszed már mindent láttál? Fogadjunk, hogy a szemgolyós koszorú és az agyaras lábtörlő még neked is újdonság lesz!

halloween_dekoracio.jpg

Lesz itt minden: vígan fürdőző csontváz, múmiává vedlett bejárati ajtó, de még láncra fűzött ronda játékbaba fejek is.Tartsd velem és inspirálódj az idei Halloweenra, hogy neked is hajmeresztő legyen a dekorációd otthon.

Társasházban laksz? Nem akadály, ezek közül bátran tegyél ki néhányat a lépcsőházba is!

Beszédes lábtörlők

Ha van néhány perced, meg egy olyan lábtörlőd, amit nem sajnálsz feláldozni a halloween oltárán, akkor könnyen elkészítheted az alábbi dekorációkat saját kezűleg is. Csak egy olló és festék kell hozzá, na meg egy jól kivágott sablon, ha nem bíznád a véletlenre a végeredményt.

Én mondjuk biztos kitennék egy külön lábtörlőt is, ami az eredeti célt hívatott betölteni, mert zokognék, ha valaki a sáros csizmáját ezekbe dörgölné bele.

Tudod a nagyobb kép méretért kattintani kell!

halloween_labtorlo_diy_dekoracio.jpg

Kísértetiesen jó ajtó dekorációk

Vajon mi várhat a vendégekre odabent, ha már az ajtó is ilyen különleges? Be mernél kopogtatni? Vagy a gyerekkori jól bevált "te beszélsz én csengetek" elv alapján mindenki inkább elszalad, mire kinyitják?

halloweeni_ajto_dekoracio.jpg

Szörnyek a sarokban

Az ajtó melletti sarokba még pont elfér néhány szívinfarktust okozó rondaság.

Az én kedvencem a vattából és átlátszó gömbökből készült csontváz fürdő. Gömböket hobbi boltban, vattát drogériában simán lehet kapni, szóval már csak egy üstöt és egy csontit kell szereznem. 

halloweeni_diy_dekoracio_ijeszto.jpg

Lebegő rémek

A dekorációs elemeknek nem feltétlen kell a földön állniuk, lehetnek fellógatott rémisztgetők is. Mutatom mire gondolok.

halloweeni_diy_dekoraciok.jpg

+1 mert cukin is lehet csinálni ezt a Halloween dolgot

Akinek nem szimpatikusak, ezek a sikolyokkal tarkított dekorációk, azok biztos örömmel hallják, hogy lehet ezt másképp is csinálni. De ahhoz, hogy ijesztgetés nélkül is szuper legyen a halloweeni díszítősor, kell egy jó adag fantázia.

cuki_es_vicces_tokfaragasok.jpg

Te szoktad dekorálni a környezetedet Halloween tájékán? Faragtál már tököt lámpásnak? Milyen elemek tetszenek a legjobban?

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

Szólj hozzá!
2018-10-29 12:06:39 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr8914330477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása