Jópofa konyhai kiegészítők, amiket be kell szerezned!

Kedveled a cuki és praktikus lakás kiegészítőket? Szívesen csempésznél egy kis vidámságot a szürke hétköznapokba? Épp valami ajándék ötlet után kutatsz? Kihagyhatatlanul szuper konyhai kiegészítőket gyűjtöttünk!

vicces_jopofa_kreativ_konyhai_kiegeszitok_kutyuk_karancsonyi_olcso_ajandek_meglepetes_otlet_15.jpg

Bár egyesek koraink tartják a készülődést, mások azonban már gőzerővel karácsonyi ajándék vadászaton vannak. Hát igen ha külföldi oldalról szeretnél rendelni, akkor jobb ha nagyon sietsz, mert már nem biztos, hogy minden eladó garantálja, hogy időben megérkezik a csomag karácsonyra.

Ezzel a cikkel most segítek lerövidíteni az ötletelés szakaszát, hiszen igazán kreatív ajándéknak való apróságokat fogok bemutatni. Olcsó, de frappáns ötleteket!

A konyhához rengeteg munkát megkönnyítő eszköz kapható, de a praktikusság csak egy dolog. Azok a kiegészítők a legjobbak, amik a hasznosságon túl dekoratívak vagy mosolyt csalnod az arcodra. Szerencsére a lenti kellékek mindegyike jól tudja ezt!

Hogy kívánod a tojást?

A lágytojás is ínycsiklandó, de tetszés szerint a tükör tojás is vigyoroghat rád a tányérod közepéről reggelente. Melyiket választod hát?

vicces_jopofa_kreativ_konyhai_kiegeszitok_kutyuk_karancsonyi_olcso_ajandek_meglepetes_otlet_8_tojas_keszito_sablon.jpg

Popsi törlő másképp

A fanyar humor és a kutyák szerelmeseinek itt ez a konyhai törlőkendő vagy konyharuha tartó. A konyhapultot még csak-csak letakarítaná ezzel a kendővel az ember, de a gyerkőc szája széléről az almapürét...

vicces_jopofa_kreativ_konyhai_kiegeszitok_kutyuk_karancsonyi_olcso_ajandek_meglepetes_otlet.jpg

Jégkészítés mesterfokon

A leghevesebb bulit is le tudják hűteni vagy inkább a legfagyosabb hangulatot is feloldják ezek a kreatív jégkockák?! Számtalan különböző mintájú jégkészítő sablon létezik, így mindenki megtalálhatja a leginkább hozzáillőt a romantikusok a titanicot, a thriller rajongók az agyat, a vígjáték kedvelő pedig a fogsor mintás hűsítő kockát dobják majd a málnaszörpbe.

vicces_jopofa_kreativ_konyhai_kiegeszitok_kutyuk_karancsonyi_olcso_ajandek_meglepetes_otlet_10_jegkocka_keszito.jpg

Szószos finomság

A gyerekek imádni fogják, de a felnőttek is szívesebben ízesítik így az életüket. Vajon a majonézes tubusra is van valami saját figura?!

vicces_jopofa_kreativ_konyhai_kiegeszitok_kutyuk_karancsonyi_olcso_ajandek_meglepetes_otlet_2.jpg

Fakanál szorongatók

Főzés közben általában félrehúzod a fedőt? Két keverés közben próbálnád letenni a fakanalat, de nem találod a helyét anélkül, hogy mindent összepiszkolna? Itt vannak ezek a segítő manók, akik olcsón kihúznak a bajból!

vicces_jopofa_kreativ_konyhai_kiegeszitok_kutyuk_karancsonyi_olcso_ajandek_meglepetes_otlet_11.jpg

Mérges mami mikro takarító

A miniatűr, de annál dühösebb mami/anyós segít csillogóan tisztává varázsolni a mikrodat. Szerencsére a gőz erejét választotta és nem azt a módszert, hogy célzó szándékkal a fedőt nem használó családtagja fejéhez vágja a mosogatószivacsot. :)

vicces_jopofa_kreativ_konyhai_kiegeszitok_kutyuk_karancsonyi_olcso_ajandek_meglepetes_otlet_3.jpg

Fogd meg a sörös kupakom!

A férfiaknak nehezebb vásárolni, mint a hölgyeknek...állítólag. Ha unod a sablonos ajándékokat és valami ötletes meglepetéssel szeretnél előállni, akkor lepd meg a családod férfi tagjait egy kreatív bor vagy sör bontóval!

Az a sörnyitós papucs tuti menő lesz a strandon.

vicces_jopofa_kreativ_konyhai_kiegeszitok_kutyuk_karancsonyi_olcso_ajandek_meglepetes_otlet_12_sornyito_borbonto.jpg

Édes méhecske

Ez a szorgos kis méh egészen addig vigyázz a mézedre, amíg dézsmálásra nem adod a fejed. A torkosodáshoz aranyosabb társat nem is találhatnál!

vicces_jopofa_kreativ_konyhai_kiegeszitok_kutyuk_karancsonyi_olcso_ajandek_meglepetes_otlet_9_meztarto.jpg

Nasitartó

A finom falatok elkészítésén túl a tálalására is fektess egy kis hangsúlyt! Lehet, hogy ezek között találod a régóta keresett ajándékot?

vicces_jopofa_kreativ_konyhai_kiegeszitok_kutyuk_karancsonyi_olcso_ajandek_meglepetes_otlet_13.jpg

A kulcsok őre

Ha hajlamos vagy arra, hogy eszeveszetten keresgéld a kulcsaidat, mert soha nem találod, amikor a legjobban sietnél, akkor biztos örömmel hallod, hogy itt van rá a filléres megoldás. Tedd olyan helyre, ahol szó szerint az orrod elé lógatja, amikor szükség van rá pl. hűtő, fém bejárati ajtó stb!

vicces_jopofa_kreativ_konyhai_kiegeszitok_kutyuk_karancsonyi_olcso_ajandek_meglepetes_otlet_4.jpg

Sajtoshátú cimbi

Úgy tűnik ez mókás kinézetű sünkoma leginkább sajttömbbel szereti vakartatni a hátát. Az már csak hab a tortán, akarom mondani sajt a tüskén, hogy még reszelt sajt is elkészül a kényeztetés közben.

vicces_jopofa_kreativ_konyhai_kiegeszitok_kutyuk_karancsonyi_olcso_ajandek_meglepetes_otlet_5.jpg

Késtartó kínzóeszköz

Ez a kreatív késtartó a viccesen horrorisztikus irányt képviseli. Te örülnék neki a konyhádban?

vicces_jopofa_kreativ_konyhai_kiegeszitok_kutyuk_karancsonyi_olcso_ajandek_meglepetes_otlet_6.jpg

Vagy inkább ilyet nézegetnél a tűzhely mellett?

vicces_jopofa_kreativ_konyhai_kiegeszitok_kutyuk_karancsonyi_olcso_ajandek_meglepetes_otlet_7.jpg

Tea idő!

Ha a cikk lapozgatás közben megkívántál egy forró teát, akkor egy húron pendülünk. Milyen jó is lenne, ha egy ilyen ázna a bögrémben... Várj csak! Hiszen nekem van ilyen, mert tavaly kaptam egy welnessező emberkét karácsonyra. Imádom, olyan mintha a termál fürdő medencéjében ejtőzne!

vicces_jopofa_kreativ_konyhai_kiegeszitok_kutyuk_karancsonyi_olcso_ajandek_meglepetes_otlet_14_tea_filter_tarto.jpg

Nem az anyagi ráfordítás a lényeg hanem, hogy olyan meglepetést adj ajándékba, aminek a kiválasztásával foglalkoztál, amiről eszedbe jutott az ismerősöd vagy egy közös kalandotok. Ami passzol a hobbijához, a szokásaihoz vagy a személyiségéhez, ami jókedvre deríti és amit nem fog porfogónak a sarokba vágni.

Na persze, egész nyugodtan magadat is meglepheted egy-egy fantasztikus kütyüvel, ha valamelyik megtetszik, csak győzz választani. ;)

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

komment
2019-11-19 10:40:25 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr6815311840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

duplasuzy 2019.11.21. 09:28:24

Nem illene forrást közzétenni? Ráadásul úgy ajánlgat dolgokat, hogy linket nem ad hozzá. Botrányos.
süti beállítások módosítása