Még több poén a járvány(os) rosszkedv ellen

A legnehezebb időkben is szükség van jókedvre, mert segít átvészelni a kellemetlenségeket. Mi most a mosoly előcsalogatásában fogunk segíteni az újabb humorkoktélunkkal. Egészségetekre!

virus_karanten_jarvany_covid_korona_poen_vicc_nevetes_meme.jpg

A vírus miatti karatén a legtöbb helyen szép fokozatosan kezd enyhülni és mintha már látszódna a fény az alagút végén. Engedjük ki most egy kicsit a felgyülemlett gőzt és nevessünk egy jót!

A lenti válogatás tartalmaz csípősebb stílusú, fekete humoros tartalmakat is, kérjük aki, nem érzi magához közel ezeket, ugorja át!

89817874_3020031684723027_147417382271320064_n.jpg

A betegségről általában

Nem kell félni itt nem tudományosan, száraz tények következnek! :)

A Jó Barátok sorozat szereplőire jellemző humoros tartalomhoz, bár kell egy minimális angoltudás és a dalszöveghez nem árt ha valaki vissza tud emlékezni az eredeti "Smelly cat" dalra, de aki tudja miről van szó, annak nagyon fog tetszeni az biztos.

(A galéria megnyitásához kattints a borítóképekre!)

A járványharc ikonikus alakja

Sokan belefuthattunk olyan hirdetésbe és felhívásba, ahol Győrfi Pál kért minket, hogy maradjunk otthon és felhívta a figyelmünket a betartandó előírásokra is. Ennyi épp elég volt, hogy megragadja a kreatív elmék figyelmét és számos humorosan szellemes tartalom készült róla.

Újabb nap otthon

Aki teheti otthon marad/maradt a családdal és ennek bizony vannak olyan aspektusai, amik vicc gyártásért kiáltanak. Lássuk az unaloműzés furcsa formáit és karantén kellemetlenségeit!

WC papírt ide!

Világszintű pánik tombolt, hogy vajon jut-e mindenkinek kellő mennyiségű WC papír. Ez a gondolat magával hozta a felvásárlást és a poén gyártást is.

(A legújabb találmány, a vegán WC papír látható a képen jutányos áron.)

Munka és suli

Generációk közötti vita alakult ki, hogy melyik nehezebb, home officeban tanulni vagy dolgozni. Nem kívánunk állást foglalni a kérdésben, de az biztos, hogy szült rendhagyó ötleteket és megoldásokat ez a helyzet (még ha csak képzeletben is).

Ebédidő!

A főzés sokaknál több szempont miatt is toplistás járvány problémává nőtte ki magát. Most viszont kinevetjük ezt a gondot is!

Amikor végre elhagyjuk a házat...

Nemcsak itthon, de külföldön is eddig ismeretlen előírásokhoz kell alkalmazkodnia annak, aki ki akar lépni a bejárati ajtaján. Pl. volt olyan ország, ahol csak kutyát lehetett sétáltatni az elengedhetetlen bevásárlás mellett...

Végezetül pedig egy gyors kérdés, amit még a járvány legelején dobtak fel a közösségi oldalakra.

90548457_3022010044525191_6481485659780415488_n.jpg

Nem volt célunk megbántani senki személyét a vicces képekkel pusztán a megmosolyogtatás vágya vezérelt minket, kérjük ezt mindenki vegye figyelembe!

Ha tetszett ez a válogatás és szívesen olvasnál még több hasonló tartalmat, akkor kattints ide és nézd meg a korábbi járványos poén válogatásunkat!

A vicces sorok sajnos csak ritkán vannak szerzői névvel ellátva és futótűzkén terjedésük miatt szinte lehetetlen visszaköveti, hogy kitől is indultak, de ezúton is nagyon hálásan köszönjük a kitalálóknak a nevetős perceket, amiket okoztak nekünk! Ha valaki felismeri a saját alkotását nyugodtan jelentkezzen kommentben, jó nálunk egy medve pacsira, persze szigorúan virtuálisra a járvány miatt.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

Szólj hozzá!
2020-05-05 13:07:12 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr1915661358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása