Babaköszöntő ajándékok kreatív formában

Baba érkezik a barátaidnál vagy rokonaidnál? Szeretnél meglepetést adni, de olyan formában, amire biztos emlékezni fognak a szülők? Egyszerű mégis nagyszerű ötletekkel várunk a témában!

babakoszonto_kreativ_csomagolas_pelenka_torta_diy_egyedi_otletek_utmutato_borito.jpg

A baba születése előtt vagy nem sokkal utána szokás ajándékkal kedveskedni a szülőknek a jeles alkalomból. Ezek a meglepetések lehetnek személyes üzenetet hordozók vagy "mindenkinek szüksége van rá" holmik. A figyelmesség nem az ártól függ, hanem inkább abban rejlik, hogy gondoltál rájuk.

Lepd meg a szeretett kismamát egy olyan csomaggal, amire egész biztos emlékezni fog és különleges élmény lesz megkapni és kibontani a benne található apróságokat!

Részletekbe menően nem taglaljuk, hogy hogyan készülnek az alábbi meglepetések, de képek tanulmányozása és néhány odaírt ötlet mentén gyerekjáték lesz elkészíteni őket!

Első torta a babónak

Az egyik klasszikusnak számító mégis kreatív babaköszönő ajándék a pelenka torta. Talán a "milyen édes, igazi ennivaló ez a kis apróság" felkiáltások tették népszerűvé ezt a választást. Vannak hagyományos torta formájú építmények is, de sokan egészen elképesztő alkotásokat hoznak létre ebből a hétköznapi baba kellékből.

(Kattints a fotókra a nagyobb méretért!)

babakoszonto_kreativ_csomagolas_pelenka_torta_diy_egyedi_otletek_utmutato.jpg

Elkészíteni nem is olyan nehéz, szerencsére még kézügyesség sem kell hozzá, csak kövesd a lenti útmutatót!

babakoszonto_kreativ_csomagolas_pelenka_torta_diy_egyedi_otletek_utmutato_1.jpg

Persze létezik másfajta édesség is, kimondottan pelenkásoknak.

babakoszonto_kreativ_csomagolas_pelenka_torta_diy_egyedi_otletek_utmutato_7.jpg

Ki kopog?

Egy babás családnak egész biztos elkel majd egy-két pelenka. Jó sok pelenka. Nem csoda hát, hogy a kreatív ajándékok jó részének ez az alapja. Most lássuk a bababuli alatt az ajtóra is kiakasztható verziót.

babakoszonto_kreativ_csomagolas_pelenka_torta_diy_egyedi_otletek_utmutato_2.jpg

Hamarabb itt lesz a kicsi, mint gondolnád!

A leendő anyukák nagyon szokták már várni, hogy végre megérkezzen a baba. Egy kis csellel ebben talán tudsz segíteni. ;) Nem kell hozzá más, mint babruhák és némi beigazított töltőanyag.

babakoszonto_kreativ_csomagolas_pelenka_torta_diy_egyedi_otletek_utmutato_6.jpg

Égi adomány érkezik

A földre szállt angyalkának egy hőlégballonos ajándékcsomag igazán telitalálat. Kosarat könnyű lesz keríteni, de lampiont vagy héliumos lufit azért nem árulnak minden sarkon, szóval tervezd meg előre!

babakoszonto_kreativ_csomagolas_pelenka_torta_diy_egyedi_otletek_utmutato_8.jpg

Pihe-puha barátok

Takarókból, ruhácskákból na és persze pelenkából tündéri figurákat készíthetsz! A cumis macinak például nagyon nehéz ellenállni, de miért is kéne?

babakoszonto_kreativ_csomagolas_pelenka_torta_diy_egyedi_otletek_utmutato_9.jpg

Babakocsi a kis csöppségnek

A babakocsit szeretik a szülők maguk kiválasztani, de ez nem azt jelenti, hogy a kollégáktól utolsó nap ne kaphatna egy hasonlót a kismama.

babakoszonto_kreativ_csomagolas_pelenka_torta_diy_egyedi_otletek_utmutato_5.jpg

Hogy hogyan fogja hazavinni? Na itt kezdődik a szülői találékonyság, aminek a kifejlesztésére bizony nagy szükség lesz a későbbiekben is.

Egy kosárnyi boldogság

Ha kis jövevénynek már eldőlt a neve, akkor egy névre szóló kosár biztosan meg fogja hatni az anyukáját. Ha azonban még a neme sem biztos, akkor jobb a rózsaszínt és kéket mellőző, aranyos altatódalt idéző feliratot készíteni inkább hozzá.

babakoszonto_kreativ_csomagolas_pelenka_torta_diy_egyedi_otletek_utmutato_10.jpg

Gratulálunk virágcsokor

Egy bababarát "virágcsokor" színpompás gesztus lehet, és hipoallergén kivitelben is összerakható.

babakoszonto_kreativ_csomagolas_pelenka_torta_diy_egyedi_otletek_utmutato_11.jpg

Mini baba zoknikból vagy takaróból a legegyszerűbb kivitelezni. Itt egy kiváló képsorozat, a babazokni megfelelő felgöngyölítéséről.

baby-socks-flower-i.jpg

Járművet a kis vagánynak!

Stílusos meglepetés, ha a születendő kisfiúnak valamilyen menő motort készítesz. Szerencsére ilyenkor még nem válogatósak. :)

babakoszonto_kreativ_csomagolas_pelenka_torta_diy_egyedi_otletek_utmutato_12.jpg

Itt az ideje a fürdésnek!

A nap vége mindig a ceremóniává váló fürdés körül zajlik a gyerekes családoknál. Az ehhez kapcsolódó babaápolási kellékeket is lehet stílusosan átadni! Fogd a babakádat és szórt tele kicsi fürdő játékokkal (hosszútávon úgyis ez lesz a sorsa) a maradék helyet, pedig töltsd ki vattával, amitől a habos fürdővízre fog emlékeztetni!

babakoszonto_kreativ_csomagolas_pelenka_torta_diy_egyedi_otletek_utmutato_3.jpg

+1, Gondolj anyára is!

Biztos jól fog esni a barátnődnek, ha terhesség megünneplésekor nemcsak a születendő apróságra, hanem rá is gondolsz majd, hiszen fektetés után majd jöhet számára is egy kis pihenés. Készíts egy "én időm" üveget, amibe fürdősót, nassolnivalót, néhány magazint, masszázs kesztyűt és még más kedvenceket is rejthetsz neki.

Ha nálatok ez a fajta humor belefér, akkor fejfájás csillapítót és egy pár füldugót is tehet bele, de ezzel óvatosan nem minden kismama díjazza az ilyen vicceket!

babakoszonto_kreativ_csomagolas_pelenka_torta_diy_egyedi_otletek_utmutato_4.jpg

A fentiek közül válassz ki egyet, ami neked és a leendő anyukának is tetszeni fog és vágj bele az elkészítésébe! Az átadáskor kapott széles mosoly kárpótolni fog azért az időért, amit a meglepetés összeállításába fektetsz majd!

Ha elkelne egy-két tipp, hogy mit tegyél a csomagba, akkor olvasd el a korábbi írásunkat is!

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

Szólj hozzá!
2021-05-20 16:20:20 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr3216567018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása