Házi készítésű felszerelések imádott cicádnak

Szívesen kényezteted a cicád, de a macskáknak szánt bútorokat túl drágának találod? A házi készítésű cica holmik nemcsak praktikusak és egyediek, de költséghatékony megoldást is jelentenek. Milyen szerencse, hogy ez a cikk pont ilyen ötletekről szól. ;) macskabutor_felszereles_fekhely_cica_cicus_hazi_kedvenc_haziallat_1.jpg

Sokan mondják, hogy háziállatot tartani luxus, hiszen rengeteg szükséges eszközök beszerzése bizony igencsak próbára teszi a családi kasszát. Ha szeretnél spórolni a kiadásokon készíts el néhány macskabútort saját kezűleg, a cicád igényei és a te ízlésed szerint. Nem kell megijedni vannak egészen egyszerűen összerakható ötletek is, de persze a profik cifrázhatják is az egyes macskabútorokat!

Egy kis kaparnivaló

A cicák imádnak karmokat élesíteni és ha nem adsz neki elég tetszetős lehetőséget erre, akkor bizony a kanapé sarkának fog nekiesni. Ne várd meg amíg amortizálni kezdi a lakásod, hanem inkább készíts neki egy kaktusz kaparófát! Szép és cuki neked a kis kedvencednek meg praktikus.

Elkészíteni nagyon egyszerű csak a karomálló madzagra van szükséged, amit aztán körbetekersz egy fa vagy műanyagcső "kaktusz" toronyra. Néhány művirág feldobja az összhatást, de nekem mégis az a hetyke mexikói beütési bajusz tetszik benne legjobban.

diy_hazi_keszitesu_sajat_macskabutor_cica_felszereles_otlet_olcso_kaparofa_allvany_agy_itato_4.jpg

Kényeztetés mesterfokon

A te cicád is folyton a lábadhoz dörgölődzik és imádja ha a füle tövét vakargatod? Vajon mit szólna egy ilyen bújóboltívhez? Ilyen szó valószínűleg nem létezik, de ha létezne erre az eszközre találnák ki az fix.

Filléres tétel és seperc alatt összerakható.

ccc284a3bda7f40da4e7d74b9ea1fcc5.jpg

Függőágy a falatnyi luxus

Szerintem bármelyik bársonytalpú kapható lenne egy kis lustálkodásra egy pihepuha fekhelyen. A tiéd is ugye? Akkor lepd meg a macskád egy ilyen felakasztott fekhellyel!

diy_hazi_keszitesu_sajat_macskabutor_cica_felszereles_otlet_olcso_kaparofa_allvany_agy_itato_2.jpg

A te cicád nem díjazza az imbolygást? Sebaj még rengeteg ötletes fekhely közül válogathatsz!

Még több lustálkodóhely...

A lenti képek között vannak néhány óra alatt összedobható macskabútorok, de akad trükkösebb is.

diy_hazi_keszitesu_sajat_macskabutor_cica_felszereles_otlet_olcso_kaparofa_allvany_agy_itato_3.jpg

Cica muri

A játékos házi kedvencek sorát torony magasan a macskák vezetik. A sok szóba jöhető játékforma közül én most egy különleges darabról hoztam fényképet neked. (Bár a répa helyett én plüss egereket szereltem volna rá, de ezt az apró malőrt tuti megbocsátja a megajándékozott cica. Ugyanakkor itt a répák is diy kivitelűek, nem pedig vásárolt darabok. )

sisal_1024x1024.jpeg

Kalandfal

Az aktív cicák nagyra értékelnék, ha kapnának egy ilyen játszófalat. Hobbi asztalosok és barkács mániások előnyben a projektnél!

diy_hazi_keszitesu_macska_cicabutor_kaparofa.jpg

A nagy játékban egész biztos megéhezed a cicu, lássuk ezen a fronton mint tehetnénk.

Éljen a kaja

Az etetőtálka nem nagy kiadás, de ha jobban kedveled az egyedi megoldásokat, akkor mutatok egy tároló és tálka 2az1-ben praktikát. Ha nem akarsz hajolgatni vagy több cicád van, akkor legyen magasabb, egyébként egy alacsonyabb cső is elegendő lesz.

Aki rákeresett már a neten mert a cicája imád folyóvízből (csapból) lefetyelni az tudja, hogy egy-egy ivókút háziállatoknak bizony igencsak drága mulatság. Persze a kreatív elmék erre is megtalálták a tökéletes alternatívát. 

diy_hazi_keszitesu_sajat_macskabutor_cica_felszereles_otlet_olcso_kaparofa_allvany_agy_itato_5.jpgMindent bele

A legjobb gazdi címét, ezekkel az alkotásokkal biztos megpályázhatnád. Belevágsz valamelyik cicabútor szett elkészítésébe? A pénztárcád hálaimát fog rebegni, ha mindezeket a klassz elemeket nem a boltban szerzed be.

macskabutor_felszereles_fekhely_cica_cicus_hazi_kedvenc_haziallat.jpg

A cicák nagyon könnyen elérik, amit akarnak, vajon így lesz ez a gazdi által kivitelezhető bútorokkal kapcsolatban is? Ha tudna interneten böngészni és cikkeket olvasni a macsekod, egész biztos beállítaná a kedvencéhez a képernyőt és kidorombolná belőled az elkészítését. Ne okozz neki csalódást! :)

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

Szólj hozzá!
2020-07-29 11:25:43 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr7416079806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása