Itt jön a 10 legviccesebb lábtörlő

Ősz, eső, sáros cipők tényleg kell egy jó lábtörlő. Ha már lábtörlő vadászatra indulunk miért ne lehetne egy humoros feliratú darab?

vicces_labtorlo_vidam_kulonleges_feliratos_1.jpg

A rossz időben rossz volt a kedved? Hát ennek most vége, mert érkeznek a vidám lábtörlők, amik garantáltan mosolyt csalnak az arcodra.

A mindennapi vidámságnak szerves része lehet egy vicces lábtörlő. Szerencsére választék van bőven, most megmutatjuk a mi kedvenceinket. Ráadásul, hogy lásd, hogy milyen jó fejek vagyunk azt is belinkeltük, hogy hol találtuk a vicces lábtörlőket, hátha te is pont ilyen feliratú darabra vágytál egész életben.

Hoztál kaját?

3128337_big.jpg

Azt hiszem nem árt nassolnivalóból és itókából is készülni, biztos, ami biztos. Ha épp azon tűnődsz, hogy hol kapható segítek egy kicsit, hol találtam a képet.

Öltözködési előrejelzés

87b13a46273984be75b083a8c385529e6b9ac197521a1598788f18205000fbc6.jpg

"Várj, valószínűleg nincs rajtunk nadrág". Hm, ez egy picivel több információ, mint amit vendégként kapni szeretnénk az itt élőkről. (Én csengetés után tényleg megvárnám míg ajtót nyitnak és a biztonság kedvéért akkor is csukva tartanám a szemem. Na jó egy szépség királynő otthona azért lehetne kivétel.)

Beszerzés innen lehetséges.

Hangos kopogást kérünk!

fullsizeoutput_3603.jpeg

Kopogj erősen, de ne úgy mint a rendőrség. Azt hiszem ez menni fog. (Főleg ilyen cipőben...)

Ez a lábtörlő erről az oldalról származik.

A belépésnek ára van

s-l1600.jpg

Az üdv itthon ha itt laksz, ha nem akkor gyere vissza pizzával. (Netről rendelés innen.) Biztos imádják a gyors kaját.

Ohh tudom is mi legyen a következő...

Szívesen ráállnál?

1213.PNG

A testsúly mérés nem tartozik az emberek kedvenc tevékenységei közé. Vajon azért van az ajtó előtt, hogy lehetőleg a közelébe se menj, főleg ne lépj a lábtörlőre? Meglehet. A képen szereplő lábtörlőt itt megtalálod.

Csak óvatosan!

img_20190829_115430-600x456.jpg

Ha ez egy lányos ház ajtaja előtt fekszik, akkor az udvarlóknak jobb golyóálló mellényt húzni, mielőtt bemutatkoznának apának és el akarnák kísérni apuci szeme fényét a szalagavatóra. Megtetszett? Itt megvásárolhatod!

Kutyák előnyben!

sdfbfb.jpg

Kutyáknak isten hozott, az embereket elviselik. Vajon mi a helyzet a kutyás emberekkel?! Eskü gazdi vagyok, engedjetek be!

Ha viccesnek találtad itt vannak a részletek róla.

Jó tanács az élethez!

1.PNG

"Elolvastad a lábtörlőm. Ez pont elég társadalmi érintkezés egy napra."  Jogos, semmit nem szabad túlzásba vinni. Gyere vissza holnap és akkor majd beszélünk, HA nem olvasod el megint a lábtörlőt, különben várunk holapután is..:P

Ha mindenképp akarsz egy hasonlót itt kattints a kosárra.

Még mindig élsz?

600-assassins.jpg

"Úgy látom a bérgyilkos elbukott." Lehet, hogy mégse látnak itt olyan szívesen? Vagy úgy egyáltalán az élők sorában? Én lennék az anyós vagy mi?!

Ezen az oldalon forgalmazzák, ha a saját ajtód elé is el tudod képzelni.

Ne húzd az időt!

3144650_big.jpg

A sor zárja ezt a végszónak is beillő darab. Vendégszeretetből itt sincs hiány, csak jobban kedvelik a vendégek hátát nézni az ajtóban távozáskor. Erre a lábtörlőre itt bukkantunk.

Bármelyik lábtörlő volt is a legszimpatikusabb biztos, hogy üde színfolt lesz a társasház lépcsőházában. Sok örömet fog okozni mindazoknak, akik elsétálnak a bejárati ajtód előtt, ha hozzád érkeztek, ha nem.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

Szólj hozzá!
2020-09-23 11:40:57 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr7216210306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása