Ilyen a szuperhősök otthona!

Ha rajongsz a szuperhősökért és igazán a Marvel és a DC világában érzed jól magad, akkor ezeket a lakberendezési kiegészítőket neked találták ki!

marvel_dc_szuperhos_lakberendezes_gyerekszoba_diy_design_dekoracio_9_borito.jpg

Ki ne játszott volna el a gondolattal, hogy ő maga is egy hős, mi több egy igazi szuperhős, aki tökéletesen beillik a már meglévő karakterek közé. Kétségtelen, hogy a Marvel és a DC kiérdemelte a rajongásunkat a jól kitalált szuperhős figuráival. A képregények és mozik után már a lakberendezésben is teret hódítanak maguknak a híres hősök és a hozzájuk kapcsolódó tárgyak és szimbólumok.

Lássuk milyen szuperhősös holmikra lehet lecserélni az otthon már kissé megunt lakberendezési tárgyainkat.

"Pók van a függönyön!"

Furcsa módon most senki nem fog visítozni, ha pókot lát a lakás függönyén, na jó talán örömében mégis. :)

marvel_dc_szuperhos_lakberendezes_gyerekszoba_diy_design_dekoracio_4.jpg

Hősöket a falra!

Faliképek, poszterek minden mennyiségben, méretben és stílusban elérhetők a kedvenc Marvel vagy épp a DC univerzumból. Aki szeret maga alkotni bátran fogjon hozzá, mert a lent szereplő képek java része otthon is megvalósítható pl. legoból, fonalból vagy épp festékkel.

marvel_dc_szuperhos_lakberendezes_gyerekszoba_diy_design_dekoracio_2.jpg

Készülnek kimondottan gyerekszobákba szánt dekorelemek is, mert ha Superman is megeszi a zöldségeket, akkor talán a te gyerkőcöd is boldogabban fogja a villára szúrni a brokkolit. Persze a saját csemetédből is csinálhatsz Vasembert vagy Thort csak egy jó jelmez és egy fotós kell hozzá.

marvel_dc_szuperhos_lakberendezes_gyerekszoba_diy_design_dekoracio.jpg

A szuperhős rajongóknak is van humora, amit hol lehetne jobban megcsillogtatni, mint a fürdőszoba és WC falán?! 

marvel_dc_szuperhos_lakberendezes_gyerekszoba_diy_design_dekoracio_furdoszoba_1.jpg

Szuperruha-tárolók vagy szuper ruhatárolók?!

Amerika Kapitány is kihúzza reggelente a zoknis fiókot. Szeretnél az ő cipőjében járni? Azt sajnos nem garantálhatom, hogy sikerül, de vigasztalódj ezekkel a szuperklassz ruhásszekrényekkel.

Azt külön imádom bennük, hogy saját kezűleg is olcsón elkészíthetők, ha van egy a nagyitól rád maradt régi komódod.

marvel_dc_szuperhos_lakberendezes_gyerekszoba_diy_design_dekoracio_6.jpg

Győztes szőnyegek

Járd te is a szuperhősök útját és lépj te is ezekre a pihe-puha képregény részletet ábrázoló vagy épp pajzs alakú szőnyegekre, de ha ez nem elég itt a tökéletes példa, hogy képregény alapból is lehet designos folyópadlót készíteni.

marvel_dc_szuperhos_lakberendezes_gyerekszoba_diy_design_dekoracio_7.jpg

Kiegészítő tartók

Batmannél senki nem tudja jobban, hogy milyen fontosak a kiegészítők és felszerelések a mindennapokban. Bízd te is a slusszkulcsot Wolverine karmaira!

marvel_dc_szuperhos_lakberendezes_gyerekszoba_diy_design_dekoracio_3.jpg

Természeti erők

Azt nem tudom, hogy kutatásokkal alátámaszották-e, hogy Groot virágcserépben gyorsabban nőnek-e szobanövények, de az tuti, hogy már egészen kicsi, hajtás koruktól mosolygásra fognak okot adni a házigazdának, ahányszor csak rájuk néz.

marvel_dc_szuperhos_lakberendezes_gyerekszoba_diy_design_dekoracio_8.jpg

Sötét éjen

Víziónak biztos nincs gondja azzal, hogy éjszakánként beveri a kis lábujját a kanapé sarkába, amikor a WC felé botorkál, de nekünk többieknek igazán jól jön esténként egy kis zöld lámpás fény a sötétben, a rossz és fájdalmas dolgok elkerülése ellen.

marvel_dc_szuperhos_lakberendezes_gyerekszoba_diy_design_dekoracio_5.jpg

A végére a legcukibb fotót hagytam, amit a szuperhős témában találtam. Éljen a jövő szuperhős imádó nemzedéke!

9155dd9c2a7334dc7c9b6e3f9bc234ce.jpg

Ha nálad is tombol továbbra is a szuperhős mánia, akkor ezekkel a lakás dekorálási ötletekkel remélem levettünk a lábadról! Melyik volt a kedvenc dekorációd és egyáltalán melyik hős a kedvenced?

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

1 komment
2020-11-04 12:51:53 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr2116273518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dan da Man 2020.11.06. 07:55:31

Ezek tök jók. Köszi!
süti beállítások módosítása