Kreatív baba fotózás mesterfokon

A pici babákról készült fotók már önmagukban is tökéletesen bájosak, de ha szeretnél a család legújabb tagjáról egy igazán kreatív fotót, akkor most megihletünk néhány fantasztikus ötlettel!

baba_fotozas_otlet_kreativ_olcso_diy_otthon_tema_cuki_ujszulott_borito.jpg

Aprócska kezek és lábak, pufók pofik és a tündéri babakacaj tényleg az életnek azon csodái, amiket meg kell örökíteni. Ha úgy érzed, hogy már végtelen számú felvételt készítettél minden létező szögből a család kis trónörököséről, de valami mégiscsak hiányzik a fotóalbumból, akkor megmutatjuk, hogy milyen káprázatos és hány esetben humoros babás felvételek lehet készíteni, néhány plusz kiegészítő segítségével.

A legjobb az egészben, hogy a babócáknak nincs más dolguk, mint édesen szundikálni vagy mosolyogva rúgkapálni a fényképezés alatt, szerintem menni fog nekik. :)

Mint a mesében

Egyszer volt, hol nem volt élt a világon pár fotós, akik gondoltak egy nagyot és egy magával ragadó mesevilágot megelevenítve hercegnőké és cowboyoká varázsolták az újszülött kisfiúkat és kislányokat. Rólatok szól a fenti történet? Készítesz hasonló képeket otthon imádott csemetédről?

baba_fotozas_otlet_kreativ_olcso_diy_otthon_tema_cuki_ujszulott_mese_rajzfilm_woodie_micimacko.jpg

Harry Potter rajongóknak

A Roxfort elhíresült varázslótanoncának kalandjain felcseperedett szülők, bizonyára örömmel készítenek a babájukról egy hasonló felvételt, hiszen számukra a ő a kiválasztott.

baba_fotozas_otlet_kreativ_olcso_diy_otthon_tema_cuki_ujszulott_harry_potter.jpg

Hősök és jedik birodalma

Valószínűleg az apukák kedvenc kategóriájához érkeztünk, ahol a babákat jediknek, szuperhősöknek és tini nindzsa teknősöknek lehet öltöztetni. Hihetetlenül menő fotók következnek!

baba_fotozas_otlet_kreativ_olcso_diy_otthon_tema_cuki_ujszulott_star_wars_szuperhos.jpg

A szépségért meg kell dolgozni

A babáknak van egy természetes szépségük, bármilyen pózban elbűvölőek, de azért nem árt a kislányoknak készülni a jövő szépségápolási kihívásaira.

baba_fotozas_otlet_kreativ_olcso_diy_otthon_tema_cuki_ujszulott_szepsegapolas.jpg

Mi lesz a hobbid?

Persze ezt a kérdést úgy is feltehettük volna, hogy mi anyu és apu legnagyobb szenvedélye, (már mint rajtad kívül kis jövevény). :)

baba_fotozas_otlet_kreativ_olcso_diy_otthon_tema_cuki_ujszulott_hobbi_szakacs_szemuveg_auto.jpgHa szívesen készítenél néhány rendkívüli fényképet a babádról, aminek a csodájára jár majd az egész világ és egy kicsit eltérőbb a megszokott, cuki babafotóktól, akkor előtted a lehetőség! Találj ki egy vicces, megható, mesebeli vagy épp szürreális kompozíciót és hagyd,hogy a pici aludjon egy jót a díszletben, te pedig csendben kattints néhányat a fényképezőgéppel! Mindent bele, legyen a végeredmény nagyon baba! ;)

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

1 komment
2020-11-06 15:51:24 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr3416274910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fotósképző · fotoskepzo.hu 2020.11.07. 19:17:53

Ezek nem kreatív fotók, hanem értéktelenek. A gyerek nem díszlet, hanem ember. A jó gyerekfotó teljesen másról szól: a gyerekről.
süti beállítások módosítása