Extrém karácsonyfák, amik mellett nehéz szó nélkül elmenni

Imádod a karácsonyt, de már unod a gömböket, szaloncukrot és a többi szokásos díszt és karácsonyfa designt? Idén valami különleges karácsonyfára vágysz? A most bemutatásra kerülő karácsonyfák megdöbbentők, látványosak és cseppet sem átlagosak.

kulonleges_karacsonyfa_dekoracio_dekor_otletes_tipp_extrem_szokatlan_karacsonyfa_111.jpg

Valaki arra büszke, hogy retró stílusú karácsonyfa díszekből álló gyűjteményével ékesíti a karácsonyfáját, mások szaloncukrot akasztanak a fára, megint mások a legújabb trendeket követve évről-évre újabb karácsonyfa külsővel lepik meg a családjukat.

Ebben a cikkben most az extrémnek számító, néhány ponton már-már vitathatóan karácsonyfa külsőket mutatok meg neked, mert a művészi vénát és a féktelen kreativitást karácsonykor se kell elfojtani, ha valaki ettől érzi magát teljesnek és boldognak.

10. helyezett Hohoho fa

Télapó, hóember, krampuszok, télapó szorgos manói és persze a grincs is olyan figurák, amik örömmel köszönnek be karácsonykor az otthonokba. A gyermeklelkű felnőttek és a kicsik is biztos visítva rohamoznák meg, ezeket a klassz karácsonyfákat ajándékok után kutatva. Neked tetszenek?

(Kattints a képre a többi témába vágó karácsonyfa megtekintéséhez!)

9. helyezett Tengerparti karácsonyfa

Sokan vágyakozva nézegetnek utazási blogokat és már a jövő évi naptárban kezdenek x-elgetni, hogy mikor és hová is fognak majd eljutni. Ha a tengerpartra nem is jutsz el idén karácsonykor, a hangulatát a karácsonyfára becsempészheted. Az ünnepi halászlé kókuszhéjból is el fog fogyni és a mikulásvirágból is lehet hajdíszt készíteni. ;)

kulonleges_karacsonyfa_dekoracio_dekor_otletes_tipp_extrem_szokatlan_karacsonyfa.jpg

8. helyezett A Csavaros észjárás fája

Ennek a fának csodálatos üzenete van, ami érdemesnek teszi rá, hogy bekerüljön az ünnep középpontjába. Hosszú volt az út, hogy eljuss addig, ahol most tartasz az életben? Állj meg egy pillanatra és emlékezz a legszebb pillanataira! A karácsonyfa tetején ragyogó csillag vezessen tovább a kitűzött céljaid felé és közben ne feledkezz meg a körülötted álló emberekről sem és tedd szebbé az ő életüket is!

kulonleges_karacsonyfa_dekoracio_dekor_otletes_tipp_extrem_szokatlan_karacsonyfa_3.jpg

7. helyezett Fordított karácsony

Mindig is gondban voltál azzal, hogy hol tudsz helyet szorítani a karácsonyfának az otthonodban? Itt a tökéletes megoldás, elvégre a plafon eddig még sokunknál kihasználatlan területnek számított. Ha csak a vendégváró alkoholos italok után mutatod meg a családnak a karácsonyfát, egész biztos erősebbnek fogják érezni a tojáslikőrt, mint amilyenre valójában készítetted. ;)

kulonleges_karacsonyfa_dekoracio_dekor_otletes_tipp_extrem_szokatlan_karacsonyfa_2.jpg

6. helyezett Családfa kicsit másképp

A távol élő rokonokat, barátokat és rég elvesztett szeretteidet hozd közelebb magadhoz és a szívedhez karácsonykor! Tedd fel a fényképüket a karácsonyfára és egy titkon elmorzsolt könnycsepp mellett légy hálás, hogy ilyen nagyszerű emberek kísértek életed útján. Ez egy igazán inspiráló, megható és szép karácsonyfa.

kulonleges_karacsonyfa_dekoracio_dekor_otletes_tipp_extrem_szokatlan_karacsonyfa_1.jpg

5. helyezett "Fél perc és kész vagyok vele drágám!" stílus

Te nem szoktál olyat kívánni, hogy bárcsak egy szempillantás alatt elkészülne a karácsonyfa és nem kellene órákig gubanctalanítani az égősort és portalanítani a gömb díszeket? Bár a látszat az mutatja, hogy erre a fára bizony csak ráöntötték a díszeket, ne engedd magad megtéveszteni, kőkemény tervezés és precíz kivitelezés áll mögötte.

qqd.jpg

4. helyezett Édes kis fácska

Külföldön a cukorpálca a karácsony szimbólumai közé tartozik, de nemcsak tányéron jelenik meg, hanem dekorációs elemnek is tökéletes. Nálatok lenne, akinek megdobbanna a szíve egy ilyen édes karácsonyfától? De aztán vigyázz rá, nehogy idő előtt zsugorodni kezdnek a sok dézsmálástól!

f8db1f5f7fc851091bcc4d9abba43ece.jpg

3. helyezett A tiszta fény fája

A téli időszakban különösen jóleső a meleg fényeket dekorációként kilógatni az ablakba, a falra és a karácsonyfára is. Valaki úgy döntött, hogy nem akar tűlevelet takarítani és köszöni szépen, neki csak a fénysor használatával is sikerül karácsonyfát készítenie.

aca737023065b8824389fd1914fef73c.jpg

2. helyezett Angyali fa

Ezek a karácsonyfák egy elegáns bálteremben épp úgy megállnák a helyüket, mint egy művészeti galéria bemutatóján. Nekem a hófehér, angyali ihletésű darab tetszik a legjobban, de ez ízlés kérdése. Viszont az évek óta használt Karcsi név ebben az évben biztos nem lenne jó választás a karácsonyfa becézésére, sebaj majd Caroline lesz belőle. :)

(A fotósorozat végén az elkészítéshez is találsz fényképes segítséget! Ehhez nem kell mást tenned, mint rákattintani a képre.)

1. helyezett Erdei mézeskalács falu

Semmi átlagos nincs ebben a karácsonyfában, mégis tökéletesen hozza az ünnephez kapcsolódó hangulatot. Bámulatos képzelőerő társulhatott a kitartó munkával, aminek eredményeképp ilyen varázslatos téli csoda született.

4cf2f65cede3235df425029fc5815087.jpg

A karácsony elsősorban a szeretettről, a békéről és a családról szól, de ez nem zárja ki azt, hogy lakásunkat olyan díszbe öltöztessük, amitől mosolyogni támad kedvünk és jól érezzük magunkat az otthonunk melegében.

Ezúton is minden kedves medveolvasónak boldog, békés, szeretetteljes karácsonyt kívánunk!

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

Szólj hozzá!
2020-12-21 20:00:40 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr2216316864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása