Rossz idő esetére válassz vicces lábtörlőt!

Az összes szomszéd unalmas és ezer éves lábtörlőt tart a lépcsőházban?  Ne állj be a sorba, inkább válassz egy jó humorú, beszédes darabot!

vicces_feliratos_labtorlok_tipp_ajandek_otlet.jpg

Az időjárás megint megköveteli, hogy legyen egy jó sártalanító, cipőpucoló lábtörlőd a bejárati ajtód előtt. Ám a lábtörlők nem csak a cipőidet segítenek tisztára törölni, de néhány rövid üzenetet örömmel közvetítenek a hozzád érkezőknek, különösen ha ezzel mosolyt csalhatnak a vendégek arcára.

Anya csak egy van

Jót nevetsz a szomszédaiddal együtt ezen, de csak azért mert sokszor az igazság bujkál a sorok között. De jó is volt az egyenletnek a fiatalabbik oldalán!

n_205041_1.jpg

Anyós viccek

Mindenki tudja, hogy nem gondolod komolyan az efféle anyós ugratásokat. Ugye? ;)

nfgn.PNG

Ki áll az ajtóban?

Csak őszintén, ki bólogat hevesen a lenti lábtörlős felirat láttán?

szines-labtorlo-baratok-barmikor.jpg

Tömör tájékoztatás

Néhány szó és máris tudathatod a világgal a hangulatodat, a vendéglátáshoz való hozzáállásodat és a füleid egészségére is kitérhetsz dióhéjban. Kell ennél informatívabb lábtörlő? Nem hiszem.

vicces-labtorlo-hallom-hogy-csongetsz.jpg

Otthon, édes OTThon

Mindenhol jó, de legjobb a saját lakásodban! Nehéz vele vitatkozni.

7196fjd7x3l_ac_sl1200.jpg

Légy te a csengő!

A kopogásra a kutya kezd ugatni, a csengőre felkel a gyerek. Ismerős? Ez a lábtörlő lehet a megoldás, de vigyázz mert a hecc kedvéért mókás kedvű szomszédok tréfáival is számolni kell.

s-l500.jpg

Gazdinak lenni sok feladattal jár

A négylábú családtagok és az őket kényeztető gazdik biztos ezt vennék meg. Mit gondolsz a te cicád és kutyád örülne egy ilyen ajtó előkének?

il_1588xn_1506547385_8c1m.jpg

"Örülök, hogy benéztél!"

Rendre ugyan az a pár ember keres fel téged az otthonodban, akiknek még a humorérzéke is a helyén van? Lepd meg őket a saját ajtód előtt. :)

ssgh.PNG

Amikor a takarításnak soha nincs vége

Van az úgy, hogy a kis kedvencek bunda mennyisége miatt reménytelennek tűnik a győzelem, ha tiszta vs. kutyaszőrös lakásról van szó. De legalább időben figyelmeztetheted a vendégeket a szőr veszélyre.

il_1588xn_1622189760_t2dy.jpg

A lábtörlők esetében a funkció is nagyon fontos, de nem elhanyagolható a dekorálási és jókedvre derítési képességük. Tégy velük próbát és meglátod, hogy a te mindennapjaidat is vidámabbá fogják tenni!
Ha tetszett a válogatás nézd meg korábbi poénos lábtörlő gyűjteményünket is.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

Szólj hozzá!
2021-01-11 10:37:39 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr4816377288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása