Káprázatos fekete hálószobák

Mi jut az eszedbe, ha azt hallod fekete hálószoba? Komor, rideg, csúnya és "csak barbároknak"? Akkor bizony nagyobbat nem is tévedhetnél! Lapozd át a fekete hálószobák fotóit és meglátod a cikk végére téged is le fognak nyűgözni. ;)

fekete_festek_haloszoba_borito.jpg

 A fekete színnel megbolondított hálószobák bizony nem mindenki szívét nyerik el elsőre, igaz a legtöbben úgy ítélkeznek róla, hogy soha még csak fényképen se vetettek egy pillantást rá, nemhogy élőben csodáltak volna meg egyet is.

A fekete hálószobákat nem úgy kell elképzelni, hogy 100%-ban, csak és kizárólag fekete színeket tartalmaz, hiszen ez a feltétel a más színű hálószobákra sem szokott igaz lenni. A fekete hálószobákban a domináns szín a fekete, a szem fókuszpontja van a feketén és a szín ezernyi árnyalata jelenik meg a helyiségben.

Egyesek szerint a szürkének van ötven árnyalata, de valójában a nyomába se ér a fekete ezer arcának. 

Fiatalos fekete

A fekete hálószoba lehet nagyon trendi és a fiatalok ízléséhez igazított. Az önmaguk megtalálásához és kifejezéséhez vezető út egyik mérföldköve lehet egy ilyen szoba.

(Nagyobb méretért kattints a fotókra!)

fekete_festek_haloszoba_design_fitalalos_trendi_kulonleges_tipp_gyerekszoba_tinedzser_tini.jpg

Buja hálószobák

A nőies és romantikus vonások, valamint a jól megválasztott kiegészítők teszik csábítóan kellemessé, ezeknek a fekete hálószobáknak a hangulatát.

fekete_festek_haloszoba_design_fitalalos_trendi_kulonleges_tipp_romantikus_noies_egyedi.jpg

Karizmatikus feketeség

 Határozott elképzeléssel és letisztult stílussal születtek meg ezek a rendkívüli és egyben enyhén maszkulin beütésű hálószobák.

fekete_festek_haloszoba_design_fitalalos_trendi_kulonleges_tipp_ferfias_letisztult_egyedi.jpg

Az elegancia színe a fekete

Kifinomult és elegáns a fekete hálószobáknak ez a változata. Csak úgy sugárzik belőle a kényelem és a luxus.

fekete_festek_haloszoba_design_fitalalos_elegans_letisztultegyedi.jpg

Művészi vonások

Úgy érzed nem illesz bele a tömegbe? Belőled hihetetlen mennyiségű kreativitás árad? Neked saját és egyéni elképzelésed van arról, hogy mitől tökéletes egy hálószoba és nem siklasz el az apróságok felett? Akkor ez lesz a kedvenc kategóriád.

fekete_festek_haloszoba_design_fitalalos_trendi_kulonleges_tipp_muveszi_egyedi.jpg

Hétköznapi varázslat

Világ életedben bolondultál a fekete színért, de folyton mindenki le akart róla beszélni? Olyan hálószobára vágysz, ami a mindennapokban is használható, szerethető? A kettő nem zárja ki egymást, sőt jól megér egymással a különleges fekete szín és a hétköznapi egyszerűség.

fekete_festek_haloszoba_design_fitalalos_trendi_kulonleges_tipp_2_egyedi.jpg

A fekete birodalma

A tisztán fekete hálószobák bizony már a lakberendezés mestereinek kezébe is csak óvatosan használatos fegyver. Könnyen előfordulhat ugyanis, hogy a végeredmény nem úgy sikerül, ahogy elképzelték a tulajdonosok vagy nem illeszkedik olyan jól a lakás többi részéhez. De vannak üdítő kivételek is természetesen.

fekete_festek_haloszoba_design_fitalalos_3egyedi.jpg

Nem kell félni a fekete hálószobáktól! A fekete különleges szépsége és más színekkel és stílusokkal kombinálható vonása figyelemreméltó. Csak adni kell neki egy esélyt, hogy téged is elvarázsolhasson.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

7 komment
2021-02-26 15:03:39 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr10016439304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bunkóné Barom Ildikó 2021.02.28. 18:11:15

Sok férj hangulatát tükrözi ez a szín. Al Bundy szerint a hálószobába vezető út a könnyek útja.:)

eßemfaßom meg áll 2021.02.28. 18:15:17

Imádom amikor valaki egy google képkeresésből posztot ir. Tombol a kreaitvitás.

élhetetlen 2021.03.01. 03:38:44

És éjszaka majd azt álmodom, hogy egy ilyen hálószobába alszom, és azt álmodom hogy felébredtem, és bepánikolok, hogy eltemettek, és mikor a több rétegű álomból sikerül felébredni, akkor nagyon örülök a fehér falú hálószobámnak, ahova beszűrődik az utcai fény, és megnyugszom.

bati67 2021.03.01. 18:05:14

@élhetetlen: Mi van? Tán most nézted meg az 'Eredet' c. filmet? :-)

élhetetlen 2021.03.01. 20:26:50

@bati67: Nem kell ehhez film. Profán leszek. Pisilni kell, ezért azt álmodom, hogy pisilni kell. Találok egy wc-t, de nincs ajtaja, és egy focipálya van előtte, ahonnét mindenki belát, na itt nem, visszatartom, találok egy zárt wc-t, pisilek. aztán álmomban felébredek, de még mindig álmodok, álmomban rájövök, hogy az előző álmomban nem pisiltem, másik wc keresés, most pisilek, aztán sikerül tényleg felébredni, és pisilni kell, húzzak a wc-re. És néha aggódom, mikor, melyik álomfázisnak dől be a testem, és bepisilek az ágyba. Egyszerűbb azoknak, akik nem emlékeznek az álmaikra, azok csak felébrednek, hogy pisilni kell, és kimennek. Én még a durvább gyerekkori álmaimra is emlékszem, és azokra is ahol a tenger feneke rózsaszín márvány volt, és gyönyörű, Amit most leírtam, az három napja volt.

bati67 2021.03.02. 08:54:27

@élhetetlen: Hmmm... ismerős, amit írsz... Nekem is csurrant már be álmomban, úgy, hogy azt álmodtam, hogy pisilek. (a hirtelen felébredéstől emlékeztem az álmomra)

Azóta inkább nem iszom annyira tele magam vacsora után... :-)
süti beállítások módosítása