Itt az új nappalid színe: 2017 tavasz színtrendje

2017-szinei.png

A színtrendekben az a jó, hogy mindenki kiad egyet, így biztosak lehetünk benne, hogy valakinél megtaláljuk a számunkra kedveset. Viccet félretéve viszont, a Pantone színtrendjei talán a legismertebbek. Érdemes is odafigyelni rájuk.

A Pantone 2017 tavaszi színtrendje

Nos, a tavasz színein nem kellett sokat gondolkodniuk, kimentek a kertbe és összeszedték. Gondolhatnánk, hiszen nem vall valami nagy kreativitásra tavasz színei közé beválogatni szó szerint a tavasz színeit. Kék, zöld, sárga, narancs. Mi lesz jövőre, ha már idén ellőnek mindent?!

Persze, az igazság itt is a részletekben rejlik. Kék és kék között hatalmas különbség lehet, így gonosz medvedolog lenne részünkről a kritika.

Kövesd házmestermedvét a facebookon és akkor lekerülsz a "rossz gyerekek listájáról". És ez tényleg csak egy lájk! ;)

Végre normális színek

Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy végre kilépünk a pasztell-mániából. Órákig tudnám fejtegetni, hogy mennyire nem szín a pasztell. Az csak olyan, mintha a gyerek rajzára kiborítottam volna a pohár vizemet és azzal akarnám menteni a helyzetet, hogy "semmi baj kicsim, ez csak pasztell".

2017-re végre jönnek a harsányabb színek, Dominánsabbak és valóban mernek érzelmet adni egy helyiségnek és nem csak egy holtest színe kerül a falra. Juhú!

pantone-color-swatches-fashion-color-report-fall-2017_1.jpg

Úgyhogy ízlelgessük, mert divat és lakberendezés terén ezek a színek fognak idén dominálni. És azért valljuk be, van ebben a színösszeállításban valami kellemes, nyugtató.

Hogy néznek ki 2017 színei a valóságban?

(Ha nem jelennek meg a képek, kattints ide!)

 

 

Nekem idén a Kale zöld fog valahova beköltözni az otthonomba, nagyon tetszik ez az olívazöld árnyalat. Te melyik színt fogadnád be az életedbe?
1 komment
2017-01-06 17:22:12 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr7712098607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

malacpassat · http://malacorru.blog.hu 2017.01.08. 21:35:38

"Órákig tudnám fejtegetni, hogy mennyire nem szín a pasztell. "
Kedves Bloggertárs!
Mielőtt órákig tartó fejtegetésbe bonyolódsz, szerintem valami nagyon alapfokú helyen nézz utána, mit jelent az, hogy pasztell, mert a pasztell valóban nem szín, de ezt nem is nagyon kell fejtegetni.
A juhúzás után szereplő 10 szín közül nagyjából 5 pasztellszín.
Akik meg ilyenre akarnák festeni a nappalijukat, jobban teszik, ha lefestenek a színnel egy két négyzetméteres akármit, hogy lássák, hogy fog kinézni nagyban. Némelyik szín a falon egészen ijesztő lesz, maximum akkor néz ki jól, ha néhány tenyérnyi felület látszik ki a fehér bútorok és drapériák mögül.
süti beállítások módosítása