23 egyszerűen elkészíthető farsangi jelmez ötlet

Rohamosan közeledik a a bocsok iskolai farangja, de neked egyelőre még ötleted sincs, hogy mit tudnál összedobni, amiben ő is jól érezné magát? Egy csokorba szedtük a könnyen elkészíthető mégis szupermenő jelmez ötleteket, szemezgess belőlük bátran!

farsang_jelmez_otlet_egyszeru_gyors_kreativ_gyerek_gyereknek_iskolai_beoltozes_jelmez_7.jpg

Az iskolai farsang közeledte rettegéssel töltheti el azokat a szülőket, akiknek több bocs számára kell valami extra vagány öltözékkel előállniuk, ráadásul ezt lehetőleg gyorsan és költséghatékonyan.

Amikor még mi voltunk kicsik jól emlékszem, hogy házilag készített jelmezben kellett mennünk, amit bár mi nagyon élveztünk, a szülők inkább egy újabb megoldandó feladatot láttak benne. Valószínűleg nem véletlenül volt annyi bohóc, macska és hercegnő, mert ezek mind a negyedóra alatt elkészíthető gúnyák kategóriába tartoztak.

Ha te is szeretnél minél kevesebb kézügyességet (és időt/ energiát) igénylő, ugyanakkor a gyerekek körében is kreatívnak számító farsangi jelmezt készíteni, ami nem fog szembejönni a suliban, akkor válogass a most következő ötletekből!

Állat kedvelőknek

A legtöbb gyerek szereti az állatokat és szívesen személyit meg közülük egyet a farsangi buliban is. Legyen az akár egy aranyos kisegér, egy rátermett zsiráf vagy egy belevaló pókhálós csajszi.

(A képeket kattintás után nagyobb méretben is meg tudod nézni!)

farsang_jelmez_otlet_egyszeru_gyors_kreativ_gyerek_gyereknek_iskolai_beoltozes_jelmez.jpg

Növény varázs

Elsőre talán furcsának hangzik, de növénynek öltözni is legalább olyan jó móka, mint állatnak. Ha jobban megnézed nem is nagy ördöngösség elkészíteni őket. A szúrós kaktusz vagy a nagyi váratlan karriert befutott műnövénye a szimpatikusabb?

farsang_jelmez_otlet_egyszeru_gyors_kreativ_gyerek_gyereknek_iskolai_beoltozes_jelmez_2.jpg

Hírességek nyomdokaiban

Ki ne szeretne a TV-ben látott hírességek bőrébe bújni egy kicsit? Gyerek fejjel persze nem feltétlen azok a kiválasztottak, akikkel szívünk szerint mi cserélnek helyet. :)

farsang_jelmez_otlet_egyszeru_gyors_kreativ_gyerek_gyereknek_iskolai_beoltozes_jelmez_4.jpg

Még nincs meg az igazi? Merítsünk akkor egy nagyobbat a kínálatból...

A legötletesebbnek járó díj pedig ezen jelmezek kitalálóit illeti

Bárkinek is ugrott be először az alábbi szerelés(ek egyike) az tuti, hogy részemről emelem a kalapom előtte.

farsang_jelmez_otlet_egyszeru_gyors_kreativ_gyerek_gyereknek_iskolai_beoltozes_jelmez_5.jpg

Ha pedig még ezeknél is könnyebben elkészíthető farsangi jelmez ötletet keresel, akkor ezeket javasoljuk:

Egyszerűen nagyszerű

Az elkészítésük nem rejt nagy kihívást, mégis az ötletért be lehet érte zsebelni a bocsok anyukája/apukájaként az elismerő pillantásokat.

farsang_jelmez_otlet_egyszeru_gyors_kreativ_gyerek_gyereknek_iskolai_beoltozes_jelmez_6.jpg

Remélem ezek után nektek nem fog nagy fejtörést okozni, hogy minek öltözzenek be a gyerekek az oviban vagy a suliban. Bár a fenti listában sok a jó lehetőség és még el kell dönteni, hogy idén melyiket válasszátok.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

Szólj hozzá!
2020-02-08 17:37:28 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr915435432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása