Otthon is könnyen elkészíthető őszi dekorációk

Szeretnél őszi hangulatot varázsolni a lakáson belülre is? Könnyen és saját kezűleg is elkészíthető ősz kiegészítőkre vágysz, aminek elkészítésében még a gyerkőc is tud segíteni? Mutatom milyen kreatív alkotásokból tudsz válogatni!

oszi_dekoracio_esernyo_belteri_kulteri_diy_kreativ_olcso_gyerek_tok_borito.jpg

Az időjárás eddig kegyes volt hozzánk, de bizony már beköszöntött az ősz. Ha felöltöztetnéd az otthonodat az évszaknak megfelelően, nincs más dolgod, mint néhány apró dekorációt elkészíteni és szétszórni a lakás különböző pontjain.

Nem kell megijedni csupa könnyen és gyorsan elkészítő, de annál látványosabb őszi hangulatú dekorelemmel készültem.

Hulló falevelek

Az ősz színeiben pompázó tarka falevelek vérbeli évszakot szimbolizáló dekorációnak számítanak. Persze a leveleket is lehet tovább csinosítani pl. fehér tollal rá rajzolva, festék spray segítségével átszínezve vagy csillámporral (és ragasztóval) behintve. Lehet lógatni, préselni vagy színes papírból hajtogatni is.

(Kattintás után a képek nagyobb méretben is megjelennek!)

oszi_dekoracio_esernyo_belteri_kulteri_diy_kreativ_olcso_gyerek_falevel.jpg

Kukoricázz velem!

Ha van otthon néhány cső száraz kukoricád vagy kukoricacsuhé készleted, akkor pompásabbnál pompásabb alkotásokat készíthetsz belőle! Akár színezed, akár meghagyod természetes állapotában egész biztos belopja majd az ősz hangulatát a falak közé.

Persze a bejárati ajtódra is akaszthatsz belőle egy adagot, ezzel szebbé varázsolva a társasházi lépcsőházat is.

oszi_dekoracio_esernyo_belteri_kulteri_diy_kreativ_olcso_kukorica_gyerek.jpg

Megihlető termések

A legtöbb bocs szívesen megy haza ősszel gesztenyével, makkal és tobozzal megrakott zsebekkel és büszkén dicsekszik a gyűjtése eredményével. Bizonyára annak is örülne, ha az így hazavitt kincseit felhasználnád és kiraknád a szoba ékessége gyanánt.
Ha pedig nem olyan környéken laktok, ahol effélékkel lehetne hazatérni, akkor gyöngyből fűzzetek kukoricát vagy papírból vágjatok makk láncot!

oszi_dekoracio_esernyo_belteri_kulteri_diy_kreativ_olcso_gyerek_1falevel.jpg

Tök jó ötletek

A tökéletes őszi dekorációt nehéz elképzelni töketlenül. Ha inkább hanyagolnád a kést és nem farigcsálnál, akkor is temérdek lehetőség közül válogathatsz.

oszi_dekoracio_esernyo_belteri_kulteri_diy_kreativ_olcso_gyerek_tok_2.jpg

A hamis tök is egy szemet gyönyörködtető opció lehet, ez esetben a színvilágát és/vagy a formáját célszerű megjeleníteni az munkádban, legyen szó üvegfestésről, faág faliképről vagy origami tökről.

oszi_dekoracio_esernyo_belteri_kulteri_diy_kreativ_olcso_gyerek_tok.jpg

Hangulat világítás

Kint egyre korábban sötétedik, ezért bent szerencsés gyertyát gyújtani a hangulat kedvéért. Magát a gyertyát is feldobhatod, de az is szuper ha a gyertyatartót csinosítod ki egy kicsit. Egy dologra vigyázz, hogy nehogy lángra kapjon a műalkotásod egy-egy túl közel hajló gyúlékony anyag miatt.

oszi_dekoracio_esernyo_belteri_kulteri_diy_kreativ_olcso_gyertya_lampas.jpg

Ess eső, ess!

Az ősz szerves része az eső, így igencsak indokolt esernyőkkel felfegyverkezni. A bőrig ázást mondjuk nem küszöböli ki, de garantáltan jobb kedvre derít majd ha ránézel ezekre a színes esernyőkre, akár esik kint, akár nem.

oszi_dekoracio_esernyo_belteri_kulteri_diy_kreativ_olcso.jpg

A saját készítésű (diy), őszi dekorációk különösen szívet melengető a hűvösebb őszi időkben. Készíts néhány őszi hangulatú design elemet és ha már annyi van, hogy a lakásba nem fér, akkor akassz ki a lépcsőházba is párat!

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

Szólj hozzá!
2020-10-09 12:00:15 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr8316232342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása