35 igazán különleges lépcsőházfestés, ami mellett jó lehet élni! Vagy nem?

Időnként ugyebár előfordul, hogy egy házban festeni kell. Ilyenkor jön az unalmas fehér és az egy kicsivel praktikusabb csontszín. Én egyikért sem rajongok, de mivel nem én lakom ezekben a társasházakban, így egyértelmű, hogy nem szólhatok bele, bár azért megpróbálok. :P Nem véletlenül írtam színtrendről sem. 

lepcsohaz_festes.jpg

Pedig egy kis karakter a belső terekben több pozitívumot is hozhatna.

1. Egyrészt egy harmonikus társasházbelső (akár panelnél is) ugyanúgy javítja a hangulatot, mint a lakásokban. Ehhez talán nem kell statisztikákat felhoznom.

2. Nem kerül eget verően többe. Festékből ugyanannyi kell. Ami drágább, az az, hogy színek kellenek és a munkadíj sem egy szimpla "toljuk le fehérre". Azonban téves azt hinni, hogy ezzel elszállnának a költségek.

3. Nincs róla kutatási anyagom és lehet, hogy nagyon rosszul gondolom, de ha azt nézem, hogy a graffitire nincs ráfirkálva, akkor mondhatni, a művészet tisztelve van. Ebből kiindulva, ha nem üres vásznakat festünk, hanem már eredetileg is alkotunk, akkor lehet, hogy ritkábban kell festeni a rongálás, firkálás miatt. Ez erősen csak saját vélemény, de jó lenne tapasztalatot szerezni.

4. Megjelenne az ingatlanárakban. Persze nem azt mondom, hogy 1 millióval megdobja a négyzetméterárakat, de azt kijelentem, hogy olcsóbb nem lesz tőle a lakásod.

5. Mindenkinek fel fog tűnni, hogy a lépcsőház nem egyszerűen csak van, hanem létezik.

Összeszedtem néhány ötletet pinterestről, hogy lásd, hogy mire gondolok. Rengeteg inspiráció van munkahelyek falain is, de mutatok lépcsőházakat, közös tereket is.

Aztán pedig kíváncsi lennék a véleményedre, hogy te például megszavaznál-e némi kreativitást a közös terekbe.

35 igazán különleges falfestés a közös terekbe, ami mellett lehetetlen csak úgy elmenni

Nem titok, hogy nekem nagyon tetszenek, de kíváncsi vagyok a véleményedre:

Ha úgy szavaztál, hogy Te például nem szeretnél ilyen falakat, akkor tedd meg a medve kedvéért, hogy kommentben megosztod velem, hogy miért. Nincs rossz válasz, csak nagy segítség a munkámhoz, hogy lássak eltérő véleményt is, és ne úgy keljek reggel, hogy tudomatutit. :D

Medvehála.  

1 komment
2017-03-15 20:04:44 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr3112320387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EG0 2017.03.16. 13:45:48

A fű zöld, a fal meg fehér, a legtöbb -szinte az összes- itteni fotón szintén, csak színes betétekkel, rajzokkal vannak feldobva! Mert amikor valaki nekiáll csontszínre meg sárgára festeni pl. a plafont telibe, az igencsak ronda eredményt tud hozni. Főleg folyosóknál, ahol rendszerint mesterséges világítás van és eleve keskenyek.
süti beállítások módosítása