Különleges lánykérések, vajon jól döntöttek a fiúk?

Minden férfi emlékezetes lánykéréssel szeretné meglepni kedvesét azon a napon, amikor felteszi neki A kérdést. Ez az esemény, azonban nem feltétlenül kíván extra megvalósításokat. A most következő képsorok azonban olyan lánykérésekről szólnak, amik valamiért mégis kilógnak a sorból.

lanykeres_11.jpg

Vannak klasszikusnak számító eljegyzési ötletek, amikhez szívesen nyúlnak a férfiak, ki-ki a maga ízlésére formálva egy kicsit. Mindenki szeretne kitenni magáért, de néha inkább abszurd lesz az eredmény, mint romantikus.

A válogatásban vannak szuper kreatív és kevésbé szerencsés kivitelezések is. Hogy ki melyikre mondana igent, azt mindenki döntse el maga.

Lánykérés étellel

Rendkívül népszerű lánykérési körülmény, amikor valaki a kedvesét evés közben kéri meg. Hagyományosan erre egy étteremben kerül sor gyertyafényes vacsora közben, amikor a pincér megjelenik a pezsgőbe vagy desszertbe rejtett gyűrűvel. De a mi főhőseink inkább mást találtak ki.

Az urak talán nem követik nyomon a lánykérési trendeket, de az avokádós gyűrűtartó rendkívül népszerű volt egy időben. Hogy ki kezdte, már nehéz lenne megmondani, de rengetegen másolták le az ötletet.

avokados_lanykeres.jpg

Biztos félelmetes megkérni valakinek a kezét, de a szerencsesüti egy csöppet talán túlzás.

ettermi_lanykeres.jpg

Amikor az elképzelést nem követi a megvalósítás.

Kicsit másképp fest a lenti két kép, pedig az ötlet azonos. Mondjuk a futár is hozhatott volna egy kevésbé égett szélű pizzát a nagy alkalomra.

lanykeresi_otletek.jpg

(Legalább kérdőjelet írt volna a kérdés végére... vagy ez egy követelés?)

Bizarr ötletért sem kellett a szomszédba menni

Nem tudom eldönteni, hogy ezeket viccnek szánták a pasik vagy tényleg komoly lánykérésnek. A barátnő már biztos jól ismeri a humorérzékét az adott srácnak, de azért na.

bizarr_lanykeres.jpg

A szerinted a vacsora az ideális időpont a lánykérésre, arra mindenképp figyelj oda, hogy a kérdéstől álljon el a lélegzete a kiszemeltednek és a torkán akadt gyűrűtől.

Az állatok olyan cukik, még lánykéréskor is be lehet vetni őket, erre főleg külföldön haraptak rá a srácok. Lássuk mi lett az eredménye.

Az állatok segítségével csak jól sülhet el. Vagy mégsem?

Sokan azon viccelődnek az interneten, hogy igazából ebben a helyzetben nem illik a melletted álló úriembert csókolgatni, hiszen a lánykérés nem tőle érkezett.

Sebaj...."Egy jutalomfalatért viheted te a csajt gazdi, semmi gond!"

lanykeres_allatokkal_2.jpg

Itt egy egész jó példa, amit nem sikerült tökéletesen lemásolni.

vicces_lanykeresek.jpg

El tudok képzelni olyan megismerkedési történet vagy közös szenvedélyt, amikor ezeket a lánykéréseket hálásan fogadják a leendő menyasszonyok, de azért ez egy elég ingoványos talaj.

Mindenki csak saját felelősségére próbálkozzon vele!

Játékok, filmek, sorozatok inspirációjában

Ha mást nem is, de egyik-másiknál a beleölt időt értékelni illik hölgyeim.

jatekos_lanykeresek.jpg

kreativ_lanykeresek.jpg

A vidámparkban is el lehet jegyezni valakit, LIndsay választottja élt is ezzel a lehetőséggel.

Úgy tűnik a leendő vőlegényt nem érdekelte, hogy már most a leejtőn száguldanak lefelé. Nem egy szerencsés ómen, de azért hajrá.

best-creative-proposals-engagement-photography-9_605.jpg

A sportolás is egy jó alkalom a lánykérésre

Ha mégis nem lenne a válasz a kérdésre, még mindig fel lehet venni a nyúlcipőt. Jó kondiban lévő srácok előnyben.

jo_lanykeres.jpg

Van úgy, hogy minden összejön, hiszen még a reklám is veled van a háttérben...

sport_lanykeres.jpg

Igazából bármilyen sport megfelel a célnak, csak az a fontos, hogy mindketten élvezzétek. Ha vagánynak érzed magad, akkor egy egészen extrém fajtát is választhatsz.

vagany_lanykeres.jpg

Ha szerettek olvasni

Nem rossz ötlet a Harry Potter megszeghetetlen esküs fejezete, de ha a barátnőd egy igazi könyvmoly, akkor fennáll a veszélye, hogy ahelyett, hogy a nyakadba ugorna, inkább sírva fakad, amiért tönkretetted, a szeretett kötetét.

kreativ_lanykeresek_1.jpg

 Hiába zsák a foltját....

Hölgyeim igent mondtatok volna ezekre a lánykérésekre? Vagy inkább sikítva elrohantok, szőke herceg ide vagy oda?

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

5 komment
2018-07-27 11:41:16 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr3314138237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

czerka 2018.07.29. 02:54:12

A házasság burzsoá csökevény. Egy üzleti döntés, a nő nemi szerveinek használatára a Férfi bérleti ajánlatot tesz, ezt a nő elfogadja és boldogan élnek, míg a nő menopauza környékén úgy nem gondolja, hogy most már jobban járna anyagilag, ha a Férfi vagyonának nagy részével lelép. És egyben nem várja meg, míg a Férfi egy fiatalabb nőt talál, akivel második családot alapíthat.
Egy nő esetén a termékenység időszaka kb. 20 éven át tart. Egy Férfi esetén viszont pubertástól csaknem az aggkor határáig. Teljesen természetellenes a Férfit egy nőhöz kötni.
Régebben legalább nem áltatták magukat az emberek azzal, hogy szerelemből házasodnak. A szerelem a modern nők találmánya, amivel érzelmi kontroll alatt akarják tartani a Férfit.
A nemi vágy természetes, a szerelem természetellenes.

funfun 2018.07.29. 05:20:11

Az enyhén fikázós gyűjteményt nem olyan női hölgy írta, akinek még nem kérték meg a kezét?

dekás dezső 2018.07.29. 06:36:10

Leánykérés? Ez valami vicc, ugye? A házasság jelenkori nagy rizikófaktorát figyelembe véve inkább a nő dolga lenne, hogy megkérje a férfit:D 2018 van, nem 1950 hélo!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.07.29. 08:07:54

Aki nyilvánosan kér meg valakit, az nem házasodni akar, hanem celebkedni szeretni.

A celeb meg úgyse gondol semmit komolyan.

Szerintem minden nyilvánosan megkért nő gondolkodás nélkül mondjon NEMet.

Reactor 2020.03.26. 23:53:25

Megnősülni az egyik legrosszabb döntés a férfi életében. És erre előbb-utóbb rájön ő maga is. Van, aki még azelőtt, hogy nősülne, van pedig aki már csak az ötödik válása után.
Az első házasság a szerelem diadala a józan ész felett. A második házasság a remény diadala a tapasztalat felett. A harmadik házasság a hülyeség diadala mindenek felett.
süti beállítások módosítása