Karácsonyi ajándékötletek férfiaknak!

A férfiak zöme elképzelni sem tudja, hogy mennyi fejtörést okoz a hölgyeknek, hogy olyan ajándékkal tudjanak előrukkolni, aminek tényleg örülnének, éppen ezért most ilyen lehetséges karácsonyi ajándékötletekről fog szólni ez a cikk.

karacsonyi_ajandek_otlet_ferfiaknak.jpg

Bár ez egy rendhagyó írásnak számít a blogon, mégis úgy érzem, hogy tekintetbe véve, hogy már december van, roham léptekkel közeledik a karácsony és egy kis súgás senkinek sem árt, így most ajándékötletekkel álltam elő férfiak számára.

Anatómiai párna

A pihentető alvás és a gerinc helyes tartása érdekében egy memóriahabos párna alváshoz kiváló ajándékötlet. Már gyártanak különböző levendula és aloe vera illatú, illetve zselés betéttel kiegészített változatokat is, a még kellemesebb használat érdekében.

Ergonomikus háttámla irodában dolgozóknak

Ha a megajándékozni kívánt férfi több óra hosszat kénytelen a számítógép előtt ülni nap mint nap, akkor biztos nagyon hálás lenne a gerince és persze ő is, egy deréktámaszért, ami arra szolgál, hogy a helyes testtartást elősegítse és ezáltal csökkentse a hát-, és derékfájdalmakat.

Bluetooth Headset, napelemes telefontöltő

Ha az ismerősöd folyamatosan a telefonon kénytelen lógni és mindezek mellett sokat vezet is, akkor nagyon praktikus ajándék lenne számára egy bluetoothos headset, amivel a kettőt egy időben is megejtheti, vagy egy napelemes elemtöltő, amit kitesz a műszerfal tetejére és már nincs is gond a folyton lemerülni akaró mobillal. Utóbbi jó versenytársa a powerbankeknek.

Optika mobilokhoz

Akik sokat szeretnek fotózni a mobiljukkal, vagy a munkájukhoz elengedhetetlen egy kompakt méretű, de jó képeket készítő eszköz, biztos lelkesen fogadnának egy univerzálisan bármelyik mobil típushoz való optikát. Ezeknek köszönhetően már makro, széleslátószögű, halszemoptika és sokszoros nagyítású fényképeket tudnak majd készíteni a jövőben.

Ékszer, karóra vagy esetleg okosóra

Nem feltétlen minden úr örül ezeknek, de aki hord ilyesmit, az szereti váltogatni is. Amikor legközelebb találkoztok figyeld meg, hogy van-e a karján karkötő, vagy hord-e nyakláncot, esetleg karórát. Az is lehet, hogy imádna egy minden mutató karórát vagy okosórát, csak eddig nem akart rá költeni.

karacsonyi_ajandekotlet_ferfiaknak.jpg

Sorozat és film rajongóknak előfizetés

A fenti kategóriába tartozó férfiak biztos nagyon örülnének Netflix, HBO, HBO GO vagy más hasonló elfizetésnek, amiknek hála kedvükre mozizhatnak a legfrissebb újdonságok között szörfölve.

Számítógépes játék előfizetés

Léteznek olyan számítógépes játékok, amire havonta (évente) elő kell fizetni, ahhoz, hogy az ember játszani tudjunk velük, vagy a győzelemhez szükséges virtuális eszközöket, felszereléseket és egyéb ketyeréket megvásárolhassa. Jó példa erre a World of Warcraft. Ki tudja, lehet, hogy a te választottad is a nyakadba ugorna, ha egy ilyen virtuális világgal lepnéd meg.

Kondi bérlet, tenisz pálya bérlés, íjász tanfolyam

A legtöbb pasi szereti az aktív kikapcsolódást is, amikor sportolhat vagy edzhet. Attól függően, hogy a megajándékozni kívánt személy milyen stílusú mozgásért van oda rengetegféle belépőt, bérletet vagy tanfolyamat vehetsz neki ajándékba. Az is nagyon jó meglepetés, ha elhívod magaddal egy közös fallabda mérkőzésre vagy együtt mentek el bowlingozni egyik este.

Felnőtt roller, hoverboard, ledes küllővilágítás biciklihez

A fiatalabb srácok kedvelik az újdonságokat, és követni a trendeket a közlekedési eszközök terén, szeretik kipróbálni és használni is őket. Ha úgy érzed, hogy sikered lehet egy ilyennel akkor néz szét a legközelebbi sportboltban vagy sportos webáruházban.

Logikai és ügyességi játékok felnőtteknek

Ha a fizikai torna nem jön be, akkor próbálkozz meg az agytekervények átmozgatásával. A választékból Dunát lehetne rekeszteni, vannak pl. natúr fából készült ördöglakatok, de az gömbszerű ügyességi játékokkal is el lehet vacakolni pár órát kortól függetlenül, ha rákattan valaki, ami meglepően gyorsan bekövetkezik az első kézbevételtől számítva. Pl. Rubik 360 gömb vagy az Addicatball is elég nagy sláger most.

Újság előfizetés

Sokan idejét múlt dolognak tartják az újság előfizetés, ennek ellenére nagyon sok nívós hobbihoz kapcsolódó lap lát napvilágot a mai napig is legyen szó testedzésről, tankokról, akvarisztikáról stb. Ha tudod milyen témakörök érdeklik, akkor fizess elő neki egy érdeklődési körének megfelelő újságra. Ha nem szokta eltenni és gyűjteni a lapszámokat, akkor az elektronikus újságnak is biztos örülne.

Kesztyű és sál

A hipermodern kütyükön túl is van élet. A klasszikusnak számító kesztyű és sál mint ajándék soha nem fog kimenni a divatból. Egy elegáns bőrkesztyűvel vagy egy meleg, de férfias szemmel is esztétikus megjelenésű sállal nem lehet melléfogni. De ha mégis ebbe is vinnél valami csavart, akkor vegyél olyan kesztyűt, amit az érintőképernyős mobil is felismeri és képes értelmezni a matatást, anélkül, hogy a jó meleg kesztyűt le kellene venni.

Különleges fűszerválogatás, chili szósz variációk, flambírozó

Van benne némi igazság, hogy a férfiak szeretik a hasukat. Ha a te családodban is sokat sertepertélnek a férfiak a konyhában, akkor egy különleges konyhai kiegészítő, vagy étel válogatás remek meglepetés lehet. Nincs az a jól felszerelt konyha, amibe ne lehetne még egy szuper kütyüt kapni, ami még hiányzik.

mit_vegyek_a_pasimnak.jpg

Kávéfőző

Ha már korábban a melóról és a hozzá tartozó korán kelésről is volt szó, ki ne örülne egy jobbnál-jobb kávé különlegességeket főző csoda masinának? Szerintem ez egy aduász ajándék, de persze nem vagyunk egyformák.

Shaker, világítós pohár, formás jégkocka tálca

Vannak olyan pasik, akik nem tudják elképzelni a hétvégéket, egy jó, pörgős buli nélkül. Ezekhez a címben felsorolt kellékek nagyon jól jönnek. Már létezik olyan jégkocka készítő sablon, ami felespohár alakú, így maga a pohár hűti az italokat, és a végén még mosogatni sem kell majd, csak bedobni őket a mosogatóba és majd szépen elolvadnak. Kész főnyeremény!

Vásárlási vagy ajándék utalvány

Vannak, akik elvből idegenkednek ettől a fajta ajándéktól, mert szerintük túlságosan is közel áll a pénzhez és személytelen. Pedig ha jobban belegondolsz, azért nem egészen így van, elvégre tudnod kell, hogy a te ismerősöd a barkácsáruházba, a könyvesboltba vagy inkább az elektronikai szaküzletbe szeretne vásárolni. Rád bízom ennek a megítélését, de ne vesd el egyből ennek a lehetőségét, szerintem.

Kreatív és praktikus kulcstartó

Most biztos sokan meglepődtek, hogy egy ilyen tétel is felkerült a listára. De az az igazság, hogy ma már lehet kapni olyan kulcstartókat, amik nem a "minek van rajta 10 rózsaszín plüssmaci?!" kategóriába tartoznak, hanem valóban megkönnyítik az életet. Pl. van olyan kulcstartó, ami ha fütyülsz neki hangjelzéssel elvezet az elhagyott kulcsodhoz vagy ott a kulcsrendező, aminek a segítségével másodpercek alatt átlátod, hogy melyik kulcs van a lakáshoz és melyik az irodához, de van elemlámpával és sörbontóval felszerelt kis túlzással 100 az 1-ben típusú modell is.

Az 1000 Ft-tól egészen a több 10000 Ft-ig voltak karácsonyi meglepetés ötletek a listában, mert én nem tudhatom, hogy mekkora keretet szeretnél rászánni az ajándékra. Kortól, hobbitól, érdeklődési körtől függetlenül biztos volt olyan a listán, aminek a te szeretted is örülne, csak válassz ügyesen. Kemény dió a férfiaknak vásárolni, de azért nem lehetetlen! :) Kellemes shoppingolást és sikeres ajándékvadászatot!

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

1 komment
2018-12-01 17:47:33 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr1314406762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.12.07. 13:38:59

Sikerült a legszörnyűbb ajándékokat beletenni a felsorolásba, lehet ez a cikk irónikus, csak nem vettem észre?
süti beállítások módosítása