Szuper kiegészítők fürdőszobákba gyerekes családoknak

Most a gyerekes családok fürdőszobáit fogjuk egy kicsit átnézni, hogy mennyi praktikus vagy épp cuki és szórakoztató elem tarkíthatja, ami segít abban, hogy a gyerekek élvezzék a fürdőszobában töltött időt. Bár elsősorban a kicsikre gondoltunk, bevallom felnőttként is szívesen látnék egy-két apróságot a vizes helyiségben.

furdoszobai_logikai_kreativ_jatekok_gyereknek.jpg

A legtöbb gyerek nem kedveli a fürdőszobát, ahogy az ott történő dolgokat sem, mint a fürdés, fogmosás sőt olyan gyerkőc is létezik, aki az elején fél a WC kagylótól is. Az ő esetükben különösen fontos, hogy vidám dekorációkkal és színes játékokkal, esetleg csalogatóan praktikus kiegészítőkkel dobjuk fel a fürdőszobát.

De ne is szaporítsuk tovább a szót, lássuk mi mindenre bukkantunk az internet zeg-zugaiban. Annak érdekében, hogy nektek már könnyebb legyen a rákeresés és/vagy beszerzés, ha megtetszik valamelyik, több terméknél kiírjuk, hogy mi hol találtuk őket.

Csaphosszabbító

Bevallom kissé zavarban vagyok, hogy mi is a magyar megfelelője a lenti eszközöknek, mert én eddig, csak idegen nyelvű oldalakon találkoztam velük, de te lehet, hogy tudod. A képen szereplő eszközök abban segítenek, hogy az alacsonyabb gyerekek is könnyűszerrel elérhessék a csaptelepet és megmoshassák a kezüket, anélkül, hogy dobogóra vagy fellépőre kellene állniuk.

A felső képen szereplő kacsás cucc egy készlet, ami egyszer a vízterelő alsóból és egy felső fogantyú hosszabbítóból áll, de külön is árulják őket. Aquaduck cég saját oldalán Faucet Handle Extender név alatt találjátok meg, illetve az Amazonon is elérhető, a két alsó pedig az AliExpress termékei között szerepel.

csaphosszabito_gyerekeknek_alacsony_gyerek_csap_eleres_nem_eri_el_a_csapot.jpg

Buborékgyártó

Sok kis bocs, sikongatva örül, ha buborék hadat lát és kacarászva pukkasztja ki őket egymás után. A lenti eszközökkel kész buboréktengerré alakíthatod a fürdőkád környékét. A nagy buborék vadászat közben talán még azt sem fogja észrevenni, hogy közben a haját is megmostad. ;)

A két béka aliExpresses, a többiek viszont az Amazon kínálatából származnak.

furdes_kozbeni_jatekok_gyerekeknek_buborek_keszito_jatek_furdojatek.jpg

Hajmosó sapka

A hajmosás nagy mumus tud lenni, mert bármilyen nincs könnycseppes is az a bizonyos sampon, akkor is utálják a gyerekek, ha a szemükbe megy a víz vagy a hab. Ezt a gondot hívatott levenni a szülők válláról ez a babáknak kifejlesztett hajmosó fejpánt. A képen is jól látszik, hogy a baba inkább unatkozik, mint szenved a procedúra alatt.

Rengeteg helyen lehet kapni pl. az AliExpressen is.

hajmoso_sapka_hajmosas_trukk_gyereknek.jpg

Figurás zuhanyfejek

Ha még mindig úgy érzed, hogy elférne a fürdőtökben egy-két aranyos játékfigura és mosolygós állatka, akkor a zuhanyfejet is lecserélheted egy ilyen gyerekes verzióra.

A babáknak inkább játékos kiegészítőnek szánták az AliExpressen kapható virágot, de a nagyobbakra is gondoltak a színes állatkás figurás zuhanyfejekkel. A fix zuhanyrózsákra húzható egyszarvút és dinófejet az Amazon és az Etsy rejtett zugaiban találtam. A külön figyelmet érdemlő, alacsonyan a falra tapasztható, halacskás zuhanyszettet szintén az Amazonnak köszönhetjük. Az óriás békás zuhanyfejet pedig a Trendir oldalon kutattam fel.

(Ha rákattintasz a képre, nagyobb méretben is tanulmányozhatod.)

figuras_gyerekes_zuhanyfej_allatfiguras.jpg

Gyerek piszoár

Praktikus kiegészítő a szobatisztaság tanulásának folyamatában a gyerek piszoár. Ennek a barátságos kinézetű eszköznek hála a fiúk gyorsabban megbarátkoznak a WC használati szokásokkal, hiszen a benne található forgó alkatrész miatt játékként fogják fel a pisilést, ráadásul könnyebben "felérik" nem úgy, mint a hagyományos WC-t. Anyunak pedig csak egy mozdulatába kerül a kiürítése, mert legtöbbször kiemelhető belső rész tartozékkal vannak ellátva.

Különböző kialakításúak kerültek piacra és szerencsére számos magyar oldalon is beszerezhetőek a teljesség igénye nélkül pl. kütyüzóna, trendkuckó, holmipiac, mackójáték és más babás online vagy offline boltok. 

gyerek_piszoar.jpg

WC papír tartók

Ha már a mellékhelyiség irányába kanyarodtunk, akkor a papírt is rá kellene bízni valakire. Mit gondolsz nálatok mekkora sikere lenne egy-egy ilyen mókás tartónak?

wc_papir_tarto_kreativ_vicces_allatfiguras.jpg

Kádas játékok

Léteznek olyan kád oldalára tapasztható játékok, amik nemcsak mókásak, de megmozgatják a gyerekek agytekervényeit is a nagy esti pancsolás közepette. A gumikacsák ideje lejárt, már sokkal menőbb fürdővízbe való csodák kaphatók.

A Fatbraintoys, az Uncommon, a Banggood és az AliExpress oldalról származnak a képek, ott lehet beszerezni őket, ha megtetszettek.

furdo_logikai_kreativ_jatekok_gyereknek.jpg

Hiába a gyerkőcök kedvéért a fürdőszoba berendezését is érdemes átszabni egy picit, hogy még biztonságosabb és vidámabb helyiség legyen. Rengeteg apró, de roppant praktikus kiegészítőt lehet kapni, csak aztán ne tévedjetek el a hatalmas választékban.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

Szólj hozzá!
2019-04-27 19:39:06 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr6014787182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása