Irigylésre méltó erkélyek. A tiéd is lehet ilyen!

Van egy elhanyagolt erkélyed? Időnként teszel ki egy kis dekorációt, vagy néhány széket, de valahogy nem áll össze az egész? Összegyűjtöttünk olyan erkély fotókat, amik inspirálhatnak, hogy a tiéd is csodálatos lehessen! Hidd el közelebb vagy egy fantasztikus erkély lehetőségéhez mint gondolnád!

erkely_3_4_fore_kozepes_erkely_kialakitas_tervezes_design_berendezes_pelda_2.jpg

Korábban foglalkoztunk a beépített erkélyekkel és a zsebkendőnyi méretű erkélyekben lakozó potenciállal, most egy kicsit növeljük a tétet és a közepes méretű erkélyek felé tolódunk.

Mielőtt nagy lelkesen felkapod a szerszámaidat is úgy döntesz, hogy most rögtön nekiesel az erkélynek tölts egy kis időt a tervezéssel. Határozd meg, hogy általában hányan fogjátok használni egyszerre és elsősorban mire. Csak egy gyors cigi egyedül a korlátra támaszkodva vagy inkább több órás társasjátékozás a családdal lenne a cél?

Ha többnyire egyedül használnád...

Ki mondta, hogy az erkély a társasági élet központja kell hogy legyen? Lehet ez a magányos elvonulás szigete is. Kiülhetsz esténként nézni a várost és közben összeszedni a gondolataidat, de az is lehet, hogy te inkább munkára használnád, amolyan külső iroda gyanánt.

Kattints a képre és válaszd ki a leginkább stílusodhoz illő erkély kialakítást!

Külön imádtam a cicás képen a műfű használatát a padlón, bár őszintén szólva nincsenek vele személyes tapasztalataim, hogy a gyakorlatban mennyire praktikus, de látványra kellemes az biztos. Mondjuk a korlátra tekert fények elkészítése is kb. két percet igényel mégis sokat lendít a hangulaton.

Kettecskén egy romantikus vacsora közben

A hétvége tökéletes alkalom arra, hogy a felújított erkélyen elfogyassz életed párjával egy croissantos-kávés reggelit és átlapozz egy újságot vagy épp egy finom gyertyafényes vacsorát költsetek el a rohanó hétköznapokat megszakítva.

Nézd meg a lenti képeket, ezek az erkélyek nem kívánnak eget rengető átalakítást, mégis szuperül megadják a kívánt alap hangulatot és kellemes környezetet. Két ülőalkalmatosság kis asztalkával, némi zöld növény, egy kis halvány megvilágítás és egy leheletnyi ízléses dekor, ennyi az egész.

Ide hallom, hogy neked a sok giccs helyett inkább a kényelmes lazulás jönne be. Bár a mondat első felével vitatkoznék, de akkor jöjjenek a pihe-puha, besüppedősen elnyúlós erkély berendezési ötletek.

Inkább kényelmes legyen...

Hiába olvasgatni felrakott lábbal, kényelmes kanapén és jeges limonádét kortyolgatva a legjobb. Még szerencse, hogy ezekhez a kívánalmaknak is megfelelnek az alábbi erkély ötletek.

A blöki aztán tudja mitől döglik a légy, azt hiszem sokan szívesen cserélnénk vele. Hát őt nem tudjuk onnan kiebrudálni, de megszólalásig hasonló erkélyt te is készíthetsz magadnak otthonra, ha megirigyelted az ő kis erkélyét.

Na de folytassuk az eredeti gondolatmenetet, és tételezzük fel, hogy hozzátok egy kicsit nagyobb befogadóképességű erkély lenne az ideális. olyan 3-4 embert kiszolgáló már szuper lenne.

Sok jó ember kis helyen is elfér

Itt meg kell jegyezni, hogy a cikkben szereplő erkély méretnek megvannak a maga határai, így túl sokat nem szabad tőle várni, de ha kicsit jobban összehúzzátok magatok, akkor még beleférhet a dolog.

erkely_3_4_fore_kozepes_erkely_kialakitas_tervezes_design_berendezes_pelda.jpg

Egy kis törődés, elszántság kell hozzá az tény, ha te is hasonló erkélyen szeretnél kikapcsolódni, és munka is biztos lesz vele, mire hasonló eredményt tudsz elérni otthon is, de megéri. Egy ilyen erkélyen öröm minden perc, amit kint tölthetsz rajta, szóval hajrá!

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

Szólj hozzá!
2019-07-13 10:43:36 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr3314941668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása