Vérbeli őszi erkély dekorációk, nemcsak halloweenre!

A legtöbb erkélyről az ősz beköszöntével egymás után eltűnnek a balkonnövények és ettől az erkély könnyen lehangolóan üressé válhat. Ne hagyd, hogy a te erkélyed is ilyenné váljon! Inkább készíts vidám (vagy épp rémisztő) erkély dekorációt, ami garantáltan megmenti a hangulatot! 

oszi_erkely_dekoracio_tippek_otletek_tok_faragas_halloween_oszi_mutatos_3.jpg

Hébe-hóba még ki lehet fogni egy-egy kellemesebb, napsütéses őszi napot, amikor az erkélyen állva és kapaszkodva a gőzölgő kávésbögre fülébe az ember úgy érzi, hogy ez egy remek nap lesz. Bár a reggelek már csípősek, így célszerű takarót is vinni magaddal az erkélyre, de nincs szebb az őszi napfelkelténél, kár lenne kihagyni!

Irigylésreméltó őszi erkélyek

A tökéletes őszi élményhez hozzájárulhat egy gondos munkával elkészített dekoráció is. Gondolom nem csak nekem támadt kedvem belehuppanni egy kicsit azokban a hívogató hintaszékekbe, ugye?

(A képeket kattintás után nagyobb méretben is meg tudod nézni!)

oszi_erkely_dekoracio_tippek_otletek_tok_faragas_halloween_erkely.jpg

Ahhoz, hogy neked is hasonlóan fantasztikus erkélyed lehessen, kicsit közelebbről is meg kell vizsgálni, hogy milyen elemekből is áll egy-egy ilyen kép. Az én személyes kedvenceim ezek az ötletek, talán ezért sincs türelmem megvárni, hogy a megfelelő kategóriában megmutassam őket, hanem egyből ezekkel szeretném kezdeni.

oszi_erkely_dekoracio_tippek_otletek_tok_faragas_halloween_oszi_mutatos_2.jpg

Na de most már haladjunk inkább valamilyen logika mentén és szemeljük ki az erkély egyik legszembetűnőbb pontját!

Töltsük fel megint a balkonládát!

Bár a fűszernövények már bekerültek a jó meleg lakásba (vagy mind feladta mint nálam) az erkély korlátját kár lenne parlagon hagyni. Bátran játssz az őszi színekkel és dobd fel a kompozíciót néhány dísztökkel!

oszi_erkely_dekoracio_tippek_otletek_tok_faragas_halloween_oszi_mutatos_balkonlada.jpg

Régi eszközök újragondolva

Vonzódsz a nosztalgikus, old school eszközökhöz? Olyan őszi dekorációt keresel, aminek nem árt, ha kicsit megázik? Elő a régi (leselejtezett) eszközökkel, mert most megint eljött az ő idejük! Némi átalakítás, egy kis őszi (mű)növényzet és máris kész a legvagányabb erkély dísz!

oszi_erkely_dekoracio_tippek_otletek_tok_faragas_halloween_regi_eszkozok_ujrahasznositasa.jpg

Hangulatfény

Az igazán pompás őszi erkély titka azonban a megvilágításában rejlik. Ilyenkor már hamar sötétedik és elkel némi fény az éjszakában, ha szeretnél egy kicsit kint levegőzni az erkélyen egy fárasztó nap után.

oszi_erkely_dekoracio_tippek_otletek_tok_faragas_halloween_oszi_mutatos_hangulatfeny.jpg

Halloweeni dekoráció

Évről-évre nő azok száma, akik a külföldi példát követve tököt faragnak és vérfagyasztó dekorációs elemmel dobják fel az otthonukat ebben az időszakban. Ha te is közéjük tartozol, akkor itt egy remek gyűjtemény, hogy milyen díszekkel érdemes feldobnod a környezeted halloween alkalmából.

oszi_erkely_dekoracio_tippek_otletek_tok_faragas_halloween_erkely_tokfaragas.jpgHa tökfaragás annyira nem vonz, akkor is van számos lehetőség tökkel vagy tök nélkül is, hogy ne maradj halloweeni dekoráció nélkül. Mutatok néhányat:

oszi_erkely_dekoracio_tippek_otletek_tok_faragas_halloween_erkely_tokfaragas_2.jpg

Ne mulaszd el azokat a perceket vagy fél órákat, amiket még idén az erkélyen tölthetsz, inkább használd ki őket és tedd mindezt egy méltó környezetben!

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

Szólj hozzá!
2019-10-30 11:03:07 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr7615270664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása