Egyenes út az egyedi lépcsődekoráció felé

Van lépcső a lakásotokban? Ha igen, de sajnos már öreg, régi, megkopott, divatja múlt egyszóval csúnya, akkor ideje tenni valamit! Hallottál már a lépcsődekorálásról?

lepcso_kialakitas_design_otlet_dekoralas_felujitas_modern_4.jpg

Sok olyan társasházi lakás (és családi ház) létezik, ahol a lehető legolcsóbb lépcsőt építették be annak idején, ami bár funkcionálisan ellátja a feladatát elég lehangoló látványt nyújt. Ne hagyd, hogy elrontsa az otthonod összképét egy ronda lépcső, inkább felújításképp dekoráld egy kicsit! Szerencsére, már nem kell súlyos (és porszívózási rémálomnak is beillő) szőnyegeket teríteni a lépcsőre, ha azt szeretnéd, hogy jobban nézzen ki, mint most. Létezik ennél jóval mutatósabb út is.

Szeretnél látni néhány fantasztikusan szép lépcsőt? Imádnád ha a tiéd is egyedi megjelenésű lenne? Mutatom azokat a lépcsőket, amikből könnyen inspirálódhatsz, ha elszántad magad, hogy felturbózod a saját lépcsőd látványvilágát.

Vérbeli könyvmolyoknak

Ezt a lépcső designt azoknak tudnám ajánlani, akik legszívesebben beköltöznének egy könyvtárba és ki se jönnének onnan, amíg az összes könyvet ki nem olvasták, akik képesek egész éjjel felmaradni egy-egy izgalmas könyv kedvéért és akik csak addig tudtak a Szépség és Szörnyeteg mesére figyelni, amíg megjelent a képernyőn a hatalmas könyves szoba.

A legjobb benne, hogy bármilyen témájú (és borítós) könyveket szeretsz, ez a lépcsőfok dekoráció ahhoz fog igazodni.

lakberendezes_regi_lepcso_uj_lepcso_lepcso_fajtak_dekoralas_design_kialakitas_lepcso_a_lakasban_otletek_1.jpg

A művészet kedvelőink

Egy gyönyörű festmény mindig is el tudott bűvölni? Órákig tudnád nézni a kedvenc festőd alkotását? Semmi akadálya! Válaszd ki a legszebbet és tettesd a képet a lépcsődre, így jövet-menet megcsodálhatod.

 lepcsodekoralas_lakas_lepcso_design_fajtak_1.jpg

Világjárók lépéseihez

A lépcsőd nemcsak az emeletre, de egy másik városba is eljuttathat. A faliképek ideje lejárt, most a lépcső a menő!

lepcso_kialakitas_design_otlet_dekoralas_felujitas_modern.jpg

Káprázatos látvány

Trükkös kis lépcső ez a lenti. Kihasználja a minták által keltett optikai csalódást, hogy a szívedbe férkőzzön. A színválasztás talán egy picit harsány, de lehet, hogy neked pont ez jön be benne.

lepcsodekoralas_lakas_lepcso_design_fajtak_11.JPG

Színes egyéniségeknek

A fehér falak és a szürke bútorok kiakasztanak? A te világod inkább a pezsgő színkavalkád? Ha így van, akkor ezek a szivárvány lépcsők le fognak venni a lábadról.

lepcso_kialakitas_design_otlet_dekoralas_felujitas_modern2.jpg

Geometriai minták imádóinak

Nagyon boldog voltál,amikor a fürdőszobai felújítás során sikerült csodálatos mintájú burkolatot találnod? Miért ne kísérhetne a kiválasztott minta az egész otthonodban?

lepcso_kialakitas_design_otlet_dekoralas_felujitas_modern_3.jpg

És ha már a csempénél tartunk...

Burkold rendhagyó módon a lépcsődet!

Ne félj a szokatlan alapanyag választástól! Ha beleszerettél egy csempe fajtába nyugodtan kombináld a lépcsőddel is, ezzel is egységet teremtve a lakás falain belül.

lepcsodekoralas_lakas_lepcso_design_fajtak_16.jpg

Egyszerűségében a nagyszerűsége

Ha a fentieket egy kicsit túlzónak találtad, akkor van letisztultabb megoldás is. Semmi varázslat, mégis működik és feldobja a lépcsőt ez a vékony keretbe foglalt számsor. Neked, hogy tetszik?

lepcsodekoralas_lakas_lepcso_design_fajtak_17.jpg

A humor a legfőbb érték

Egy mosolynál semmi sem indítja jobban a napot. Egyetértesz? A vendégek biztos jobb kedvre derülne, ha meglátják ezt az aranyos lépcsőmintát.

lepcsodekoralas_lakas_lepcso_design_fajtak_13.JPG

Ezek után bár biztos te is más szemmel fogsz nézni a lépcsődre, és a potenciális dekorálni valót fogsz benne látni. Rúgd fel az unalmas szabályokat és álmodj egy igazán merész lépcső látványt!

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

komment
2019-11-07 15:27:54 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr3015293072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Narancsos kommunizmus 2019.11.08. 22:06:19

A lépcső a járó felületen kopik, azon pedig ez nem segít.

rfbzs 2019.11.09. 08:40:54

Minek kell egy lépcsőt úgy felcicomázni, hogy az ember azt se tudja, hova lépjen. Inkább balesetveszélyes és kaotikus.
Sima vonalvezetés, minőségi anyagok, “oda jussak, ahova akarok”.

moonlight777 2019.11.09. 08:44:28

Hát nekem egyik sem tetszik, ocsmányak....

encir 2019.11.09. 09:31:20

Nálunk igazi egérlyukak vannak igazi egerekkel bi-bi-bííí. A csempések tetszenek, de a legjobb, amikor a lépcsőfokok alá fiókokat készítenek.
süti beállítások módosítása