Elképesztő társasházi üzenetek a lépcsőházi faliújságról

Tele van nálatok is a lépcsőházi faliújság sablonosan unalmas kiírásokkal? Dühítenek a szomszédok, de nem tudod, hogyan fogalmazd meg nekik a problémád? Igen, újabb társasházi üzenetek következnek!

lepcsohazi_uzenetek_tarsashazi_kiirasok_vicces_faliujsag_4.jpg

Kezdjük az új évet a népszerű társasházi üzenetek mini sorozatunk záró bejegyzésével.

Ezek a kiírások cseppet sem átlagosak ellenben gyakran szabadszájú, felvágott nyelvű, humor heroldok tollából kerülnek ki, akik a hétköznapi észrevételeiket és szomszédnevelő megjegyzéseiket kreatív formában tűzik a nyilvánosság elé.

Lássuk, hogy a mostani válogatásba milyen mondandó nyomja a társasházi lakók szívét és milyen megoldási javaslatokkal és/vagy magyarázatokkal állnak elő.

(Természetesen a korábbiakhoz híven itt is megemlítenénk, hogy az üzenetek írói számunkra ismeretlenek, valamint a levelek tartalmáért felelősséget nem tudunk vállalni és kérjük a kedves olvasót, hogy a káromkodások és felnőtt tartalmakra való utalások miatt mindenki csak saját felelősségre olvassa tovább a cikket! Mindezek figyelembevétele mellett mosolygós perceket kívánunk!)

A legváratlanabb kiírások egy csokorban

Sokat látott társasházi lakókat is megdöbbentenek a lenti kiírások. Nálatok volt már hasonló? Ugye, hogy nem!

ib9.JPG

ib10.JPG

ib13.jpg

lk4.jpg

A felújítással járó zaj bizony az egyik legnagyobb mumus a társasházakban

Nehéz beletörődve, csendben elviselni ha az egyik szomszéd lakásfelújításba fog, de sajnos a társasházi élet bizony ezzel (is) jár. Igen ám, de vannak olyan körülmények, amik még a legjámborabb lakókból is agreszív üzeneteket váltanak ki.

nemkacsa.jpg

vasarhely24.jpg

lobu.jpeg

player7.jpg

ingatlanbazar.JPG

nk4.jpg

Nemcsak a lakóknál szakadhat el a cérna....

Van az úgy, amikor a kollégáknak is rossz napjuk van és bár az üzenet kikerülésének oka jogos (lehet) a stíluson még bőven lenne mit csiszolni.

ib11.jpg

Váratlan "ajándék" vs. ki vitte el?!

Két dolog tud igazán felpaprikázni egy társasházi lakót, ha a holmijának lába kél vagy ha olyan "ajándékot" kap, amire csöppet sem vágyott. Ízelítő a fenti problémákból:

latnodkell.jpg

ripost.jpg

ib7.JPG

player3.jpg

Ki hinné, de valaki pletykásabb lakóközösségre vágyik

Nem szokás a családi szennyest kiteregetni, de ha egyszer borul a bili, akkor a lakók sem úszhatják meg az alapos fejmosást.

ig12.jpg

Minden jó, ha jó a vége!

Szokásunkhoz híven egy pozitív példával szeretnénk zárni a társasházi üzenetek sorát.

lk3.jpg

Sajnos azonban a reakciót így is lehetnek felemások, de legalább nyugtathatjuk magunkat, hogy mi mindent elkövettünk.

player_hu.jpg

Ne feledjétek bár a fenti társasházi üzenetek több megmosolyogtatnak a való életben a lakóközösségben támadt problémáknak nem ez a legmegfelelőbb elrendezési módja. Olyan (stílusú) kiírást tegyetek csak közé a lépcsőházban, amivel ti is szívesen találkoznátok!

A lépcsőházi üzenetek az alábbi oldalakon jelentek meg korábban: ingatlanbazár, nemkacsa, látnodkell, ripost, vásárhely24, player.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

komment
2020-01-06 18:55:10 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr4115396100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2020.01.07. 19:00:31

Ha még tart a buli, éjfél után én is beugrok...

/Rafáel Renátó vagyonőr III. emelet 2./ :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2020.01.08. 00:16:04

Bár a csótányos tábla nyilvánvalóan nem igazi, nekem az tetszik a legjobban.

élhetetlen 2020.01.08. 01:48:16

Nehéz ügy ez a csótány kérdés. 27 évig éltem úgy egy konvektoros lakásban, hogy nem láttam csótányt. Aztán átköltöztem egy távfűtésesbe. Ezek a dögök szeretik a csöveket, jönnek is mellettük. Az első kalandom az volt, hogy kimentem éjszaka, és a fürdőkádban ott kapálózott háton fekve egy. Elcsúszott a vadi új kádban. Lenyomtam a zuhanyrózsával, és lement azon a pici lyukon. Másnap irtók, megállapodás, három havonta jönnek. A ház másképp kezelte ezt az ügyet. Akkor hívtak irtót, mikor már nappal is masíroztak a dögök a lépcsőházban, és utána jelentés az üzenő táblán, hogy sikeres volt, rengeteg a hulla. Vagy hét évembe telt, mire elértem , hogy legalább a közös helyiségeket (pince, lépcsőház) fújják le félévente, a lakások meg jelentkezhettek, hogy ki kéri saját költségre. Hát nem sokan. A liftben, maga beengedi őket, mert én aztán nem (mintha az irtók hoznák a csótányokat). Nálam nincs csótány. Ja, a csótány elolvassa névtáblát, ide bemegyek, ide nem. A lényeg, húsz év alatt eljutottunk odáig, hogy a lakások mentesítése is a közös költségből történik, többen veszik igénybe.

2020.01.08. 07:42:25

Laktam eleget társasházban, soha többé nem költöznék ilyen helyre. A válogatás ettől még persze vicces.

6.Lenin a láncfűrészes lopott fa orgazda 2020.01.08. 09:48:54

Volt olyan is amikor kiplakátolták hogy mennyi férfi fordul meg nálam.

Mókusélet 2020.01.08. 15:52:35

@Éhes Ió: és nem stimmelt a szám? :-)

apro_marosan_petergabor 2020.01.08. 23:58:04

Nincs jöbb egy társasháznál.
Mennyivel egyhangúbb lehet egy luxusvillában magányosan vagy kis családoddal.
Értem én, hogy kitűnő szolgáltatásokat nyújt a házmester - de miért kellett hozzá biggyeszteni a "medvét", mikor mindannyian tudjuk, hogy:
- lassú
- tohonya
- agresszív
- mindent felfal
- rossz a lehellete
- téli álmot alszik

Rolph Meyer 2020.01.14. 11:38:46

még mindig nem tértem magamhoz: sütemény a lépcsőházban???

Reactor 2020.10.02. 16:50:02

Azért az bizonyos fokú kultúráltságot jelez, ha valaki csak úgy fogja, és kikúrja a szemetét az ablakon. Na nem mintha nem volna rendszeres, főleg a fővárosban (egy alkalommal a Dob utcában majdnem a nyakamba kaptam a rothadt rizseshúst a harmadikról). Ilyenkor látni remekül, milyen legalja bunkó, sutyerák az átlagmagyar, és szépen bunkul lefelé a mélybunkóhoz képest is.
süti beállítások módosítása