Különlegesen szép nappalik

Szeretnél új külsőt a nappalidnak? Úgy érzed ideje egy kicsit megváltoztatni a hangulatát? Jó helyen jársz, segítünk inspirálódni!

nappali_felujitas_stilus_modern_berendezes_borito.jpg

Néha minden nappalira ráfér egy kis vérfrissítés. A bútorok elhasználódnak és kopnak, a tulajdonosok ízlése is változik az évek alatt, arról nem is beszélve, hogy a nappali a lakás központi eleme, ezért különösen megérdemli a gondoskodást.

(A képeket nagyobb méretben is meg tudod nézni, ha rájuk kattintasz!)

nappali_felujitas_stilus_modern_berendezes_1.jpg

A Coco mese óta egészen más szemmel nézek a festett koponyákra. Neked tetszik ezeknek a nappaliknak a dekorációja?

nappali_felujitas_stilus_modern_berendezes_3.jpg

A modern művészet után kanyarodjunk vissza a klasszikusok felé, amik olyan pompásan mutatnak a falakon. Kifinomult ízlésű tulajdonosról árulkodnak, aki pontosan tudja, hogy mit miért tesz.

nappali_felujitas_stilus_modern_berendezes_9.jpg

A hétköznapi tökély valahogy így fest, mint a fenti képeken, ha nappaliró van szó. Bármelyiket szívesen elfoglalnám és biztos vagyok benne, hogy te is tudnál választani közülük.

nappali_felujitas_stilus_modern_berendezes_4.jpg

Ezek a nappalik letisztultak, de a steril jelzővel mégsem lehet őket megvádolni. Nagyon kellemes lehet itt teázni, de az biztos, hogy a poháralátétet fővesztés terhe mellett használni kötelező. Ez a szemernyi csipkelődés csak az irigységemből fakadhat kérlek nézd el nekem, mert tényleg tetszik, amit a képeken látok, de én nem tudnám ilyen szépen megóvni.

nappali_felujitas_stilus_modern_berendezes_8.jpg

A színkavalkád vidámságot csempész a hétköznapokba, amit nem is tehetne jobb helyen, mint a család egyik fő gyülekezőhelyén a nappaliban.

nappali_felujitas_stilus_modern_berendezes.jpg

Bár a falak poszterezésének korszaka egyesek szerint már kiment a divatból és egyébként is kizárólag a tinédzserek kiváltsága, ezeket a képeket elnézve mégis azt kell hinnem, hogy tévednek. Tény, hogy nem való mindenki stílusához ez a nappali megjelenés, de aki tud otthonosan mozogni benne, az imádni fogja.

nappali_felujitas_stilus_modern_berendezes_5.jpg

Rongyos élet, rongyos nappali...végülis nem is olyan rossz az összkép, sőt kimondottan inspiráló. Nekem az autentikus lakberendezés jutott róla eszembe. Picike részlet, de az ülőgarnitúra mögötti dekoráció után, a bal oldali kanapé kék motívumos takaróját is csodáljátok majd meg!

nappali_felujitas_stilus_modern_berendezes_6.jpg

A képek címe az élhető luxus lehetne. A túlzások nélküli elegáns berendezés, megnyerő látvány egy nappali esetében.

nappali_felujitas_stilus_modern_berendezes_7.jpg

Egy hívogatóan kényelmes pihenősaroknál nem is kell több egy fantasztikus nappaliba. Te melyiket választanád a bal vagy a jobb oldali fotelt?

Te milyen gyakran szoktál változtatni a nappalid megjelenésén? Szoktad követni az aktuális trendeket, akár a falak színében, akár a kanapé kiválasztásában vagy teljesen a saját megérzésedére és ízlésedre hagyatkozol? Bárhogy is legyen időről-időre jól jön néhány inspiráló kép, amiből egy ötlet, a későbbiekben pedig egy szívmelengető nappali megvalósítás következhet.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

komment
2020-08-28 10:07:51 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr7516176362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

annamanna 2020.08.29. 03:32:34

"Picike részlet, de az ülőgarnitúra mögötti dekoráció után"

Hát, ha valami feltűnő a képeken, az sokkal inkább az azonos csillár és állólámpa (utóbbi eltérő búrával), még a két asztal is hasonló stílusú. És ha már - mindkét poszteres szobában véletlenül pont vakolatlan téglafal van, szürkés kanapé sárga párnával és kékes mintájú szőnyeggel és fehér/fekete állólámpával, és kell még egy piros folt is, ami az egyik képen a telefon, a másik képen egy éjjeliszekrény.
süti beállítások módosítása