Különlegesen szép 42 mosdókagyló vár

Ha a fürdőszobádba valami cseppet sem hétköznapi mosdókagylót keresel, ami tökéletesen passzolna az ízlésedhez, akkor jó helyen jársz. Most az átlagosból kiemelkedő, csodás mosdókagylókat fogjuk egy csokorba szedni.

mosdo_mosdokagylo_furdoszoba_felujitas_tippek_modern_elegans_hangulatos_lakberendezes_borito.jpg

Fürdőszoba felújításnál az ember medve gyakran elgondolkodik azon, hogy milyen kis csavarral tudná igazán különlegessé tenni a végeredményt. A számtalan lehetőség közül mi most a mosdókagylók világába fogunk kutakodni, hogy megmutassuk, hogy milyen fantasztikus választék vár a kalandozni vágyó felújítókra.

Egy mosdó sok tényező miatt lehet a megszokottól eltérő pl. a színe vagy az alakja miatt. Bármelyik itt látható mosdó lehet a lakásod büszkesége, már csak el kell döntened, hogy melyik a kedvenced és hidd el nem lesz könnyű döntés.

A mosdókagylók képei alatt megtalálod a forrásukat is majd, ha megvennéd valamelyiket.

Fa mosdókagylók

Egy fa (hatású) mosdó a legtöbb fürdőszoba színével jól harmonizál, így szépen beilleszthető az általad megálmodott fürdőszobába. Nem hivalkodó mégis megadja azt a pluszt, amitől az otthonod különleges elemévé válik.
Arra azonban figyelni kell, hogy jó minőségű, megfelelően kezelt fából készüljön (ha igazi fa és nem csak utánzat), hogy hosszútávon is szép maradjon.

(A képeket kattintás után nagyobb méretben is meg tudod nézni!)

fa_mosdo_mosdokagylo_furdoszoba_felujitas_tippek_modern_elegans_hangulatos_lakberendezes.jpg

Ezeket a kagylókat itt, itt és itt találhatod meg.

Kővé vált mosdók

A természet egy darabját ezekkel a monumentális kagylókkal is becsempészheted az otthonodba. Karizmatikus tulajdonosról árulkodnak, aki tudja, hogy mit akar. Talán pont egy ilyen fürdőszoba kelléket?! ;)

mosdo_mosdokagylo_furdoszoba_felujitas_tippek_modern_elegans_hangulatos_lakberendezes_ko_asvany.jpg

Ezeket a kagylókat itt, itt, itt, itt és itt találod meg.

Strapabíró réz

Az igazán különleges mosdókagylók rézből készülnek. Mielőtt ítélkeznél felettük, nézd meg ezt a három mesés darabot. Ha fém allergiás vagy nézegessen tovább, mert akkor neked a többi fajta szerencsésebb választás. 

 

mosdo_mosdokagylo_furdoszoba_felujitas_tippek_modern_elegans_hangulatos_lakberendezes_osi_vintage.jpg

Ezeket a mosdókagylókat itt, itt és itt találod.

A törékeny szépségű üveg

Kétség kívül pazar látványt nyújtanak az üveg mosdókagylók. A lélegzetállító látványnak azonban ára van, mert ezeken a mosdókagylókon sokkal jobban meglátszik a vízcsepp (vízkő) így a takarításuk nagyobb gondosságot igényel.

Nem lesznek olyan kényesek, mint a nagyi porcelán figurái, amit gyerekkorodban megközelíteni sem volt szabad, de azért a fésű kagylóba ejtését ezek sem kedvelik.

mosdo_mosdokagylo_furdoszoba_felujitas_tippek_modern_elegans_hangulatos_lakberendezes_uveg.jpg

Ezeket a mosdókat itt, itt, itt és itt találod.

Az anyagokat követően fordítsuk figyelmünket a formákra.

Egyedi formák

Ha szeretnél egy mutatós mosdókagylót, akkor egy átlagostól eltérő forma is remek döntés lehet. Az érdekes kialakítás magában is elegendő, de egy merészebb színnel vagy anyaggal ötvözve még impozánsabb. Döntsd el te, mennyire merészkednél mélyre ebben a világban!

mosdo_mosdokagylo_furdoszoba_felujitas_tippek_modern_elegans_hangulatos_lakberendezes_kagylo_level.jpg

Ezeket a kagylókat itt, itt, itt és itt találod.

A formák után nézzünk körbe egy kicsit a színek mentén is, hogy milyen meglepetéseket tartogatnak nekünk a mosdókagylók terén.

Arany és fekete

Elegáns és modern de érteni kell az adagolásához, mert kismértékben kincs ez a két szín, nagyobb tételben azonban inkább nyomasztó. 

mosdo_mosdokagylo_furdoszoba_felujitas_tippek_modern_elegans_hangulatos_lakberendezes_arany_fekete.jpg

Ezeket a mosdókagylókat itt, itt, itt, itt, itt és itt találod.

Extravagáns színözön

Zöld, piros, kék, barna és lila színű mosdókagylót is lehet kapni, de ha a te szíved vágya egy szivárványszínű kagyló, akkor az is van. Ezekhez a feltűnő fürdőszobai mosdókhoz gyakran lehet kapni színben hozzá passzoló csaptelepeket is, de egy hagyományosabb színű és alakú modellel is kiegészítheted őket.

mosdo_mosdokagylo_furdoszoba_felujitas_tippek_modern_elegans_hangulatos_lakberendezes_szines.jpg

Ezeket a mosdókat itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt és itt találod.

Díszes motívumok

A művészetek kedvelői is tudnak csemegézni a választékból, hiszen rengetegféle stílusú mosdókagyló pályázik a neked tökéletes címre.

mosdo_mosdokagylo_furdoszoba_felujitas_tippek_modern_elegans_hangulatos_lakberendezes_mintas_2.jpg

Ha ezek között válogatnál itt találod őket: 1,2,3,4,5,6,7,8,9

Ezzel a cikkel a mosdókagylókat gyártók kreativitása előtt szerettünk volna tisztelegni és megmutatni neked, hogy milyen sokszínű ez a kínálat. Remélem találtál olyat, ami a kedvedre való volt és egy leendő fürdőszoba felújításnál majd szép emlékként eszedbe jut ez a válogatás, ha mosdókagylókat keresgélsz.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

1 komment
2020-10-07 13:37:45 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr4016230598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása