Covid poénok, mert mosolyogni nehéz időkben is lehet

A covid még mindig az életünk része és sok problémával és kihívással jár. Mi most a vicces oldalát fogjuk meg, hogy mosolyt csaljunk az arcodra.

poen_borito_meretben_3.jpg

"Kedves naplóm! Nem gondoltam az első hírek után, hogy ilyen sokáig fog tartani a járvány és ennyire beleivódik a mindennapi életünkbe, de ha már így alakult, akkor megtanultunk nevetni (is) rajta, mert nevetés fontos és nem szabad engedni a csüggedésnek."

Nem akarjuk elkomolytalankodni a dolgot, de jókedv lélekmelengető, szóval következzenek a félig nosztalgikus, félig aktuális és egy hangyányit talán a jövőbe látó járvány viccek.

monalisa-covid.bmp

A lenti válogatásban van fekete humoros tartalom is, kérjük aki, nem érzi magához közel ezeket, ugorja át! Nem volt célunk megbántani senki személyét a vicces képekkel, pusztán a megmosolyogtatás vágya vezérelt minket, kérjük ezt mindenki vegye figyelembe!

Mindenünk az étel

Mi magyarok szeretünk enni és bizony a járványos időkben is gyakran jár ezen az eszünk, így nem meglepő, hogy az étkezési szokásainkat sem kerülheti el a covid humor.

(Kattints a borítóképekre a témához kapcsolódó képválogatás megtekintéséhez!)

Emlékeztek még? Liszt, élesztő és WC papír

Külföldön valóban voltak gondok az elfogyó WC papír és a túl kevés liszt miatt, így itthon is raktározásba kezdett a lakosság egy része. Lássuk mi sült ki belőle!

Figyelemfelhívás mindenhol

Sem a virtuális térben, sem az utcán nem volt könnyű úgy megtenni egy lépést, hogy az ember ne ütközött volna Győrfi Pál tájékoztató és figyelemfelhívó kampányába. Nem csoda hát, hogy csak úgy özönlöttek a vicces képsorok. Vajon újra viszontlátjuk majd a képernyőn?

Távoktatás és home office

Gyorsan kellett beletanulni ebbe a két hazánkban szokatlan folyamatba. Szép (és vicces) akkor együtt van a család! (Bár sokak szerint pont elég volt ennyi a jóból.)

Az egészség a legfontosabb

A fenti sorral nehéz lenne vitába szállni, nem is szeretnénk, éppen ezért a nevetés gyógyító erejét küldjük mindenkinek!

Még mindig maszkot hordunk

A maszk egy tökéletes példa a szükséges kellemetlenségből kihozható jó dologra. Maszkot hordani a saját és mások egészségének megőrzése miatt kell, de már egyéniség kifejezésének eszközére és divatos kiegészítőként is tekintünk rá és komoly bevételi forrása is lett sok embernek.

Voltak és vannak is korlátozások

A szabadság fontos, de vannak szabályok, amiket be kell tartani.

...és, hogy mindezt mennyire viseljük jól?

Valaki könnyebben alkalmazkodik, valaki pedig nehezebben viseli az új járvány miatti helyzetet. Kitartás! Vészeljük át együtt mosolyogva.

Ha tetszett ez a válogatás és szívesen olvasnál még több hasonló tartalmat, akkor kattints ide és ide és nézd meg a korábbi koronavírus poén válogatásunkat!

A vicces sorok sajnos csak ritkán vannak szerzői névvel ellátva és futótűzkén terjedésük miatt szinte lehetetlen visszaköveti, hogy kitől is indultak, de ezúton is nagyon hálásan köszönjük a kitalálóknak a nevetős perceket, amiket okoztak nekünk! Ha valaki felismeri a saját alkotását nyugodtan jelentkezzen kommentben, jó nálunk egy medve pacsira, persze szigorúan virtuálisra a járvány miatt.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

komment
2020-10-13 11:45:09 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr3216236014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Luighi 2020.10.14. 13:39:40

Szept 3 jon a masodik hullam. Keszuljetek!

Loptam ,de nagyon jó..☺
Ha jönne a 2. hullám :

]{udarauszkasz 2020.10.14. 18:35:01

Chuck Norris hat das Coronavirus angesteckt.
Mit dem Feuerzeug.

Kar, hogy ezt magyarazni kell, mert anstecken 2 ertelmu: megfertozni/felgyujtani. Ongyujtoval gyujtotta/fertozte meg a koronavirust a jo oreg Cbuck.

]{udarauszkasz 2020.10.14. 18:38:35

@Luighi: februar kozepere a 3.hullam van tervbe veve. A baj az, hogy ez nem vicc. Persze, ha kiszivarog elotte nagyobb kozonseg elott, akkor a valtoztatas jogat fenntartjak... Karacsonyra lazitanak kicsit, aztan megint huznak.
süti beállítások módosítása