Döbbenetesen bizarr WC-k

A WC az WC, nem?! Mégis vannak, akiknek egészen szokatlan gondolata támad ettől a hétköznapin dologtól is... A most következő WC-k látványától tuti neked is fog esni az állad! 

wc_borito.jpg

Az emberek vágynak a különlegesre, az egyedire, de vannak olyan dolgok, amik esetében a jól megszokott és a tömegtermék sokkal jobb választás. Persze nézegetni, rácsodálkozni vagy megmosolyogni jó őket.

Mindenki csavarjon egy újságot a hóna alá, mert most WC látogatásra indulunk!

Csináld magad WC

(A képeket nagyobb méretben is megnézheted, csak kattints rájuk!)

wc_vicc_kagylo_helyiseg_bizarr_furcsa_otletek_diy.jpg

A WC-k egyesek szerint nem érik meg az árukat. Felesleges pénz kidobás fizetni egy WC kagylóért, ha magad is elkészítheted fillérekből.

Fontos a kényelem

wc_vicc_kagylo_helyiseg_bizarr_furcsa_otletek_diy_4_5.jpg

Az előbbiekkel ellentétben itt a komfortérzet mindennél előbbre való. De vajon ez lenne a teljes ellazulás kulcsa?

Diszkó kellék

5f40b0f264d20f9b518cc68b4e4c4e78.jpg

Egy szórakozóhelyen, ahol egyébként is dübörög a zene, villognak a fények el tudom képzelni ezt a budi ülőkét. Egy diszkóban még praktikus is lehet, hiszen hajnalban könnyebb, így belehányni, hogy fénnyel karikázzák körbe a célpontot. Hogy a kép háttérében milyen helyiséget látunk, az örök rejtély marad.

Ego csiklandozás

wc_vicc_kagylo_helyiseg_bizarr_furcsa_otletek_diy_1.jpg

A hatalom iránti vágy, az uralkodásról való képzelgés egyesekben olyan erős, hogy ha máson nem is, legalább a WC-n urak akarnak lenni.  A jó ízlésen kívül ki állítaná meg őket, hogy a WC királya címet viseljék, ha nekik ez olyan jó?!

Aki esetleg nem látta/olvasta a Trónok Harca című sorozatot az valószínűleg nem ismerheti fel az uralkodás jelképeként kardokból készült vastrónt, aminek a mintájára készült a fenti két alkotás. A jobb oldali egy humoros vénával megáldott szanitereket is forgalmazó bolt dolgozójának fejéből pattant ki, viccnek nem rossz. (Kíváncsi lennék bejött-e a számítás és így több retyó kefét adtak-e el, mint általában.)

Átdolgozott használat

wc_vicc_kagylo_helyiseg_bizarr_furcsa_otletek_diy_2.jpg

Méghogy a WC-n dolgot végezni magányos cselekvés...Ha történelmi időkben jó volt társas tevékenységnek, akkor most is megteszi?! (Sajnos a világ nagy részein továbbra is elérhetetlen kiváltság a számunkra megszokott WC helyiség, de itt most nem erről van szó.)

Persze az elfogadott pózba is bele lehet kötni. Hogy rosszabb vagy csak szokatlanabb arról vitatkozhatnánk.

Állati jó WC-k

wc_vicc_kagylo_helyiseg_bizarr_furcsa_otletek_diy_8.jpg

Nem tudom eldönteni, hogy állatok iránti szeretett vagy inkább a tojok rájuk felfogás hívta életre ezeket a Wc-ket. Ha az előbbiben műanyag halak lubickolnak,akkor csak az egyéni stílusérzék kiálthat fel ellene, de ha valódi élőlényekkel van "szebbé" téve, akkor kétségtelenül állatkínzással van dolgunk. :(

Legkisebb helyiség variációk

wc_vicc_kagylo_helyiseg_bizarr_furcsa_otletek_diy_3.jpg

Kinek mi az ideális környezet egy WC esetében? Úgy tűnik legalább négy ember furcsa WC helyiséget tudhat a magáénak. Az erkélyen lévőn, legalább a szellőztetéssel nem lesz  gond, mondjuk télen vagy szeles esős időben azért a kitaláló szidhatja az ötletét. Az utolsónál meg mindig tisztán látszik, hogy hogyan áll a család WC papír tartalékból és kell-e újabb csomagot venni a kis boltban vagy sem.

Luxus pottyantók

wc_vicc_kagylo_helyiseg_bizarr_furcsa_otletek_diy_9.jpg

A gazdagság jelképe gyanánt készültek ezek a nem mindennapi megoldások? Tényleg szükséges volt még itt is, megcsillantani a különlegesség iránti vágy szikráit?

Unaloműző WC-k

wc_vicc_kagylo_helyiseg_bizarr_furcsa_otletek_diy_6.jpg

Azoknak akik egyetlen percet sem szeretnének feleslegesen vesztegetni a napjukból a WC-n ülve, ezeket találták ki. (Azt nem merem leírni, hogy ezeket javasoljuk.)

Reméljük, hogy a vélhetően egy tropicariumban vagy hotelben készült WC esetében gondoltak rá a tervezők, hogy az akvárium mások oldaláról ne lehessen belátni, mert az azért elég rendesen rontana az élményen a külső szemlélőknél.

Szint különbség a javából

wc_vicc_kagylo_helyiseg_bizarr_furcsa_otletek_diy_7.jpg

Van az úgy, hogy a kényszer szüli a kreatív megoldásokat, de az a gyanúnk, hogy itt nem (csak) erről van szó. Valós vagy a képzelet szülte szint különbség (a középső optikai illúzió csupán a padló teljesen sík), mindenképp bizarr látvány a fenti három WC helyiség.

Zseniális vagy gusztustalan?

c556e3090ad2d10d83e314f0481da8a1.jpg

Láttam már olyan lakberendezéssel foglalkozó csoportot, ahol komoly vita kerekedett abból, hogy ez az átlátszó WC bizony a modern és elegáns lakásokba beleillik-e vagy sem. Én a barna maci úszkálását max. állatkertben akarom látni, nem a mellékhelyiségben.

Még csak nem is működik

wc_vicc_kagylo_helyiseg_bizarr_furcsa_otletek_diy_5.jpg

WC mint műtárgy? Mindenki maga tudja, de részemről nem ragaszkodom hozzá, hogy órákig tartó alapossággal vizsgáljam ezeket az illemhelyiségeket, hogy mit gondolt és akart közvetíteni a művész. (Talán csak pisilnie kellett.)

A középső vélhetően egy "jó lesz az úgy" szaki kreációja, ami jóval nagyobb nézettséget kapott, mintha normálisan végezte volna a munkáját. Állítólag rossz reklám nincs...

Toplistások

Ha azt hiszed, hogy a fentieket nem lehet űberelni, akkor most figyelj! Ezekre már tényleg nincsenek szavak, leszámítva a miért, miért, miért kérdéseket.

wc_vicc_kagylo_helyiseg_bizarr_furcsa_otletek_diy_10.jpgElképzelhető, hogy ezek az alkotások, amik a képek szerint meg is születtek, valami bizarr WC verseny keretei között születtek meg. (Nyilván nem, de jobb ezt gondolni.) Ez esetben te kinek osztanád a fődíjat?

A cikk végére érve, akinek sikerült felocsúdni, szerintem igencsak hálás a saját kis, otthoni trónjáért. :) Próbálom nem elképzelni, hogy egyesek annyira unatkoznak a WC-n ülve miután már az összes légfrissítő flakon szövegét kívülről tudják, hogy ők hogyan tennék különlegessé a WC kagylókat vagy a WC helyiséget. Ha eddig voltak is kétségeid, hogy az emberi kreativitás és fantázia határtalan (és időnként nagyon-nagyon abszurd) akkor mostanra tuti meggondoltad magad.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

2 komment
2021-03-24 13:04:33 - Mókuspolli

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr5116473820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Örömhernyó 2021.10.24. 16:08:06

Bidé alap kellene, hogy legyen. Legalább egy bidés, vízspriccelős WC ülőke alá becsavarozható megoldás. A többi felesleges körítés.
süti beállítások módosítása