A nappali és végre a figyelem fókuszában: a dohányzóasztal

Az otthonunk nagyon sok mindent elárul rólunk és a vendégség egyik kiemelt színterének, a nappalinak, a közepén pont a dohányzóasztal áll. Vajon mit sugall rólad a saját dohányzóasztalkád? Hogy a legközelebbi áruházban megvetted az első veled szembejövő darabot, amire leteheted a szemüvegedet vagy feldobhatod a lábadat? Jól van ez így vagy inkább keresnél egy jobban hozzád illőt, ami megkoronázza az otthonodat?

kulonleges_dohanyzoasztalok_2.jpg

A dohányzóasztal jóval több mint egy funkciós bútor, amire lepakolhatunk és amit kerülgetés közben gyakran elgázolunk a térdünkkel. A dohányzóasztal látványa alapjaiban változtathatja meg a nappali és vele együtt a lakás kinézetét. Egy dekorációs eszköz, amit méltatlanul elhanyagolunk, pedig hatalmas ereje van.

A te saját lagunád

Ki ne álmodozott volna arról, hogy legyen egy eldugott kis szigete egy kis öböllel valahol, ami csak az övé? Hát ha nem is az eredetileg elképzelt méretben, de hála a La Table oldalnak most valóra válhat ez a fantázia. Márvány tömbökkel és a közöket kitöltő gyantával készülnek ezek az alkotások. Egyedi megrendelésre dolgoznak, mindenkinek saját ízlésére formált, egyedi asztal létrehozva. Igény esetén mini, pontszerű kivilágításokkal gazdagítva az összképet. Erre csak azt lehet írni, hogy Wáááo.

egyedi_kulonleges_asztal.jpg

Fényűző asztalkák

Kevés hangulatosabb dolog létezik a fények játékánál, legyen szó tűzről vagy jól kitalált mesterséges világításokról. A Kanizsai Bútorszalon a végtelen dimenziónak elkeresztelt asztala van most soron, ami leírásuk alapján 5 oldalról nyújt hihetetlen látványt. Mivel kizárólag egyénileg lehet több méretben és színben rendelni, ezért sajnos egy közelítő árat sem tudtam meg, de egy hívást biztos megér.

vilagito_asztal_egyedi.jpg

Az indusztriális stílus kedvelőinek

Találtam egy a stílus követőinek nyál csorgatásra okot adó darabot, azonban nagy szívfájdalmamra nem találtam meg a készítőt. Minden esetre ihletadónak nem utolsó.

10-unique-and-unusual-coffee-tables6.jpg

Fémes, mégsem rémes

A fa asztallappal keverve meglehetősen kiegyensúlyozott lett az eredmény, bármilyen kesze-kusza is a szemnek az első ránézésre. Bútor 1 webáruház szép munka volt! 79000 Ft-ért lehet a saját otthonodban rátenni a kávéscsészét, persze csak alátéttel!

butor1_79000.jpg

Bevallom őszintén a fémes bútorokat kissé ridegnek találom, így nem szívesen hoznám be őket a melegséget árasztó otthonomba. De el kell ismernem, hogy ezek a dohányzóasztalok tökéletesen beillenének egy skandináv stílusú nappaliba, ami egyre nagyobb hangsúlyt kap a hazai lakberendezési irányzatok között is.

  • Balra: CB2 honlapjáról 168095 Ft-ért
  • Jobbra: Perfect Design 103900 Ft-os réz asztalkája

skandinav_lakberendezes.jpg

Ha valami egyszerűre vágynál egy csipet kreativitással megfűszerezve, akkor tudom ajánlani a A-Z bútor 44900 Ft-os termékét.

a-z_buor_aruhazban_is_44900.jpg

És ha már a letisztult daraboknál vagyunk feltétlen meg szeretném mutatni a külföldi CB2 honlapján található márvány lappal ötvözött asztalát. 137477 forintot kérnek érte. Neked, hogy tetszik?

cb2_137477_kulfoldi.jpg

Ez is egyike azon asztaloknak, amiket mindenképp meg akartam mutatni nektek, annak ellenére, hogy nem egyszerű rátalálni a neten, és nem tudni az sem az árát, sem a forgalmazót.

dohanyzoasztal_design.jpg

A klasszikus eleganciával berendezett enteriőrök tökéletes dohányzóasztala ebből a háromból biztos kiválasztható, attól függően, hogy mekkora hangsúlyt kíván a tulajdonos az asztalra fektetni. Bár néhány elismerő pillantás nélkül biztos egyik mellette sem lehet a vendégségben elteázgatni. Sorrendben:

  • Burzsuj Bútor honlapáról 424400 Ft (rozsdamentes acél üveg lappal)
  • ismeretlen forgalmazó
  • Juliettes Interiors webáruház 8000 euro

elegans_dohanyzoasztalok.jpg

Ha igazán exkluzív dohányzóasztal a cél, akkor semmi nem emelheti jobban a nappalid pompáját, mint a Diva Home honlapjának egyik tagja. Csak félve merem leírni az árát, nehogy többen elájuljanak mert nem kevesebb mint 1.200.000 Ft-ról van szó. Bár a termék leírásnál nem szerepelt, de kötve hiszem hogy a lábazata 24 karátos aranyból lenne, de valóban aranyosan fest.

draga_lakberendezes.jpg

Ha nem találtad meg a gyűjteményben az igazit, vagy inkább a fa dohányzóasztalok érdekelnek, akkor a korábbi cikkben itt érdemes tovább nézelődnöd.

Hölgyeim és persze lakberendezői vénával megáldott Uraim, itt a idő, hogy felismerjétek a dohányzóasztalban rejlő lehetőségeket, és tovább lássatok a kanapé végén, mert ott bizony egy potenciális lehetőség áll, hogy feldobjátok az otthonotokat és kifejezzétek az egyéniségeteket.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

komment
2018-10-20 22:13:11 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr1114294273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SarahConnor 2018.10.22. 09:05:45

Azért ezek elég húzósak. Persze gyönyörűek, csak van annak a pénznek jobb helye is.
Én Pinterest-ről szedtem a dohányzóasztalom ötletét. Raklapokból áll, amit elkunyeráltam valamelyik ismerősömtől. Lefújtam festékszóróval és megkoptattam a festéket smirglivel. Szuperül néz ki, és két flakon festékszóró árába került. Egy haverom utánzott, ő aranyszínűre fújta, az is elég különlegesen néz ki.
Nem kell nekiszaladni azonnal a kétszázezres fröccsöntött dizájnerdaraboknak, ha van benned minimális kraft, akkor fillérekből kijön, persze aláírom, hogy nem mind.
A Mömax pl 32ezerért árulja a fém falidíszeket, én kihoztam ötezerből tányéralátétekből. Nem fém, de nagyon nem látszik rajta....

Girhes 2018.10.22. 12:26:18

A férjem által készített dohányzóasztal tökéletesen megfelel.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.10.22. 19:38:17

Sokkal egyszerűbb (és olcsóbb is) a nemdohányzóknak. :D Ahogy elnézem az árakat, kva sok pénzt megtakarítottam azzal, hogy nem dohányzom.

BNati 2018.10.29. 09:44:30

Baromi jól néznek ki! Nekem tetszenek, és jó, hogy nem kell dohányozni ahhoz, hogy ilyen kis asztala legyen valakinek! Én egy ilyen dohányzóasztalt láttam az egyik ismerősöméknél. Azóta is odavagyok érte. Nektek tetszik? www.riodesign.hu/dohanyzoasztalok-dohanyzok/uranusz-dohanyzoasztal-taroloval-0
süti beállítások módosítása