Így csinálj étkezőasztalt a legkisebb erkélyre is!

erkely-asztal.jpg

Nos, van hogy a medve nagy erkéllyel rendelkezik és simán kitesz egy 28 személyes asztalt és van, hogy picivel. De csak azért, mert a társasházi erkélyünkön nem tud kényelmesen megfordulni egy elefánt a párjával, még nem jelenti azt, hogy ne lehetne egy kényelmes bárasztalunk. Ráadásul olyan, ami nem az erkélyből vesz el teret.

Összeszedtem 5 olyan ötletet, ahol az erkélykorlátot használjuk fel asztallábnak és amit magunk is meg tudunk csinálni. Viszont ha nem tudod megkülönböztetni a hasítófűrészt a harántosfűrésztől, akkor egy asztalos biztosan megcsinálja neked, nem egetverő áron. Árajánlatot mindenesetre nem kerül semmibe bekérni.

Amúgy az erkély az a hely, amit bármilyenre meg lehet csinálni. Itt is összeszedtem már pár inspiráló ötletet, hogy a legjobbat ki tudd hozni beőle >>>

A balkonbárnak meg úgy tűnik, már mozgalma van és ugyan én nem szeretem a BBQ-t, attól még lehet mást is csinálni. :)

Bárasztal ötletek kicsi erkélyre:

Ki vagy borulva a közös képviselődtől? Itt tudod ellenőrizni, hogy mit csinál jól és mit nem.

Ha csak egy jó tippet is kaptál a cikkből vagy a képekből, lájkold medvét, hogy ő is tudjon róla! ;) 
Szólj hozzá!
2017-06-26 21:07:33 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr2212620403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása